Mis te arvate, kust see vaeste Tiskre äriplaan pärit on?
Kust eestisse imporditi mõiste puitkarkass maja?
Kipsplaat?
Arvake ära, mis on saanud 70ndatele ehitatud analoogsetest majakestest Soomes, millega on hea nn. prügikala püüda?
Ma arvan, et nad püsivad veel 20 aastat ja siis lükatakse buldooseriga kokku, sest tsiteerides tuntud kinnisvaraarendajat "...on 50 aasta pärast moodsa kodu käsitlus hoopis teistsugune" :-)
to: Tyyp
Ilmselt panin liiga umbmääraselt. Kindlasti on ka 120 m2 maja korralik maja, kui ehitet korralikult. Üldiselt pean siiski olulisemaks sellest kui suur on maja, seda kui suur on krunt, millel see maja on. Kohutavalt labaselt mõjuvad majad, mille aknad on naabri akendest 5 või 10 meetri kaugusel. Samuti on eksklusiivelamurajoonide (riqi väljendit kasutades;P) puhul üks ülimalt tõsine probleem see, et reeglina puudub kõrghaljastus. Minu meelest arendajad on põhimõtteliselt sellised luftivennad, kes teavad, et kliendid lasevad endale hea meelega koti pähe tõmmata. Tüüpprojekt (eriti seksikas on võimalus "valida" 2-3 p vahel), puuduv haljastus, madal ehituskvaliteet ja teadmine, et 90% tõenäosusega elavad su kõrvalmajades teised samasugused "huvitavad" MBAga (võib olla omandamisjärgus) osakonnajuhatajad või divisjonijuhid, kelle hobid on samuti lumelauasõit, muusikalide vaatamine, Huntingtoni tsiteerimine sobival hetkel laupäevastel grillipidudel ja kelle ainsad liisinguvabad sisseostetavad teenused on juukselõikus ja kinopiletid.
Pagan, sattusin nats hoogu, mitte isiklikult võtta. Aga mis ma ütelda tahan, on see:
Mina ostaks ennem ise krundi ja ehitaks või remoks seda kui usaldaks igasuguseid arendajaid. Olen elanud arendatud majas, praegu elan kesklinnas (kuna olen noor ja raha on kolossaalselt vähe siis maja ei plaani veel niipea ehitada) korteris. Mulle meeldis kunagi üks Kain Kalju poolne ütlus (see võis olla tema poolt tsiteeritud, kuid igal juhul tema suust ma neid ülitabavaid sõnu kuulsin), mida parafraseerin:
Eestis on võimalik rikkaks saada lollidele sitta müües.
Minu kommentaar: miks peaksid KVarendajad olema erilised?
Ilmselt panin liiga umbmääraselt. Kindlasti on ka 120 m2 maja korralik maja, kui ehitet korralikult. Üldiselt pean siiski olulisemaks sellest kui suur on maja, seda kui suur on krunt, millel see maja on. Kohutavalt labaselt mõjuvad majad, mille aknad on naabri akendest 5 või 10 meetri kaugusel. Samuti on eksklusiivelamurajoonide (riqi väljendit kasutades;P) puhul üks ülimalt tõsine probleem see, et reeglina puudub kõrghaljastus. Minu meelest arendajad on põhimõtteliselt sellised luftivennad, kes teavad, et kliendid lasevad endale hea meelega koti pähe tõmmata. Tüüpprojekt (eriti seksikas on võimalus "valida" 2-3 p vahel), puuduv haljastus, madal ehituskvaliteet ja teadmine, et 90% tõenäosusega elavad su kõrvalmajades teised samasugused "huvitavad" MBAga (võib olla omandamisjärgus) osakonnajuhatajad või divisjonijuhid, kelle hobid on samuti lumelauasõit, muusikalide vaatamine, Huntingtoni tsiteerimine sobival hetkel laupäevastel grillipidudel ja kelle ainsad liisinguvabad sisseostetavad teenused on juukselõikus ja kinopiletid.
Pagan, sattusin nats hoogu, mitte isiklikult võtta. Aga mis ma ütelda tahan, on see:
Mina ostaks ennem ise krundi ja ehitaks või remoks seda kui usaldaks igasuguseid arendajaid. Olen elanud arendatud majas, praegu elan kesklinnas (kuna olen noor ja raha on kolossaalselt vähe siis maja ei plaani veel niipea ehitada) korteris. Mulle meeldis kunagi üks Kain Kalju poolne ütlus (see võis olla tema poolt tsiteeritud, kuid igal juhul tema suust ma neid ülitabavaid sõnu kuulsin), mida parafraseerin:
Eestis on võimalik rikkaks saada lollidele sitta müües.
Minu kommentaar: miks peaksid KVarendajad olema erilised?
* remoks siis krundil asuvat maja siiski, mitte krunti ennast ;P
.... ja kelle ainsad liisinguvabad sisseostetavad teenused on juukselõikus ja kinopiletid.
See mulle meeldis. Kusjuures seda aitab ka teha ego/magnet. Igal palgapäeval ei saada mitte raha vaid krediitkaardi limiit taastub.
Tegelikult tähendab see tohutut ostujõu vähenemist. Väga suur osa sissetulekutest kulub pankadele....
hansa tegi 1 miljard plussi,
siis 1 ettev6te teeb 1% sktist plussi.. usas miski microsoft?
inimse oma valik.
ma hommikul pissil olles just m6tlesin,et on inimesi kes riskivad ja ostavad stuffi ja neid eriti detailid ei koti
ja on inimesi kes elavad säästlikutl loevad investeeringuid arvutavad ja on pidevas stressis.
et ahnus ja hirm.
teistel on ainult tarbimisr66m.
ja kui tarbimine pekki laheb, siis on vist 6nnelikeks hoopis teised.
aga kukkuvat nuga pyyda ei tohi,
deem, elu on keeruline..
siis 1 ettev6te teeb 1% sktist plussi.. usas miski microsoft?
inimse oma valik.
ma hommikul pissil olles just m6tlesin,et on inimesi kes riskivad ja ostavad stuffi ja neid eriti detailid ei koti
ja on inimesi kes elavad säästlikutl loevad investeeringuid arvutavad ja on pidevas stressis.
et ahnus ja hirm.
teistel on ainult tarbimisr66m.
ja kui tarbimine pekki laheb, siis on vist 6nnelikeks hoopis teised.
aga kukkuvat nuga pyyda ei tohi,
deem, elu on keeruline..
TO: riq Mis selle kukkuva noaga on?
Kusjuures mina olen vist see viimane aga kohati olen avastanud ennast ka selles esimeses pooles. (loe riq'i pissil olles mõeldud mõtteid eelmisest kommist.)
Võib-olla tõde ongi kuskil seal vahepeal.
Tegelikult ei tohiks olla elu eesmärk midagi enamat, kui võimalikult huvitavalt ja meeldivalt see reis/seiklus siin maises elus läbi elada.
Õnneks selliseid palju ei ole sest kes siis elu edasi viiks. :))
Kusjuures mina olen vist see viimane aga kohati olen avastanud ennast ka selles esimeses pooles. (loe riq'i pissil olles mõeldud mõtteid eelmisest kommist.)
Võib-olla tõde ongi kuskil seal vahepeal.
Tegelikult ei tohiks olla elu eesmärk midagi enamat, kui võimalikult huvitavalt ja meeldivalt see reis/seiklus siin maises elus läbi elada.
Õnneks selliseid palju ei ole sest kes siis elu edasi viiks. :))
kukkuv nuga=C#
To: Tyyp
... reis/seiklus siin MAISES elus läbi elada...
Kas peale maise surma elab inimene edasi, taevas või põrgus?
... reis/seiklus siin MAISES elus läbi elada...
Kas peale maise surma elab inimene edasi, taevas või põrgus?
To: Anette
Ei oska seda mõelda/öelda. Kipun uskuma vaid fakte.
Mõned räägivad, et sõltub sellest kuidas maine elu elatud. (põrgu vs taevas).
Igaks juhuks hoidun teistele tegemast seda mida ei taha, et endale tehtaks. Eks see aita ka maises elus rahuliku südamega elada. Kuna kergelt müüginimene, siis kohati olen dilemma ees aga püüan endale kindlaks jääda. :))
Aga teemast juba päris möödas.
Või ei ole?
Eks kinnisvara ostjad (kodu ostjad) teevad oste emotsioonidest lähtuvalt ja lootuses
oma maine elu ilusas kohas ning kvaliteetselt veeta.
Ei oska seda mõelda/öelda. Kipun uskuma vaid fakte.
Mõned räägivad, et sõltub sellest kuidas maine elu elatud. (põrgu vs taevas).
Igaks juhuks hoidun teistele tegemast seda mida ei taha, et endale tehtaks. Eks see aita ka maises elus rahuliku südamega elada. Kuna kergelt müüginimene, siis kohati olen dilemma ees aga püüan endale kindlaks jääda. :))
Aga teemast juba päris möödas.
Või ei ole?
Eks kinnisvara ostjad (kodu ostjad) teevad oste emotsioonidest lähtuvalt ja lootuses
oma maine elu ilusas kohas ning kvaliteetselt veeta.
TO innar:
Mida mõtlesid kui kirjutasid "kukkuv nuga=C#"? kas saaksid põhjendada? Tänud
Mida mõtlesid kui kirjutasid "kukkuv nuga=C#"? kas saaksid põhjendada? Tänud
kukkuv nuga on kristjan.lepiku väljend kukkuval turul p6rke pyydmise kohta.
ma ei tea mis on sellel pistmist c#?
minuarust on euroopa sydames ainult paarkend % kallim elada kui eestis,
aimiin kui tarbida kvaliteeti, mitte turul käia. seega, mis point on oodata välismaalasi
maarjamaale? selleks et nad ei peaks 300hj masina eest 1000 euri aastas maksma?
v6i et oleks rohkem parkimiskohti? v6i tahavad väga minna kylma koledasse pohjala linna kus teed on v*ttus ja inimesed kurjad?
eestis ei toimu midagi, vaikne rahulik loik. arvatavasti oleks euroopas ehk natuke k6le ja yksik olla, aga igasugu asju on käejala juures, ja niipea igav ei hakka. kui ainult raha oleks..
kinnisvarahaid peaks natuke ehk euroopas ringi reisima..
siis saavad ehk aru et maarjamaal ei tohiks asjad niipalju maksta kui euroopas.
ehki koik kes on reisinud, arvavad et eestis on ikka parem!
seega maksad kodumaisuse eest, mitte kvaliteedi :(
ma ei tea mis on sellel pistmist c#?
minuarust on euroopa sydames ainult paarkend % kallim elada kui eestis,
aimiin kui tarbida kvaliteeti, mitte turul käia. seega, mis point on oodata välismaalasi
maarjamaale? selleks et nad ei peaks 300hj masina eest 1000 euri aastas maksma?
v6i et oleks rohkem parkimiskohti? v6i tahavad väga minna kylma koledasse pohjala linna kus teed on v*ttus ja inimesed kurjad?
eestis ei toimu midagi, vaikne rahulik loik. arvatavasti oleks euroopas ehk natuke k6le ja yksik olla, aga igasugu asju on käejala juures, ja niipea igav ei hakka. kui ainult raha oleks..
kinnisvarahaid peaks natuke ehk euroopas ringi reisima..
siis saavad ehk aru et maarjamaal ei tohiks asjad niipalju maksta kui euroopas.
ehki koik kes on reisinud, arvavad et eestis on ikka parem!
seega maksad kodumaisuse eest, mitte kvaliteedi :(
Ja nagu ma mõistan ei ole loota , et kuskile uus asfalt pannakse. Valimised ka mägede taga.
Raisk, mul pooled veljed kõverad ja tegu on originaalidega ja 16-sed.
Ma olen ikka väga kuri.
Raisk, mul pooled veljed kõverad ja tegu on originaalidega ja 16-sed.
Ma olen ikka väga kuri.
me siin meestega arutasime, et kui kalliks siis ikkagi meie teedeehituse puudujäägid lähevad?
et vähegi normil autol veljed + 66tshoovad puksidega balljoint etc miski 40 keeku laks..
kas t6esti naastrehvid?
samas pole see ime - naiteks lumekoristajad ei korista lund, vaid lykkavad selle tee äärde kokku. inimene teeb mis kästud - lumi pole enam k6nniteel, aga ta ei nae big picturet_ lumi on nyyd soiduteel, murul ja koikjal on yks pask. miks keegi kunagi ei astu step further?
kahjuks ei suuda olla igas asjas asjatundja et öelda kas viga on valituses, teetöölistes, naastrehvides voi meie ilmades.
utopia anyone?
et vähegi normil autol veljed + 66tshoovad puksidega balljoint etc miski 40 keeku laks..
kas t6esti naastrehvid?
samas pole see ime - naiteks lumekoristajad ei korista lund, vaid lykkavad selle tee äärde kokku. inimene teeb mis kästud - lumi pole enam k6nniteel, aga ta ei nae big picturet_ lumi on nyyd soiduteel, murul ja koikjal on yks pask. miks keegi kunagi ei astu step further?
kahjuks ei suuda olla igas asjas asjatundja et öelda kas viga on valituses, teetöölistes, naastrehvides voi meie ilmades.
utopia anyone?
tnt, siin yhes foorumis ju öeldi, et ei tohi osta kallimat autot, kui et oled rahulikult pealt vaatams kuidas valuveljed surevad, puksid p6ruvad, sillad lähevad vildakaks ja masin lendab teelt. ja siis p6leb.
Mina ütlesin, selles samas foorumis ja arvamus püsib. Põlemise näide oli küll piltlik aga mõte on sama: kui sinu auto õõtshoobade, pukside, amortide, velgede (siit edasi minnes ka karterikaane ja varastatud udutulede) äkkriknemine verd kusema paneb, sõidad liiga kalli (või liialt tuunitud ;P) masinaga. Ja see jutt, et sul on vaja mingit autot "klassi" näitamiseks või suure "äri" ajamiseks, on täielik mäda. Wannabe jutt või siis eneseõigustus (mul on seda autot "vaja").
Tü...pea.
Ma räägin, et mul läksid veljed kõveraks lihtsalt seetõttu, et ma sõidan Tallinna linna tänavatel. Ja ,et ei ole tegemist eriti nn. madalaprofiilsete kummidega. Ja tegemist on auto nn. originaalvelgedega.
Kas tõesti ei jõua kohale mida ma öelda tahan? See, et sa ei saa linna tänavatel sõita ilma, et see rikuks su auto. See, et sa pead jagelema kuskil kindlustuses ja midagi tõestama. Ma isegi ei räägi siin auto sildadest vaid velgedest.
Ma räägin, et mul läksid veljed kõveraks lihtsalt seetõttu, et ma sõidan Tallinna linna tänavatel. Ja ,et ei ole tegemist eriti nn. madalaprofiilsete kummidega. Ja tegemist on auto nn. originaalvelgedega.
Kas tõesti ei jõua kohale mida ma öelda tahan? See, et sa ei saa linna tänavatel sõita ilma, et see rikuks su auto. See, et sa pead jagelema kuskil kindlustuses ja midagi tõestama. Ma isegi ei räägi siin auto sildadest vaid velgedest.
Ja see, et mitte ainult sa ei maksa omavastutuse vaid ka pead pool päeva jaurama kindlustuse + autoremontnikutega. Mul on ajaga muud ka teha.
to: TNT
MA ei tea, kellega sa räägid, kas minu või riqiga, aga juhul kui minuga, siis arvata võib, et ajab närvi siuke asi. Mind ajab ka närvi, kui aken sisse lüüakse ja stereo ära viiakse või auto tartu maanteel puruks sõidad, sest mingi mees ei oska koormat pakkida, aga ega selle pärast sõitmata veel ei jää. Ja loomulikult võiksid tänavad kõvasti paremas korras olla, aga tegu on ju poliitikutega. Nii et ega elu seepärast seisma ei jää. Mina sõidan oma praeguse auto linnas romuks, lükkan maha ja sõidan järgmise romuks. It's the Circle of Life :).
MA ei tea, kellega sa räägid, kas minu või riqiga, aga juhul kui minuga, siis arvata võib, et ajab närvi siuke asi. Mind ajab ka närvi, kui aken sisse lüüakse ja stereo ära viiakse või auto tartu maanteel puruks sõidad, sest mingi mees ei oska koormat pakkida, aga ega selle pärast sõitmata veel ei jää. Ja loomulikult võiksid tänavad kõvasti paremas korras olla, aga tegu on ju poliitikutega. Nii et ega elu seepärast seisma ei jää. Mina sõidan oma praeguse auto linnas romuks, lükkan maha ja sõidan järgmise romuks. It's the Circle of Life :).
poisid poisid,
peen huumor ka enam ei tööta :(
osta hummer!
varsti ei tohiks muud masinad enam tyybikinnitust saadagi,
kuna nad ei suuda siinsetel teedel soita..
peen huumor ka enam ei tööta :(
osta hummer!
varsti ei tohiks muud masinad enam tyybikinnitust saadagi,
kuna nad ei suuda siinsetel teedel soita..