Peeter Kand:
Kysimus pole selles, et veidi kiirust yletades eeskirja rikutakse.
Rikkugu pisieeskirju, pole probleemi.
Aga lasku ka teistel rikkuda: pole vaja professionaalset töötajat tööõnnetuse pärast lahti lasta.
Pole ilus rakendada enda ja teiste suhtes erinevaid reegleid.
Praegu lihtsalt jääb temast veidi autoritaarse isiku mulje.
Märkus. Ylalväidetu on subjektiivne arvamus, mis võib olla ebatõde.
Lp. P. Kand
> rikkus küll jah noja mis siis. igaüks meist ju rikub ..
Väga huvitav suhtumine ühiskonda.
Kas Te lisaks kergitate poes puuviljakotti ka kaalumisel?
http://www.epl.ee/artikkel.php?ID=235737
> rikkus küll jah noja mis siis. igaüks meist ju rikub ..
Väga huvitav suhtumine ühiskonda.
Kas Te lisaks kergitate poes puuviljakotti ka kaalumisel?
http://www.epl.ee/artikkel.php?ID=235737
Luuser, hea idee! Riku ise ja lase ka teistel rikkuda!
Kas see ongi uus poliitika?
Võib-olla? Aga kuhu jääb siis nulltolerants?
Kui mina ületan natu kiirust (viimati 2 aastat tagasi) siis saan trahvi nii et ägiseb (ületasin vähem, aga trahviti rohkem). Inflatsiooni arvestamata :-(
Tuleb välja, et mõned on võrdsemad kui teised.
Kas see ongi uus poliitika?
Võib-olla? Aga kuhu jääb siis nulltolerants?
Kui mina ületan natu kiirust (viimati 2 aastat tagasi) siis saan trahvi nii et ägiseb (ületasin vähem, aga trahviti rohkem). Inflatsiooni arvestamata :-(
Tuleb välja, et mõned on võrdsemad kui teised.
Riq,
Amen to that!
Amen to that!
Justiitsminister kes pidevalt haldusnorme rikub? Heh. Juhtub korra, juhtub kaks, inimlikult arusaadav, aga 20 korda? Selge ju, et mees ei pea seadusi enda jaoks kehtivaks.Vaatasin eile telekast kuidas ta oma lahkumissoovi paberilt ette luges. Irw. Tekst loeti paberilt maha!Braavo!
Lp. gezer
1. Peeter Känd, mitte Kand. nime sisestamisel pole täpitähed soositud
2. Me ei osta kaubamajast banaane, sest see on lihtsa eestlase jaoks liiga kallis
3. Suhtumine ühiskonda on nigu on. aga ka meie huve kaitstakse
1. Peeter Känd, mitte Kand. nime sisestamisel pole täpitähed soositud
2. Me ei osta kaubamajast banaane, sest see on lihtsa eestlase jaoks liiga kallis
3. Suhtumine ühiskonda on nigu on. aga ka meie huve kaitstakse
wert: "Kui ta enda eetikanormid on kõrgel, tahab tagasi astuda, respect."
Kamoon, mismoodi ta eetikanormid kõrgel on, kui lasi omale alluval ametkonnal valetada, et tal kehtivad karistused puuduvad? Ja ta EI TAHA tagasi astuda. Kohe kuidagi ei taha. Ta ei suutnud moodustada lihtsat, eetilisele poliitikule sobivat kolmesõnalist lauset "Soovin astuda tagasi", vaid luges paberilt mingi segase teksti, millega "usaldas oma tagasiastumise küsimuse peaministrile". IMHO ei ole ta ühelgi viisil avaldanud tegelikku soovi tagasi astuda.
Kamoon, mismoodi ta eetikanormid kõrgel on, kui lasi omale alluval ametkonnal valetada, et tal kehtivad karistused puuduvad? Ja ta EI TAHA tagasi astuda. Kohe kuidagi ei taha. Ta ei suutnud moodustada lihtsat, eetilisele poliitikule sobivat kolmesõnalist lauset "Soovin astuda tagasi", vaid luges paberilt mingi segase teksti, millega "usaldas oma tagasiastumise küsimuse peaministrile". IMHO ei ole ta ühelgi viisil avaldanud tegelikku soovi tagasi astuda.
Ken ei ületa ainult KIIRUST. KEN EIRAB LIIKLUSMÄRKE, KEN EI KINNITA TURVAVÖÖD, KEN EI SÕLMI KOHUSTUSLIKKU LIIKLUSKINDLUSTUST. KEN-LAPSUKE TEEB SEDA KORDUVALT ja süsteemselt ALATES HETKEST MIL EW TALLE JUHILOAD VÄLJASTAS. Tavalise kodaniku paneb EW sellise sigatsemise eest miskipärast türmi (tean päris mitut kraadet , kes on istunud mingi aja)
Õige , ilmselt on need korrad mil tüüp vahele on jäänud vaid murdosa tema rikkumistest.
Avaliku elu tegelane ei saa rääkida oma nö äraostmatusest või puhtusest kui ta ei suuda isegi LE järgida.
Põhjendus rikkumiseks oli, et Ken tegi seda väljaspool tööaega. Selle peale ütleks kull, et minep....... tibla.
Muideks, mina millegipärast suudan LE järgida ja mul ei ole aastaid olnud ühtegi rikkumist.
Õige , ilmselt on need korrad mil tüüp vahele on jäänud vaid murdosa tema rikkumistest.
Avaliku elu tegelane ei saa rääkida oma nö äraostmatusest või puhtusest kui ta ei suuda isegi LE järgida.
Põhjendus rikkumiseks oli, et Ken tegi seda väljaspool tööaega. Selle peale ütleks kull, et minep....... tibla.
Muideks, mina millegipärast suudan LE järgida ja mul ei ole aastaid olnud ühtegi rikkumist.
tubli TNT, nii peabki.
Peeter Kand,
kas me vaidleme selle yle,
et kas yks inimene on loll,
v6i et kas ta on syydimatu,
voi et kas ta on v6imuahne,
v6i et kas talle tehakse liiga,
v6i et kas ta on hea minister?
ma ei aja jama. ytlen mis mina arvan.
loomulikult ei muuda viimase aja skandaaild suhtumist paremuse poole..
mina oma 300hj suudan kindlasti kiiremini kihutada..
"ta enda eetikanormid on kõrgel, ta ise tahab tagasi astuda ja kui parts ei lase siis järelikult on mees oma ametikohta väärt. igatahes on ta kindla käega minister kes juhib oma valdkonda jõuliselt."
siin ma teeks sellise zhesti nagu tehakse enne magamaminekut käega suu ees viibates :)
1)kui mees tahab, siis ta ka teeb. kui ei tee, siis ta ei saa olla j6uline (vt. oma teksti)
2)kui eetikanormid on k6rgel, siis ei tehta sohki jalgpallis ega rikuta LE'd 23 korda. siis ei tohiks tekkida ka kysimust kas astuda tagasi v6i mitte.. teatavasti yks rootsi poliitik ostis kunagi riigi krediitkaardiga sukkpykse.. ja palun loe nulltolerantsist ka!
3)kui KMV on justiitsministri kohta väärt, olen mina presidendi kohta väärt - kuidas saab ametikohta väärt olla? kas see on autasu? v6i peaks ikka ametikohal olema mees kes suudab teha seda mida vaja?
4)KMV pole oma ametikohta väärt, aga kes sobiks tema asemel justiitsministriks?
veelkord, on m6tetu vaielda isiklike sympaatiate yle, aga veel m6ttetum on demagoogitseda.
kuulujutud on kyll pahad, aga äraostamtute tagakambrites olevat neid ämbreid veel hulgim..
sooviks isiklikult väitlust temaga, v6imaldad sa selle mulle?
siiani alati kui ta on s6na v6tnud on sealt tulnud miskid raamatulaused ja demagoogia.
no respect. ses suhtes on urmas reinsalu palju muhedam mees.. 1 mu lemmik, kah juura haridusega.
ise olen muideks respu liige!
kas me vaidleme selle yle,
et kas yks inimene on loll,
v6i et kas ta on syydimatu,
voi et kas ta on v6imuahne,
v6i et kas talle tehakse liiga,
v6i et kas ta on hea minister?
ma ei aja jama. ytlen mis mina arvan.
loomulikult ei muuda viimase aja skandaaild suhtumist paremuse poole..
mina oma 300hj suudan kindlasti kiiremini kihutada..
"ta enda eetikanormid on kõrgel, ta ise tahab tagasi astuda ja kui parts ei lase siis järelikult on mees oma ametikohta väärt. igatahes on ta kindla käega minister kes juhib oma valdkonda jõuliselt."
siin ma teeks sellise zhesti nagu tehakse enne magamaminekut käega suu ees viibates :)
1)kui mees tahab, siis ta ka teeb. kui ei tee, siis ta ei saa olla j6uline (vt. oma teksti)
2)kui eetikanormid on k6rgel, siis ei tehta sohki jalgpallis ega rikuta LE'd 23 korda. siis ei tohiks tekkida ka kysimust kas astuda tagasi v6i mitte.. teatavasti yks rootsi poliitik ostis kunagi riigi krediitkaardiga sukkpykse.. ja palun loe nulltolerantsist ka!
3)kui KMV on justiitsministri kohta väärt, olen mina presidendi kohta väärt - kuidas saab ametikohta väärt olla? kas see on autasu? v6i peaks ikka ametikohal olema mees kes suudab teha seda mida vaja?
4)KMV pole oma ametikohta väärt, aga kes sobiks tema asemel justiitsministriks?
veelkord, on m6tetu vaielda isiklike sympaatiate yle, aga veel m6ttetum on demagoogitseda.
kuulujutud on kyll pahad, aga äraostamtute tagakambrites olevat neid ämbreid veel hulgim..
sooviks isiklikult väitlust temaga, v6imaldad sa selle mulle?
siiani alati kui ta on s6na v6tnud on sealt tulnud miskid raamatulaused ja demagoogia.
no respect. ses suhtes on urmas reinsalu palju muhedam mees.. 1 mu lemmik, kah juura haridusega.
ise olen muideks respu liige!
Justiitsminister kes rikub korduvalt seadust PEAB astuma tagasi. Punkt. Muud juttu ei saagi olla. Vastasel korral hakkaks ikka hirm küll Eesti riigis elada. Kui kõigil on kõik poohhui, siis ei saagi asjast asja saada.
Mis puutub karistuste karmistamisse (keegi pakkus välja), siis imho on palju olulisem karistuse vältimatus: tegid tüki ära - saad karistada. Kindel mats. Isiklikult ületan samuti kiirust. Tihti, tuleb tunnistada. Aga ei teinud seda kui veel politseid tee ääres näha oli. Nüüd ei ole ammu enam märganud.
Mis puutub karistuste karmistamisse (keegi pakkus välja), siis imho on palju olulisem karistuse vältimatus: tegid tüki ära - saad karistada. Kindel mats. Isiklikult ületan samuti kiirust. Tihti, tuleb tunnistada. Aga ei teinud seda kui veel politseid tee ääres näha oli. Nüüd ei ole ammu enam märganud.
Kumb siis hullem on, Ken [Marti Vaher] v6i Enn [Eesmaa] ?
;)
;)
Riq, su varasemad kommid olid väga head, kuid ma ei mõista antud küsimuse püstitust (ok, nalja poolest ja sõnademäng originaalis - seda küll, kuid mitte sisuliselt :)
Mida Enn Eesmaa on teinud negatiivset? Kas tõesti ainult seda, et ta esindab erakonda, kes hetkel valitseb all-linnas, kuid pole võimul Toompeal? Kas tõesti ainult seetõttu, et LHV foorumites ei käi just eriti palju selle erakonna pooldajaid? Pime viha Keskerakonna vastu? OK, see aeg peaks juba mööda saama hakkama.
Enn Eesmaa pole käinud kirikus andmas vannet olla aus ja eetiline ning selle rõhutamisega Riigikokku püüelnud. Ta on tavaline Riigikoguja nagu 100 ülejäänut.
Ta esindab erakonda, millel on kindlad vaated ja poliitiline platvorm. Selliseid pole Eestis just väga mitu.
See erakond kandis valimiskampaanias selget sõnumit ja mitte ilmaasjata ei saanud ta kõige rohkem hääli.
See erakond ei ole äriidee. See erakond on ka 4 aasta pärast olemas. KMV poolt esindatava erakonna poolt valimiskünnise ületamise ma nii kindel ei oleks.
IMHO usun, et hoopis Enn Eesmaast saab veel minister. Küll mitte justiits...aga ikkagi saab. Ja enne kui te seda loodate...
Mida Enn Eesmaa on teinud negatiivset? Kas tõesti ainult seda, et ta esindab erakonda, kes hetkel valitseb all-linnas, kuid pole võimul Toompeal? Kas tõesti ainult seetõttu, et LHV foorumites ei käi just eriti palju selle erakonna pooldajaid? Pime viha Keskerakonna vastu? OK, see aeg peaks juba mööda saama hakkama.
Enn Eesmaa pole käinud kirikus andmas vannet olla aus ja eetiline ning selle rõhutamisega Riigikokku püüelnud. Ta on tavaline Riigikoguja nagu 100 ülejäänut.
Ta esindab erakonda, millel on kindlad vaated ja poliitiline platvorm. Selliseid pole Eestis just väga mitu.
See erakond kandis valimiskampaanias selget sõnumit ja mitte ilmaasjata ei saanud ta kõige rohkem hääli.
See erakond ei ole äriidee. See erakond on ka 4 aasta pärast olemas. KMV poolt esindatava erakonna poolt valimiskünnise ületamise ma nii kindel ei oleks.
IMHO usun, et hoopis Enn Eesmaast saab veel minister. Küll mitte justiits...aga ikkagi saab. Ja enne kui te seda loodate...
Lõpuks ometi leidub siin foorumis inimene, kes väidab, et keskerakonnal on kindlad vaated ja programm.
Velikij, palun täiesti tõsiselt selgitada KE kindlaid vaateid ja poliititlist platvormi ning ka valimiskampaania selget sõnumit. Võibolla saab KE seljuhul ühe toetaja juurde.
Velikij, palun täiesti tõsiselt selgitada KE kindlaid vaateid ja poliititlist platvormi ning ka valimiskampaania selget sõnumit. Võibolla saab KE seljuhul ühe toetaja juurde.
Velikij, see oligi mu point, et kas on hullem olla
hea "halbade" seas v6i halb "heade" seas
m6lema pihta virisetakse.. ja on ka p6hjust?
hea "halbade" seas v6i halb "heade" seas
m6lema pihta virisetakse.. ja on ka p6hjust?
Täitsa jube, meil on nüüd rullnokside valitsus
Pole mõtet vaidlustada, kas Vaher peab liikuma edasi või tagasi. Kui rahvas tahab, pangu ta siis tagurpidi käik sisse ning liikugu oma ideedega ilma kiirusepiiranguteta edasi. Võib-olla mõni bürokraat "trahvib" teda liig kiire mõttelennu eest ja käseb mõnele teravusele "turvavöö" peale panna, et see eba-õnnetuse korral lihtrahva seas liigseid tervisekahjustusi ei külva. Aga mina arvan, et kiirusepiiranguid eirava kodaniku autosõidu eest tuleks trahvida, kuid ideemagistraalil kihutava kodaniku sõitu ei tuleks mitte piirata, vaid tulise roobiga tagumendis kinni olla, et kodanik kõigest väest edasi lendleks. Niisiis on meil antinoomia: kui Vaher astub tagasi, arvame, et liigume edasi, kuid tegelikult liigume tagasi, kuna Vaher ei saa liikuda enam edasi. Ehk ühel magistraalil kiiruse ületamise eest ei tohiks karistada ideemagistraalil tagasiliikumiskäsuga.
P.S. Mul on äärmiselt kahju, et pedaalivajutamise pärast tahetakse Vaherit nimetada rullnokaks. Teleesinemistes tundus ta vägagi terava mõtlemisega, potentsiaali õhkav ning muutja tüüp. KE pooldajatele tasakaaluks, et teine selline noormiis tundub Sven Mikser olevat. Suur austus nende vastu. Ei tahagi vaielda selle üle, kas edasi või tagasi. Igal oma arvamus. Lihtsalt kahju on, et potentsiaali poolest head ministrit tahetakse rullnokaks nimetada.
P.S. Mul on äärmiselt kahju, et pedaalivajutamise pärast tahetakse Vaherit nimetada rullnokaks. Teleesinemistes tundus ta vägagi terava mõtlemisega, potentsiaali õhkav ning muutja tüüp. KE pooldajatele tasakaaluks, et teine selline noormiis tundub Sven Mikser olevat. Suur austus nende vastu. Ei tahagi vaielda selle üle, kas edasi või tagasi. Igal oma arvamus. Lihtsalt kahju on, et potentsiaali poolest head ministrit tahetakse rullnokaks nimetada.
Väga huvitav väide:
riq 16/05/03 16:15
"...kui eetikanormid on k6rgel, siis EI TEHTA SOHKI JALGPALLIS..."
Kui selline asi on tõesti aset leidnud, siis... no comments.
riq 16/05/03 16:15
"...kui eetikanormid on k6rgel, siis EI TEHTA SOHKI JALGPALLIS..."
Kui selline asi on tõesti aset leidnud, siis... no comments.
to: raearu
Pole minu asi Enn Eesmaa erakonnale promo teha. Tahtsin lihtsalt märkida, et IMHO pole mõtet KMV nimelisse foorumisse asjasse mitte puutuvaid inimesi tuua.
Pole minu asi Enn Eesmaa erakonnale promo teha. Tahtsin lihtsalt märkida, et IMHO pole mõtet KMV nimelisse foorumisse asjasse mitte puutuvaid inimesi tuua.
fire,
pisidetailid avavad inimese t6elise palge..
päevalehes on kommenteeritud vaheri käitumist. pole ise viitsinud syveneda aga subjektiivne mulje täpselt sama..
pisidetailid avavad inimese t6elise palge..
päevalehes on kommenteeritud vaheri käitumist. pole ise viitsinud syveneda aga subjektiivne mulje täpselt sama..