"Kasvukonto"???

Uue hinnakirja leiad siit!
http://www.lhv.ee/help/index.cfm?id=174
Ja stocker, see hinnakiri saadeti kõikidele klientidele 1 kuu enne kehtima hakkamist e. augusti alguses. Nagu kord ja kohus.
Mis siis ikkagi nendest aktsiatest saab,mis välja visati,lubati peatselt selgitus saata,kuda toimida,mina pole kahjuks saand?
Te olete ikka väga visad. Müts maha teie ees. Väike vihje: Turu suund viimasel paaril aastal on ikka allapoole.
TNT,

Ma hämamist ja vassimist ei kannata. Seega, et iseendaga hästi läbi saada, üritan neid tegevusi ka täiesti vältida. Ehk - kui ma arvaks, et Kasvukonto on jama toode, siis siia foorumisse ma midagi ei kirjutaks.

Ma arvan endiselt, et Kasvukonto on tugev toode ja samuti pole ma müünud (ega ei plaanigi) oma Kasvukontot. Vahepeal miinuses olemise vastu pole mul absoluutselt midagi, oluline on see hind millega ma müün. Ja kui müüma hakkan, annan ka kõigile teada, et asi oleks aus.
Kõik turud on miinuses seega on ka loogiline, et Kasvukonto on miinuses... Minuarust pole keegi garanteerinud positiivset tootlust lühikese aja vältel... Kui tahad kindlat plussi siis topi oma raha kuskile hoiusele ja oota oma +3% tootlust iga aasta!

Endal on küll hea meel, et kõik nii odav on... saab rohkem peale osta...:)

Portfell hetkel -18%
11. september on muuhulgas ka Kasvukonto investeeringute teostamise päev.

Mina kavatsen väkese paigutuse teha.
Kristjan jään ikka jonnakalt oma küsimuse juurde,kuna näiteks wcom ma enam ise müüa ei saa.Või pole veel otsustatud millal need aktsiad müüakse,mis välja visati.
mina myysin kasvukonto aasta alguses maha..
et finantseerida "lyhiajalisi spekulatiivseid tehinguid"
-100% vs -50% ehhe :)
nimelt oli qqq tol ajal miski 40 usdi
Lp.kristjan.lepik
Sorry, ära võta isiklikult. Ma ei öelnud ju midagi selle kohta, et toode on halb või midagi taolist. Pigem oli see tunnustus, kuigi kõlas irooniliselt. Ka majandusmatemaatika oli mul koos statistikaga tavaliselt "väga hea ". Ja see tähendab, et ma saan väga hästi aru, millele te rõhute ja kus pont on. Hea on ka see, et teie kompanii on muutunud profesionaalsemaks (osaliselt turu jälgimine + tehniline analüüs). Viimase võiksite muide kuskile ka oma saidile ülesse riputada.
Ilmselt liitun ka ise uuesti rõõmsa aktsispekulantide seltskonnaga millalgi. Millal, seda ei oska öelda, kõik sõltub asjaoludest. Ilmselt siis jalutan ma teie uksest sisse ja soovin kliendiks hakata või miskit taolist.
Niipalju kui mina asjast aru saan on vähemalt turu põhi paistam hakanud (käivete vähenemine ja järgneb vindumine). Seega jälgime IPOsid. Kui mõni kõvem hitt ära tuleb on aeg ostmiseks.
TNT,

ei võtnudki üldse isiklikult, see vastus oli mõeldud pigem kõigile kui Sulle. Põhjendasin lihtsalt miks Kasvukontot heaks pean ja endiselt soovitan kõikidel lühiajalise -10% peale säiltitada külm närv.

Edu kõigile!
Tänasex on -25 %, kuidas teistel läheb ?
Minul -30% arvan aga et pärast kolmapäeva on tükk maad väiksem.
Võrdluseks - minu aktiivselt hallatavatest fondidest koosnev Fondiplaan on samuti -25%
bad44 kas kavatsed kõvasti raha juurde panna või loodad suurt tõusu ? :)
-11%. Miinus väiksem ilmselt seetõttu, kuna esimese sissemakse tegin kasvukontole juunis.
rick12: hakkan raha tihedamini juurde panema
-28%
alustasin kuu aega peale 911-t ja arvasin et igati hea ajastus.samal ajal tegin ka virtuaalportu eesti aktsiatest mis on +28%. pärisraha ja mänguraha reegel jälle tõestatud :)
no vaatame seda asja.
-21,5%... alustasin aprillist 2001...
Äkki parandab pilti mõni väike sõda? Või hoopis halvendab? Mingi arvutuse järgi 200 miljardit, mille usa peaks laenama. Teevad sama tüki, mida euroopa tegi eelmise sajandi esimesel poolel.