"raulir"
Ma sain hiljuti siit teada, et 7 senti päevas kokku hoides on võimalik 5 aastat varem pensionile minna või 10 aastat enne pensioni hakata poole kohaga töötama.
Võin vabalt meediale järgmise samateemalise nupu ise valmis treida:
EESTI SUURINVESTOR LOOBUS PESUMASINAST. „KAUSIS KÄSITSI PESTA TULEB ODAVAM“
Suurinvestor Lanet Uro tegi arvutused, kust selgus, et käsitsi trussikute ja sokkide küürimine on pesumasina pidamisest märkimisväärselt odavam.
Uro on elanud Astangu paneelikas 1980. aastast alates, pesumasinat omas ta umbes kaks aastat, 2019. aasta märtsist 2021. aprillini, kuni see putsi läks. Et kolmetuhhine pesumasin oli ostetud kolmeaastase Liisi järelmaksuga, tuli tal kalendrikuus keskmiselt selle eest plekkida 123,08 euri kuumakset. Lisaks sõi masin pesupulbrit ja vahel nõudis veel ka katlakivi eemaldajat sest Astangu vesi on täiega fucked up.
"Kuivõrd ma nii palju polnud suutnud kõrvale panna, et uus masin kohe välja osta ja eelmisest laenust oli ka veel aasta jäänud plekkida, polnud minu võimaluste juures pesumasina omamine rahaliselt mõttekas", selgitas suurinvestor Uro pesumasinast loobumise tagamaid.
Kolmeeuroses plastmasskausis Orto pesuseebiga nühkides tuleb pesu küürimine huippu odavam kui pesumasinaga, selgub kulude üle arvestust pidavate inimeste põhjalikest andmetest. Lisaks saab väiksemad esemed Maxima kilekotiga tööle kaasa võtta ja seal peldiku kätepesukraani all tööandja vedelseebiga ära pesta, mis puhul tuleb pesu pesemine puhta tasuta kätte.
Järgmiseks kavatseb suurivestor Uro loobuda telekast. "Kui pildikast tossu välja peaks viskama lõikan pesumasinast alles jäänud kartongist pakkekasti augu. Naine on mul noorena näiteringis käinud, panen naisele kasti pähe ja teeb ise mulle õhtul tasuta koomuskit", avab Uro oma järgmise säästuprojekti tagamaid.