Kaido nädala kauplemisidee.

OIGAB.
Äkki seletad, miks on vale? Kas sellises analüüsis on üldse õiged ja valed vastused? Minu jaoks ei ole selline pilt huvitav ja ma lükkaks selle aktsia kõrvale. Kui oleksid õiged ja valed vastused, siis kasutaksid kõik ühte ja sama meetodit, mis viiks jälle selleni, et need õiged ja valed vastused enam ei töötaks.
Ma võtaks seda graafikut ikka nii nagu pilt näitab :-D
Mida ütleb sulle teadmine, et UK Non-EU Trade Balance (jan) tuli eile -4,29 bn ver. -4,1bn est.
õige, tegemist ei ole pea-ja-õlad formatsiooniga. tegemist on palju haruldasema formatsiooniga.
viimati nähti seda Goldman Sachsi (GS) graafikul eelmise nädala lõpus.
Üleeilset FED ja teiste keskpankade tegevust on siit jah võimatu välja lugeda, mis eriti hästi mõjus just krediidiasutustele. Täna Euroopa juba langeb, võimalik et GS pidu ei kesta kaua.
See mis ennustab FED ja keskpankade tegevust käib termini siseinfo alla.
finger :D
ootott - mida graafikud näitavad, kas S&P lõpetab täna kõrgemal või madalamal avanemisest?
Selline teema siis:o)
White Nigga, ei jõua kõigele vastata. Tegelen Prantsusmaaga ja USA indekseid jälgin vaid nii palju, et ennustada hommikuse GAP'i suunda.
SideKick
Siin peaks ka käive näitama, et pea ja õlad ei moodustu? Kolmas tipp peaks olema väiksema käibega, kui eelnevad ja läbimurre toimuma suhteliselt suure käibega. Siin vastupidi.
Vahekokkuvõte:
1) Ka pikaajalise graafikute vaatamise järel ei suudeta mõnikord ilmselgeid asju välja lugeda.
2) Mõnikord tuleb ka siiski vaadata, mis graafiku taga peitub.

;)
Huviga ootan Sidekick'i "õiget vastust"
no mis ma oskan öelda. mõned üksikud said aru... teised mitte.
need, kes ei saanud... neil pole grammigi naljasoont :)
Nali naljaks, aga üksteise materdamise või lõksumeelitamise asemel peaks tegelikult teine-teist toetama. Eriti neid, kes välisbörsidel tegelevad. Sellistes tingimustes eestlaste vaheline konkurents ju puudub. Balti börsil võib teine-teisel kõrvu pea taha käänata. Kuid oleks tore, kui suudaks leedukad välja väänata.

Ma ei kujuta ette kauplemist ilma tehnilise analüüsita. Fundamentaalselt saab vaid uudiseid kaubelda. Iga ühe oma asi, millist meetodit ta kasutab ja kui palju ta sellega teenib, kuid need, kes viimastel aastatel teenisid tublisti ja arvasid, et see tuli heast fundamentaalsest analüüsist, siis arvatavasti on nad praeguseks juba veidi vitsa saanud.
SideKick, nagu tavaliselt sellistel puhkudel, pakub välja suvalise kontekstist välja rebitud pildi. Tuletaks siinkohal meelde, et me räägime ikkagi tõenäosusest! Seega pole oluline, kuidas hind käitub ühel konkreetsel juhtumil.

Küsiks siis vastu, kas sellelt graafikult on võimalik midagi välja lugeda. Tegemist Market Profile graafikuga (briti nael), iga „letter“ on 30 min periood.

[IMG]http://img354.imageshack.us/img354/7503/xyz1of9.png[/IMG]
proovime uuesti

[URL=http://img354.imageshack.us/my.php?image=xyz1of9.png][IMG]http://img354.imageshack.us/img354/7503/xyz1of9.th.png[/IMG][/URL]
SideKicki näide oli ju nagu õpikunäide, kus TA suurepäraselt toimis.
SideKick peaks panema üles järgmise pildi, kust oleks näha, kas kaelajoon murti või ei.
Vähemalt esimesel katsel ei murtud ja seda ennustas ka käive ette.