Täielik jama. Kaja Kallas ei lubanud, et kunagi maksud ei tõuse, lubadus puudutas konkreetset perioodi. Aga eks populistid leidsid võimaluse vale levitamiseks ja pahurik on konksu alla neelanud.
Ja ma rääkisin üldse häbiväärseimast ajast, mitte häbiväärseimast teost. Üks lause pole võrreldav ümmarguse tühise lendava klouni ja EKREIKKE valitsemise õudusperioodiga.
Kurjategijate kambaga ideaalne
Siit järgmine samm on see kus pole vahet mis värvi lipp lehvib?
Reinsalu käis uudistes juba pensionite sissemaksmise peatamise kaardi, et raha säästa.
See pole häbematus, see on ausus. Reinsalu annab sarivaletamises juba Helmetele silmad ette, aga esineb tuima näoga nii enne kui pärast valimisi, valetab nii et silm ka ei pilgu ja õigust jääb veel ülegi. Ei tunnista mingil juhul milliste labaste valedega ta Isamaa häältesaaki kasvatas. Kaks aastat on pikk aeg, on lootust, et peaministrit Pruunsilla hüpiknukust ei saa.
millist perioodi, 1 päeva või nädalat?
Ei, ma ei ole mingit konksu alla neelanud, reformarid on ju viimasel ajal koguaeg valetanud. Ei, see ei olenud EKREIKKE valitsus, kes täna riigieelarve puudujäägi 4.5% tõstab, samal ajal makse räigel tõstes.
Probleem ongi selles, et kesikud ja ekre tundvad jubedad ja siis tuleb reform ja tegutseb veel jubedamalt, st kui seda oleks ekre teinud, saaks veel aru, aga et reform… hetkel erakonda juhtivad inimesed on oma margi täis teinud, ootaks sisekaemust
Tartus on Isamaa suutnud välja mängida, lausa maletanud, ideaalse situatsiooni.
Sotsid on viidud pahameeleni reformi peale ja pakuvad isamaale linnapea kohta. Reformil on väga raske nüüd minna sotsidelt koalitsiooni lunima - kui siis suure kahjuga. Reform on sisuliselt isamaal peaos ja peab leppima kõigi isamaa nõudmistega. Ka sotsid on isamaal peos kui tahavad valitsusse saada.
Niikuinii oleks õige, kui linnapea koha võtaks ikkagi valimiste võitja, mitte kaotaja. Väsinud luukas ruleks välja vahetada kellegi noorema ja energilisema vastu.
Paned äkki siia juurde need numbrid mis eelmine maksete peatamine riigile lõpuks maksma läks?
Tookord ennustas Kaspar Oja, et see võib minna 40x kallimaks kui laenamine.
Ma kardan, et Reinsalul sõidab katus oma valimisvõidust ära ja oma suures ülbuses on tal RK valimisteks praegusest toetusest alles vaid riismed. Jube hea on toetust koguda, kui sa otsustama ei pea
Ma peataks tänased penioni maksed ka siis juba kui tuleviku nagunii pole?
Tõmbaks juba investeeringute sundriigistamise, kinnisvara riigistamise või räige maks peale. Habememaks hipsteritele jne jne. Pole vaja poolikult asju teha ja vaja on leida “juurpõhjused”!
Aroonia
Kui kusagil mainitakse nime Kaspar Oja, siis tuleb mulle alati meelde just see artikkel:
Seal artiklis kirjutab, et SALK algidee esitatigi just Kaspar Oja sünnipäevapeol ühise laua taga. Vähemalt minule jääb mulje, et II samba küsimus on rohkem ideoloogiline kui sisuline.
Ei maksa arvata, et ma siirast ülestunnistust ei hinda - lihtsalt ei saa aru, miks arvatakse, et pärast sellist käitumist valimiskaotus on “ebaõiglane”.