JAHE! Coca-cola diil paavstiga

Huvitav, kuidas LL-il selle jaanuarikuise kriminaalmentelusega läheb.
Muidu, kuidas siis muud moodi legaalselt rahasid liigutada

1. Tekitame ise Probleemi ja siis hakkame selle Probleemi alusel täiendavalt maksustama.
    Näituseks udusel Albioni saarel on kiiruskaamerate üles panemise õigus KOVil. Ja raha laekub otse vastava KOV eelarvesse. No-brainer. Laseme STOP märgi kenasti puu sisse kasvada ja paigaldame ristmikukaamera. Igavene rahalehm.
  2. Tekitame ise Probleemi ja siis korraldame Hanke, et hea raha eest leida Erasektorist sobiv (ja krõbeda hinnaga, soovitavalt pika-ajaline) “lahenduse” pakkuja.
    Win-Win ju :slight_smile:

Siin on veel arenguruumi. Näiteks nõukogude süsteem oli nii kavalalt üles ehitatud, et mingi tööstusjuhi või kolhoosiesimehe vms. sarnast tööd sa ei saanud teha ilma seadusi – nõukogude seadusi rikkumata. Lihsalt ei saanud. Rikkumata jättes oleks lennanud plaanid ja normid ja oleksid kinga saanud. Catch22.
Seega, meil tuleks KOVide korraldust nii muuta, et mingeid “asju” ei saaks ajada muud moodi kui seadust rikkudes. Seega - iga “võlli” kohta oleks “toimik”. Igavene truudus ja Kuulekus Erakonnale 100% – tagatud.

Noorte inimestega on tore suhelda. Neil on palju toredaid värskeid ideid. Näituseks täna kuulsin sellist huvitavat arutelu.
Mõistlik ei ole osta kallimat telefoni kui 1/10 netokuupalk. AGA… kuna “Ainus normaalne telefon” on uusim iPhone ja uusim iPhone maksab 1700 EUR, siis järelikult noore spetsialisti normaalne netokuupalk peaks olema 17 000 EUR.
Jävelikult!!!
Loogika on ju vääramatu :slight_smile:

10 Likes

Samal teemal. Leid FB “kodanikuühiskonna” grupist:
“tagatiseta elatis – kodaniku põhielatis 2–3 000 eurot kuus

2 Likes

Jan Uuspõld viskab võõrutajatele kinda - mõni vahel ikka küsib, et miks ma teiega koos stand-upitamas ei käi?

Ja vastab ise sellele igipõlisele küsimusele - sest mis huvi peaks mul olema(pohmakaga) kuskil täishigistatud keldris visata nalja oma riista üle.

https://jupiter.err.ee/1609889219/huumoriklubi-esitleb-jan-uuspollu-rost

1 Like

Päris muhe “uudis” Iran Warns U.S. It Has Huge Stockpile Of Supreme Leaders | Babylon Bee

2 Likes

Surmal on Chuck Norrise lähedane olukord.
RIP

4 Likes

12 Likes

EBITDA = Earnings Before Iran, Tariffs, and Donald Announcements

19 Likes

Trump sõdib

5 Likes

Erinevalt Jaagularist, mõni kontor ikka oskab reklaami teha

3 Likes

2 Likes

DaFuQ telegram ee ? (vaata viimase kasti väikest kirja!)

1 g kuldplaadi saab Tavidist 147 euro eest .
Kuid ega selle pisikese metallilaastukesega suurt midagi peale hakata ei ole
Kes tahab mängida füüsilise kulla suht kõikuvale hinnale ja selle pealt kasumit saada, peaks ostma suuremaid koguseid .

alla 100 g pole eriti mõtet .
Oleks ostnud 100 g plaadi aasta tagasi, oleks 35 % kasum, ehk ca 3000 eurot teenitud.
Kuid kunagi ei tea kas äkki hoopis kõrbed sellega.

Kas mitte Vooglaid ja Järvi ei ostnud SAPTK-le 2021.a. kulda hüperinflatsiooni hirmus ? Kuid nad müüsid selle ka liiga vara maha ja said kahju.
Oleks selle aasta kevadeni oodanud, oleks heas kasumis. 5 aastaga on untsi hind tõusnud 1500 kandist kuni 4000-ni.
Kehtib vana tõde :
Oleks mina olnud 5 aastat tagasi sama tark kui minu naine täna…

4 Likes

FBs levib “uudis” et lätlased olla Kaja Kallasele “Balti Lõukoera” aumärgi kinkinud. Kas see ka tõele vastab, toda mina ei tea, aga “päris hea troll” sellegipoolest:

Alljärgnev meenutab natuke D. Harmsi lühijutte: "… ja sai kohe Igavese Paugu Vastu Vahtimist… "

5 Likes