loed 2-3 aastaraamatut läbi ja raha tuleb nagu muda?
Üldiselt aastaraamatuid keegi ei loe, aga see oleks kindlasti märksa tulusam tegevus kui TA raamatute lugemine. Päris huvitavaid momente ja ideid võiks aastaraamatust leida-saada.
Hüva, kaks-kolm TA analüüsi raamatut piisaks selleks, et Kaido saaks oma vigadest aru. Tehnilist analüüsi ma võrdeks keelega. Arvatavasti kulub selle valdamise õppimiseks umbes sama palju aega kui mõne võõrkeele õppimiseks, nüansse on väga palju ja õppimise käigus tuleb neid juurde rohkem kui arvata oskaks.
Kui saad selgeks, mis asjad on trendid, kuidas jälgida käivet, on see vast juba võrreldav võõral maal algtasemel kohaliku keele purssimisega.
Kui saad selgeks, mis asjad on trendid, kuidas jälgida käivet, on see vast juba võrreldav võõral maal algtasemel kohaliku keele purssimisega.
Ma olen võib-olla loll, aga minu arust liigutavad turgu praegu uudised pankade probleemidest, kinnisvaramulli lõhkemisest, probleemid võlakirjadega, jeeni kurss, ettevõtete tulemused, hedge-fondide võimenduse vähendamine jne. Kõik puhtalt fundamentaal. Kas see tõesti on ainult 20 protsenti? Ülejäänud 80 on ei-tea-kust tulevad trendid ja psühholoogia.
Ootott, kuna sa ilmselgelt ajad raha nagu muda kokku, siis äkki saaks sulle raha kauplemiseks anda? Pakun 50% kasumist. Ainukesed tingimused on, et
a) 80% päevadest peab lõppema plusspoolel
b) Kui miinusesse jääd, siis maksad miinuse omast taskust kinni. Aga seda ju ei juhtu nagunii.
Sobib diil?
a) 80% päevadest peab lõppema plusspoolel
b) Kui miinusesse jääd, siis maksad miinuse omast taskust kinni. Aga seda ju ei juhtu nagunii.
Sobib diil?
Ongi trend alla, kui uudised kehvad, Või arvad, et midagi teisiti?
Kui ma vaatan aktsiagraafikut, siis on mul kohe selge, kas läheb halvast või hästi. Ilma, et ma peaksin majndusuudiseid nägema.
Kui ma vaatan aktsiagraafikut, siis on mul kohe selge, kas läheb halvast või hästi. Ilma, et ma peaksin majndusuudiseid nägema.
Sid, kui kõik oleks fundamentaalselt üks-ühele, siis peaksid börsiindeksid maailmamajanduse kasvu ja langusega käsikäes käima. Kaks protsenti aastas tõusu, voi pool protsenti langust? Olen ma millestki väga valesti aru saanud?
Jim võibolla leiad mõne teise lolli :)
Jim võibolla leiad mõne teise lolli :)
Mis viga, ootott, raha nii palju, et 50% kasumist tundub liiga väike number?
Kui suure summa sa mu kasutusse siis annad?
1m piisab?
To :Jim
Mis arvad , kas Eestis õnnestuks kusagilt kallimat laenu ka saada ? :)
Mis arvad , kas Eestis õnnestuks kusagilt kallimat laenu ka saada ? :)
Anoogen, et lähed panka, tambid rusikaga vastu rinda ja ütled, et sul on Alexander Elderi raamat kodus, köhige rulli? :) Sure, that works.
Piisab, nüüd ei sobi mulle veel vaid see 80% nõue.
ootott, saad ju ise ka aru, et see majandustulemustega seos 20% on maksimaalne bullshit. Muidugi lühemas perspektiivis ja kvartaliraportite vahepeal on see nii.
Aga.
Kurat võtaks no Apple ei ole teinud 10aastaga 1900% tõusu mitte sellepärast, et tal tore trend on üles vaid sellepärast, et selle aja jooksul on nende tooted tõeliselt massidesse jõudnud.
Majandustulemused tekitavad trendi mitte vastupidi.
Aga.
Kurat võtaks no Apple ei ole teinud 10aastaga 1900% tõusu mitte sellepärast, et tal tore trend on üles vaid sellepärast, et selle aja jooksul on nende tooted tõeliselt massidesse jõudnud.
Majandustulemused tekitavad trendi mitte vastupidi.
Ootott, mitu protsenti päevadest sul siis positiivsed on?
ivari
Ka FA mees ei suuda majandustulemusi ennustada.
Ka FA mees ei suuda majandustulemusi ennustada.
Jim, kas sina antud diiliga tõesti mingit tagatist 1m -le ei taha? Piisab ausõnast?
stocker,
Ennustada polegi vaja. Analüüs.
A'la FA on ka see kui 2003 aastal usas märkad, et on levima hakanud mingi sheff clickwheeliga mp3 mängija. Uurid edasi, et ohhoo Apple ja lahedad valged arvutid, tsekid annual reporte, ostad ise selle mp3 mändija ja valge läpaka, et saada teada kui kasutajasõbralik toode ja kui kõva tulevik sellel võiks olla. jne jne jne.
Ennustada polegi vaja. Analüüs.
A'la FA on ka see kui 2003 aastal usas märkad, et on levima hakanud mingi sheff clickwheeliga mp3 mängija. Uurid edasi, et ohhoo Apple ja lahedad valged arvutid, tsekid annual reporte, ostad ise selle mp3 mändija ja valge läpaka, et saada teada kui kasutajasõbralik toode ja kui kõva tulevik sellel võiks olla. jne jne jne.
Selge see, et mingi sündmus lükkab turu liikuma, aga ei kujuta ette, kuidas FA järgi määrata ära soodne sisenemis-väljumispunkt? TA sellel hetkel ikka asendamatu. TA näitab ära, kui tugev on ostu-müügi surve ja siit edasi ülejäänu.
Ise ka TA fänn.
Ise ka TA fänn.
Ivari, kas sul on 10 aasta AAPL'i küünlagraafikut pakkuda? Siis me võiks seda kuskil analüüsida. Eriti huvitab mind mida tegi aktsia aastal 2000 kuni 2003.