Juhtum Kaubanduskeskuses.
Tegelased:
Heal Järjel Tõusik (T)
Noor Näljane Müügišaakal (M)
M: “Tere, vabandust, kas tohib korraks tülitada”
T: [mühatab midagi ebamäärast, kehitab õlgu]
M: “Tähendab, kas tohib küsida ühe küsimuse?”
T: “No küsi siis”
M: “Kas olete rahul oma koduse intiimteenuse pakkujaga?”
T: “Misasja?”
M: “No teie praegune tüdruksõber, olete temaga rahul?”
T: [muigab] “Hee, no pole viga”
M: “Aga kas tohib veel küsida, kui palju te maksate praegu koduse intiimteenuse eest”
T: [jääb mõttesse]: “Mmm… noo ei maksa palju, mingi 4-6 tonna, olenevalt kuust. Hooldus mingi poolteist-kaks, lisad umbes sama ja nats taskuraha kah.”
M: “Ja kas ma oletan õigesti, et selle raha eest on teil põhipakett”
T: “Mis põhipakett?”
M: “Noh, kui otse ütelda… saab k…pi, kõik kolm auku valla ja väljas teistele näidata?”
T: [irvitab nõusolevalt]
M: “Me tahaks teha teile Väga Hea Pakkumise. Meil on põhipaketis lisaks veel CIM, ATM, AR, BLS, COF, kõik hinna sees. Ja see maksab ainult 1500.- kuus.”
T: [veidi segaduses]: “Eee… misasjad? Kuule mees, räägi eesti keeles.”
M: “No eesti keeles, mitte ainult “pane millal tahad ja kuhu tahad” vaid lisaks ka “kuidas tahad””.
T: [irvitab laialt]: “Häh mees, ma niigi panen”
M: “…aga meie pakett on soodsam, fikseeritud kuuhinnaga. Lisaks pakume põhipaketi ostjale fikseeritud, soodsa kuumaksega tuuningu-paketti. Kulmud, ripsmed, küüned, valgendamine… kõik on hinna sees ja ühesuguse kuumaksega.”
T: [jääb justkui mõttesse]
M: Lisaks on meil seadmerent väga soodne ja kõik meie seadmed on alati täiesti uued, kasutamata, väga heade lisadega. Silikoon D-korv, juuksepikendused, ripsmete ja geelküünte komplekt – kõik on kohe kaasas…
T: [tahaks justkui midagi öelda, aga maigutab niisama suud]
M: [kasutab juhust] “…lisaks on meie seadmed kõik ühilduvad ka BDSM-paketi ja swinger-paketiga. Ühilduvad teiste meie seadmetega. Põhipaketi püsikliendile pakume kolmeka, neljaka ja grupika jaoks väga väga hea hinnaga lühiajalise rendi seadmeid.”
T: [muigab nilbelt] “Kuule mees, päris hästi kõlab”
M: “…ja see pole veel kõik. Uuele põhipaketi kliendile on BDSM-pakett prooviajal 3 kuud tasuta… Meie juures saaksite palju palju rohkem ja säästaksite ka veel…”
T: [ärritunult]: “Tra, mees, ma olen mingi rott su meelest vä? Tra, mul on sellest rahast p…hi, mul on pappi s…taks. Tra.”
M: [saab aru, et on vale suuna võtnud]: “Ei muidugi mitte, me pakume ainult premium kliendile ainult tippklassi teenust. Teie olete ju väärt tippklassi teenust ja saate seda endale lubada. Teie autod on ju kindlasti ka Prestiižssed Saksa Margid?!?”
T: [leebub, sest jutt tüürib tema meelis-teemale]: "Muidugi! Mul on kõik olemas. G-klassi maastur, Porsche ja Bemm…
[on aru saada, et T valmistub pikemaks tiraadiks oma lemmikteemal]
M: [segab ruttu vahele] “Ja muidugi vajate te siis premium-klassi tüdruksõpra, kas me tohime teile teha Personaalse Pakkumise, isiklikult, ainult Teile…”
T: [on pettunud, et loeng jäi ära, aga mühatab siiski nõusolevalt]
M: “Suurepärane, andke palun oma kontaktandmed ja me helistame teile mõne päeva jooksul…”
EESRIIE