Ken-Marti Vaher - kas äraostmatu rullnokk või hoopis uus poliitika?

pikk register räägib tegelikult paradoksaalselt ka KMV kui antikorruptandi kasuks. Arvan, et on täiesti reaalne, et ta kunagi altkäemaksu ei andnud ja selle tõttu ka iga rikkumise eest ausalt maksis.

Sest olles valmis raha koha peal välja käia on praktiliselt võimatu sellist registrit kokku saada kui just iga päev ei proovi:)
See pole alati nii. Samahästi võib see rääkida inimese puudulike sotsiaalsete vilumuste kasuks. Näiteks mina pole ka kunagi politseile altkäemaksu andnud - minu meelest nad ei võtagi seda!

Kõik räägivad et võtavad. Aga mina ei usu. Sest minu käest ei võta :-((((((
maksin politseile altkäemaksu u. 97. aastal. ületan kiirust aeg-ajalt. ikka on kuradi raske sellist registrit kokku saada.
They didn't kill Kenny!

Bastards!
O my God!
Jätsin valimistel meelega RP'le hääle andmata... ei uskunud kohe algusest peale, et "uus poliitika" eksisteerib. On vaid kamp noori nagasid, kes tahavad võimu juurde, ükskõik mis hinnaga, olgu selleks või kirikus vale vandumine.
Tõnno,
arvestades RP intellektuaalselt huvitavaid arusaamu seaduse tõlgendamisest, siis räägiks nad end ilmselt välja ka juhul, kui peaks selguma, et lisaks registris olevale on KMV veelgi patustanud ja end kohal süüst lunastanud. nimelt on ta ikkagi äraostmatu, s.t. teda pole keegi ära ostnud (veel, sest pole põhjust olnud). äraostjaks mitteolemist nad ju ei lubanudki, seega lubatud...
Saatuslikuks sai Vaherile tema kahepaiksus, kahekeelsus.
Tema isa on vana kommunist ja koonderakondlane. Ka Vaher ise semmis noorkoonderakondlastega.
Seetõttu tundis ka Vaher , et mis siis ära ei ole: räägin ühte, teen teist.
Räägin seda mida rahvas tahab , aga siis panen rullnoka edasi!
Minu kohta seadused ei kehti!
Mina olen see , kes teiste peal jalgu pühib!
Kahjuks on inimene selline loom , et varem või hiljem avaldub tema iseloom tehtud tegudes.
Ja Kõverkaela-Juku näitas esmakordselt avalikkusele, et ta pole mitte kindlakäeline ja vankumatu juht, kes ajab eetiliselt eesti asja, vaid lihtsalt argpüks. Ta ei julgenud isegi rahuldada oma ministri tagasiastumispalvet olukorras, kus selleks oli avalikkuse tugev surve olemas.

Raske, väga raske saab olema tema tee läbi nelja valitsemisaasta. Kui neid neli üldse olema saabki...
kuningas on surnud elagu kuningas ?
Olgu see kõigile hoiatuseks... ärge järgmistel valimistel enam sama viga tehke, et lasete nagadel end ära petta
mida see parts siis teha oleks saanud? palju loomulikult. aga... aga nagu selgus on tegemist samasuguse rullnokaga. 28 korda on pidanud politsei partsi kinni pidama ja trahvi tegema. seda teades kõlab ka partsi lause, et loodetavasti oli vaheri puhul tegemist viimase sarnase juhtumiga sulaselge populismina. no kuidas saab sellise registriga mees midagi säärast loota??? võib olla tõesti LOOTA, kuid mitte LUBADA. viimast ta muidugi EI TEINUD!!! äkki res publica EI TEEGI vaid ainult LOODAB??? kõiges

ja see riq mainitud riigikogu istung. juhtusin isegi vaatama seda. mina ei ütle, et sellist keskustelu ei peaks toimuma, sest nalja peab ka saama, aga kui tegemist on igapäevase pulliga, siis paneb õlgu kehitama küll
ega kellegil juhuslikult seda "issameie" teksti ei ole, mille nad pidulikut kirikus ette kandsid?
Velikij, igal asjal kaks otsa.
Võib ka nii öelda, et mees jäi meheks vaatamata avalikkuse survele, s.t. ei ole argpüks.
Võib nii öelda, võib küll. Kõike võib öelda :-) Meil on sõnavabadus.

Jaanus Rahumaapeal on öelnud näiteks:

“Küsimus on pigem selles, et mõnes mõttes on devalveeritud mitterahalisi ühiskondlikke suhteid, seda vannet iseenesest. Res Publica kui korrakaitset propageerinud erakonna usaldusväärsus on selles konkreetses spetsiifilises küsimuses vähenenud.”
...ja j2rgmisena ytleb savik, et teist nii kompetentset inimest kui panov meil linna olulisi valdkondi juhtima panna lihtsalt ei ole.

m.o.t.t.
võtaks ikka mõne paadunud retsidivist vanglast... ega sellepärast pole potentsiaali poolest head ministrit vaja raisata.
nii... jutu jätkuks. katkendeid delfist
___
Isikliku sõiduautoga liigelnud Klandorfi väitel ületas ta kiirust meelega, kuna teadis, et ees ootab teda patrull ja ta tahtis kontrollida politseinike tegevust.

“Olin spetsiaalselt vormis ja isikliku autoga, et mind eemalt ära ei tuntaks. Järgmisel korral panen erariided selga ja teen seda jälle.” - loe "sean taas kaaskodaniku elu ohtu". kas keegi võiks seletada, et mida ta seal kontrollib? radari täpsust?

Tundub, et Vaheri teema endiselt väga populaarne ning võtaks siis ka sõna, kuid veidi teisest aspektist. Nimelt ajakirjandus kui neljas võim. Sest seekord tundub, et ka ajakirjandus on endale vee peale tõmmanud (tegelikult on nad ennast juba ammu kompromiteerinud). Vaheri tagasiastumist nõutakse kombel, nagu nemad, ajakirjanikud juhiksid riiki. No las tegelevad sellega profesionaalid ja kui seda ei suudeta lubada, siis vähemalt 100 päeva võiks uuele valitsusele anda. Kui Vaher tegi vea, ja Parts tegi vea ja Res Publica tegi vea, siis selle vea suuruse üle peaks otsustama rahvas, ja seda mitte ajakirjanike poolt manipuleerituna. Ajakirjanikud peaksid oma autoriteedist ja võimust teadlikud olema, ja seda ei tohiks ära kasutada. Kõigi maade ajakirjanikud ühinege?
AloV, siin ma peaksin mainima, et riiki tegelikult juhibki ajakirjandus. kas just otseselt ajakirjanikud, kuid ajakirjandus küll. parimaid näiteid ajakirjanduse võimust on itaalia