Vaja üks rahapaigutuse otsus teha.
Milline võiks olla sellise kinnisvaraobjekti müügiedu?
- majas 15 korterit
- võtmed kätte hind 10000 eek/m2
- korterid 60-80 m2
- osad korterid läbi 2 korruse
- lisaraha eest kamin
- normaalne (sund)ventilatsioon
- hea ehituskvaliteediga uus kivimaja
- maja arhitektuuriline lahendus on tasemel
- õliga keskküte
- asukohaks Tallinna ümbruse väikelinna keskuse pargi serv
- asukohas olemas kool, lasteaed, pood, bussijaam
- internetiks ADSL
- sõiduaeg Tallinna alla 40 minuti
sõiduaeg Tallinna alla 40 minuti
peab olema vana karp,võtmed kätte hind 10000 eek/m2 , ei tule muidu välja
peab olema vana karp,võtmed kätte hind 10000 eek/m2 , ei tule muidu välja
IMHO nulledu, kuna sõiduaeg Tallinna 40 min sobiks ehk ameerikaliku eluviisi viljelejatele (ja eeldab ameerikalike kiirteede olemasolu), kuid eestis ... no way
Ehk siis Tallinna ümbruse väikelinn...ei ole ikka väga ümbrus vist...
Muidu broneeriks ise otsekohe korteri!
Ehk siis Tallinna ümbruse väikelinn...ei ole ikka väga ümbrus vist...
Muidu broneeriks ise otsekohe korteri!
Krt kuidas võtta, arvan et leiad igaljuhul ostjad, oluline on muidugi palju see alla 40 min on :), mul on tunne et tegemist on Kuusaluga või ma eksin ?
Nojah, mõistlikum oleks rääkida kilomeetrites Tallinna keskpunktist - autosõidu aeg on suhteline ja sõltub natuke sellest, palju keegi pedaali annab ja palju sellest, palju sihtkohani jõudmiseks ummikuid on.
pane kuulutus lehte ja hakka müüma
küll siis näed mis huvi on
enamvähem nii see arendus käib ju tänapäeval :)
küll siis näed mis huvi on
enamvähem nii see arendus käib ju tänapäeval :)
Keila ehk, kui linna mainitakse. Või siis Baldiiiski.
Kuusalu kindlasti mitte, vastasel juhul midagi ikka teaks. Muide, autoga Kuusalust Faehlmanni tänava ETV maijja 27-30 minutiga.
Kuusalu kindlasti mitte, vastasel juhul midagi ikka teaks. Muide, autoga Kuusalust Faehlmanni tänava ETV maijja 27-30 minutiga.
Keilasse sõidan ma ca. 15 min
Sõitsin suvel vahel Kuusalu lähedalt Salmistust tööle, kuna linna saab sealtpoolt väga kiiresti sisse ka, siis hea liikluse korral isegi 20-25 minutiga kontoris. Lühiajaliselt huvitav, aastaringi kindlasti ei viitsiks.
Aga vat seda venda tahaks küll näha, kes kesklinnast Keilasse tipptunnil 15 minutiga sõidab. Enamasti ei saa selle ajaga linnast väljagi.
Aga vat seda venda tahaks küll näha, kes kesklinnast Keilasse tipptunnil 15 minutiga sõidab. Enamasti ei saa selle ajaga linnast väljagi.
Kui liikluseeskirju järgida, siis keilasse sõidab 15min. õismäelt küll.
Tipptunnil on jah väga raske, aga ma ei näe küll kedagi, kes seda oleks mainind :)
Jutt siin koguaeg kesklinnast olnud ja minu meelest ei sõida ka tipptunnist väljaspool nii kiiresti sinna.
Point selles, et linnalähedased elanikud alati hindavad keskmist liikumiskiirust lühemaks tegelikust.
Point selles, et linnalähedased elanikud alati hindavad keskmist liikumiskiirust lühemaks tegelikust.
Küsitavusi tekitab 10 000.- eekine ruudu hind. Uue kortermaja(paneel, kivi) ehitusmaksumus peaks kõikuma seal 8000.- eeku ümber. Juhul kui maa ei maksa midagi, siis muidugi tuleb vist mingi 2-3 milli tulu küll. Aega võtab vist mingi 1,5 kuni 2 aastat(ehitus+müük). Seega teenistus aastas 1 milli enne makse. Olen isegi täheldanud, et mingit jumet asjal võiks olla. Parem sõita 40 minti väikelinna, kus kõik jalakauguse ulatuses, kui 25 minti tühjale aasale linna lähedale ja siis veel 1 tund poes käigule, laste järele jne.
Mul on millegipärast tunne , et mul tuli meelde millesst jutt käib....Ja see koht
to andrest
saab täna vabalt koos siseviimistlusega 6800-7000 ruudu hinna kätte kui seinad fibost ja sisesein värvi alla. Ise kardan, et ümber linna on neid uusi arendusprojekte küllaga, nii kaugel ise küll ei julgeks teha.
VELIKIJ, ehk soovid broneerida Kloostrimetsa ridakat, varsti tulevad kuulutused välja, 146 ruutmeetrit hind 1,75 mil. koos siseviimistlusega, fibost.
saab täna vabalt koos siseviimistlusega 6800-7000 ruudu hinna kätte kui seinad fibost ja sisesein värvi alla. Ise kardan, et ümber linna on neid uusi arendusprojekte küllaga, nii kaugel ise küll ei julgeks teha.
VELIKIJ, ehk soovid broneerida Kloostrimetsa ridakat, varsti tulevad kuulutused välja, 146 ruutmeetrit hind 1,75 mil. koos siseviimistlusega, fibost.
to miroslav
kas Sompa teel vä?
kas Sompa teel vä?
ei ole, seal ju veega pahasti. Kloostrimetsa teel, Vilbaküla kõrval.
miroslav, kuna LHV pole kinnisvarakuulutuste rubriik, siis saada info aadressile Nospam.urask.velikij@mail.ee! Nospam. võta eest maha, loogiline ;-)
Rahapaigutuse otsus sõltubki sellest "40 min Tallinna". Tekib kohe küsimus kas Tallinna piirini või kesklinna. Kesklinnast on keskmiselt mõlemale poole kas siis Rakvere või Pärnu poole linnapiirini 8-10 kilomeetrit. Tipptunnil sõidad seda maad vähemalt 15-20 minutit.
Äkki on tegemist Raplaga
Äkki on tegemist Raplaga
ma ei saa aru, miks tartu mnt äärne siiani p6ldude all on?
ja kas keegi teab,
kas pohjuseks miks paljassaarde ei ehitata on tööstusala voi radiokatiivne pinnas?
tuleb sinna kunagi midagi? seal tipus, kus "prygila" on?
ja kas keegi teab,
kas pohjuseks miks paljassaarde ei ehitata on tööstusala voi radiokatiivne pinnas?
tuleb sinna kunagi midagi? seal tipus, kus "prygila" on?