Kasvukonto vs. Kasvuportfell

eyp on teinud samalaadse teenuse, kui lhv kasvukonto, lähemalt vaata siit

krt. hoopis siit
muidigi on seal ka väiksed erinevused. vt. hinnakirja.
Erinevused on tõesti olemas ja minule paistab LHV Kasvukonto igati odavam.

Ime ka kui EYP 100 mln. kahjumit ei saa, kui kopeeritakse kellegi teise pealt toode ja siis tehakse see esialgsest tootest kallim!
LHV kaudu vist minuteada veel tulumaksusoodustust ei saa,nii et seega tundub Ühispangal eeliseid olevat.Analoogne asi on vist ka Hansapangal ,nimetus võibolla teine.Muidugi võib nina kirtsutada,sest fond seab siiski teatavaid piiranguid.LHV-s tundub see asi lofkam olevat.Või kuidas?
olavis,

sinu armastusväärsus on lihtsalt imekspandav.

eyp kahjumil ja nimetatud toodetel pole midagi ühist. kopeerimisest on ka asi kaugel. või kui siiski rääkida sellest, siis on kõik kohalikud tegijad selle läänest maha viksinud nii või teisiti. kindlustusseltsid, antud juhul siis Ühispanga Elu, pakuvad tõepoolest ka tulumaksusoodustust, mis on kogu sellise investeerimismooduse peamine pärl ja mõte. Kuuldavasti plaanitakse siiski lisaks fondidele ka üksikuid aktsiaid pakkuma hakata.
matrox, äkki siis ka mainid millise "lääne tegija" järgi toote tegite?

Hetkel tundub küll toode nii ülesehituselt kui ka kasvõi graafik deposiit vs. aktsiad, LHV pealt mahaviksimisena. Ehk kõige selgema kopeerimisena.
Olavis, selliseid küsimusi võib esitada vaid siis, kui pole varem vaevunud sellise teemaga tegeleda. Sarnase graafiku leiad sa praktiliselt igalt poolt, kus pikaajalist aktsiainvesteerimist propageeritakse. Seda juba aastakümneid. Antud alal on raske leida suuremat "lääne tegijat", kellel analoogset toodet EI OLEKS - see on täiesti tavaline ja vana teenus.
thanks, kristjan...
Kristjan, jutt polnud kaugeltki vaid ühest graafikust. Kui veidigi vaevuda neid kahte toodet võrdlema, siis on sarnasus hämmastav. Ja tuletame siis veelkord meelde, et LHV Kasvukonto sündis varem.

Kristjan, tõestamaks et tegemist pole demagoogiaga, paluks linki sama sarnasele "lääne tegija" tootele.

Saan ka aru, et hr. Kunsing pole sellise "tootearendusega" kuidagi seotud, seega mitte midagi isiklikku. Lihtsalt kole ja ebaeetiline lugu minu arvates.
Noh proovime (ei viitsi html kribada, theke copypaste aadressiväljale):

Sarnaseid tooteid, kuni direct-nimedeni välja leiad naiteks siit:

http://askmerrill.ml.com/products/category/0,,53_ask0000,00.html#16

graafikute jaoks, mida nii keeruline joonistada, saab ideid siit:

http://www.ibbotson.com/Products/product_presentations.asp

ja nii edasi. kui see pole piisav, ma võin veel otsida. see oli praegu 2 esimesena pähe tulnud saiti ja 2 min otsimist.
Lootsin saada linki sama sarnasele tootele ja seda on Merilli toode vaid väga kaudselt. Kui võrrelda neid kolme toodet, siis ei teki kahtlust et EYP toode on kopeeritud LHV pealt ja mitte Merillilt.

Paralleel võiks olla järgmine - Kodumaja Grupp ehitab maju n vallas. Ühtäkki tekib kõrvale firma Kodumaja Trupp mis ehitab praktiliselt identse projektiga maju, väites et läänes on eramaju ehitatud juba aastasadu.
?? milles probleem ??

kas Kasvukonto oli patenteeritud või? Kui mitte siis au neile, kes head ideed nähes piisavalt kiiresti reageerivad.

Suure kommertspanga puhul võtaks sellise operatiivsuse juures sügavalt mütsi maha, kuigi muidugi ei ole tegemist jalgratta leiutamisega LHV poolt nii et EYP-l võis see plaan ka juba varem küpseda.

Kogu Hansapanga edu baseerub sellele, et osati läänest asju maha viksida, kiiresti ja efektiivselt. Lisaks oli innovatiivsus kõrgel hinnas. Nüüd on kahjuks lood pisut muutunud.
Olavis: "Kristjan, tõestamaks et tegemist pole demagoogiaga, paluks linki sama sarnasele "lääne tegija" tootele."

"Ja tuletame siis veelkord meelde, et LHV Kasvukonto sündis varem."

Ehk ütlevad LHV Kasvukonto autorid sulle ise, kelle eeskujule nemad konkreetselt toetusid, miks peaks mina võis Sven sellise otsimisega aega viitma?

siit lõik LHV Kasvukonto tutvustusest: Kasvukonto™ on LHV poolt välja töötatud uue põlvkonna matemaatiliselt optimeeritud investeerimistoode.
juhin tähelepanu sõnadele: on LHV poolt välja töötatud
flamewars on mu lemmiktegevus.

alustame algusest:

1. erinevus lhv vs yhispanga elu:

esimesel POLE tulumaksuvabastust (veel? kaua veel?), teisel ON. see on üks põhilisi asju üldse, milleks üldse sellist kontot avada.

2. erinevus:

lhv sai oma toote valmis HILJEM. (odot, kes siin kelle pealt kopeeris?)

leidsin kuskilt LHV enda foorumist
() mingisugused LHV tegijate viited jaanuari lõpust - veebruari algusest. Ma ise sõlmisin Ühispangas lepingu möödunud aasta detsembris. toode ise oli valmis minu mäletamist mööda veel kuu aega varem. (et kuidas siis kopeerimisega jääb?)

3. veelgi varasemast ajast, umbes aastatagusest, meenub selline asi, et Ühispanga Asset Management alustas juba siis FONDSÄÄSTMISE nimelise toote pakkumist.

muuseas, see toode on lhv asjaga palju rohkem sarnane maksete regulaarsuse nõude poolest kui eyp elu oma, milles pole maksete regulaarsus obligatoorne.

vahest aitab kah esimeseks roundiks? kas on veel vastuväiteid?
ülevamises tekstis peaks mingid lingid ka olema, aga millegipärast pole... panen need siis siia teksti kujul:

link lhv enda foorumile (punkt 2)

https://www.lhvdirect.com/forums/index.cfm?id=21546

ja yhispanga varahalduse fondsäästmisele (punkt 3):

http://varahaldus.eyp.ee/pages.php3/0202
Siisiki panen ühe sarnaste teenuste lingi. Annab lisaks kõigele võimaluse näha ka seda, millises suunas laiendusi sellisele tootele on tavaks teha. Ah jaa, seal tuleks valida "ShareBuilder Tour".

Poisid mis te kemplete.Vahet pole kes on essa.Tegu on ju igati väärt asjaga,kuid tavaline inimene, kellele see toode on suunatud, loeb igat oma senti ja seega kaldun arvama et ta eelistab sellist varianti, kust on võimalik tulumaksu tagasi saada.See tundub mulle ka laias laastus põhiline erinevus olevat, konkreetselt nende kahe pakkuja vahel.Ise ma küll avasin kasvukonto LHV-s,aga ma loodan et kunagi tulevikus õnnestub ka neil mingi tulumaksu soodustus valitsuselt välja kaubelda(võibolla olen ma väga naiivne).Või mõtlen ma pensionipõlveks mingi variandi välja kuidas "Maksuametit" tüssata.Kuidagi jõhker tundub küll 26% oma elu jooksul kogutud säästudest loovutada.Mitte ei raatsi.
sa ei loovuta mitte 26% säästudest, vaid kasumist. eeldusel, et see tekib muidugi.