INVESTEERIMISPÄEVIK - Kuidas ma jõudsin miljonini.

30% aastas pole alguses mingi utoopia. W.Buffetit pole mõtet siia kõrvutada. Kõik oleneb ju summadest. 50k on võimalik ruttu 100k teha aga 100mln 200mln on juba keerulisem. Ja mida suuremad on summad, seda väiksemaks muutub aastatootlus. Või mis ?
IDTI tõusul on põhjus täiesti olemas, püüa see üles leida lihtsalt. Praegu paistab täiesti huupi lahmimisena.
Kaido,
Sa võtad pikaajalise nägemuse optsiooni lühikeses positsioonis?
...mmkay...

Minu tagasihoidliku arvamuse kohaselt sinu portfell järgmist talve ei näe (kui jätkad samas vaimus).

PS. eriti lahedad instrumendid on futuurid. otsi googlest!
seekord helvetica panid küll täppi , kui kellegil pole usku , et 30% on võimalik teenida , soovitan vähem lugeda autoriteetide arvamusi ja rohkem praktikat turul , alguses ehk tiba valus , aga kui pisut ikka annet on ja põhitõed selged , siis hakkab tulema ka .
helvetica, olen sinuga nõus, et kui lähed kasiinosse, sul on 10 krooni, mille eest ostad ühe shetooni, paned selle ruletis ühe värvi peale, siis võid tõesti võita. Nii on ka börsil. Kes alustasid investeerimist ostes ainult Baltikat või Olümicut, on endiselt või sees.
Aja 02, Kuidas Sa selle tabeli siia teed?
kaidoke, võta oma brauseris VIEW SOURCE ja otsi aja02 postitus üles. Selle koodi kopeerid postitusse.
LHV foorumites töötab täiesti tavaline HTML, kenasti nii linkide, piltide, tabelite jms postitamisel.
Kaidoke, oleks mugav, kui Sul on kasutada mõni html editor (näiteks Frontpage vm.) Seal joonistad oma tabeli valmis, copy'd html tekstina välja ja pasted siia. Hea on enne proovida

SIIN.
Pandud tabeli html koodi näed ka, kui vaatad IE menüüst view->source.
Wordis on ka olemas variant Save As alt valida html. Ja siis tulemus notepadis lahti ja otsida üles kust TABLE tag algab ja lõpeb ja nende vaheline osa siia kopeerida. Muidugi Word paneb igast jura nagu stiile ja fonte kaasa asjale nii et ei tea kas see variant lõpptulemusena ikka toimib ja kena välja näeb.
Minu arvates rõhutamist väärt märkus ajalt ehk keerukam HTML (nagu näiteks tabelid) on hea kusagil eelnevalt üle kontrollida. Saad teha või Notepadiga desktopile HTML dokumendi ja vaadata, et tabel kena välja paistab. Ei võta oluliselt kauem aega, aga säästab hilisemast õiendamisest kui mõni tag lõpetamata jäi ja seetõttu kõigil leht sõlmes on või tabel naljakas välja näeb :)
USA valitsus on alates eelmise aasta märtsist salastanud ringlusse lastavate dollarite kogused sellejärgi võttes saab ainult plussi minna teaks ainult palju seda dollarit juurde tehakse ...tagatiseks siis usaldus
Ma proovin tabelit teha, sorry risustamise eest.

1
2
3

11
22
33

Üldiselt me võiksime seda HTML-i katsetust teha mõnes teises, kasvõi täiesti uues teemas. Ja tegelikult ei pea seda üldse siin LHV foorumites tegema, aja antud link on kõige mugavam. Lihtsalt sõbralik nõuanne, ei ole kuri. :)
Tundub, et lihtsalt wordi dokumendi salvestamisest .htmli-na ja siis siia copymisest ei piisanud. Tunnistan, et minu teadmised selles vallas on olematud ja enamus neist õpetustest on mulle nagu rocket science. Kahjuks.
Puust ja punaseks:

<br /><table border="1"><br /><tr><td>a</td><td>b</td></tr><br /><tr><td>1</td><td>10</td></tr><br /><tr><td>2</td><td>11</td></tr><br /><tr><td>3</td><td>12</td></tr><br /></table><br />

väljastab

ab
110
211
312
kõik <br> võib ära koristada.

Et pisutki teemasse minna, siis on selline oma kauplemise analüüsimine igati tänuväärne tegevus ning pakub tulevikus omale väga head ülevaadet nii möödalaskmistest kui ka õnnestumistest.
Portfell 8. veebruari seisuga:

väärtpaberkogus
AMD100
BRNC100
CYNO100
FNSR2550
SCSS150
CLX-50
CLX PUT65FEB072
FDX PUT110APR07-1
MMM PUT70JAN08-2
IDTI PUT17,5MAR07100
TÄNUD nendele, kes õpetasid. Edaspidi siis näete tabeleid. Moderaator võiks selle jama vahepealt kustutada.
Tubli, et sellest õpetusest aru said. Mina küll ei saanud :-)
Aga tabelist. Ma lootsin, et ikka näitad palju miski tõusnud/langenud on.