Teadmiseks huvilistele - pikiroopaid on mitmesuguseid, ühed, mis naeltest, teised, mis massist, kolmandad, mis sellest, et asfaltis bituumen käib (selle on töömees pihta pannud) seda seal napib...
Võibolla selline tegevusetus ongi nimme, siis rahvas müüb autod maha ja hakkab ühistrantspordiga sõitma.
Palju taandub ikkagi hinnale, mina oleks naelkummide ja soola kasutamise vastu, aga nende kasutamine on odavam.
Kusjuures sool on tõesti eriline rikkuja - vaadake millised meie tänavad praegu on, tolm valitseb. Pidevalt siin sees elades nii palju ei märkagi, kuid välismaalt kevadel saabuda on päris ebameeldiv, nagu solgiämbrisse saabuks.
Kusjuures sool on tõesti eriline rikkuja - vaadake millised meie tänavad praegu on, tolm valitseb. Pidevalt siin sees elades nii palju ei märkagi, kuid välismaalt kevadel saabuda on päris ebameeldiv, nagu solgiämbrisse saabuks.
tallinna linnaisade ajunatukese stiilinäited:
meil on vaja et inimesed kasutaksid yhistransporti!
autod tallinnast välja!
t6stame parkimise tasu!
ja faktid:
kahekesi on parem mugavam odavam soita taksoga kui yhissoidukis
selle 500 eek kuupüileti eest saad maksta juba lada liisingut tagasi.
kus on siin loogika?
seda enam et linna eelarvest läheb iga aasta pool miljardit!!! yhistranspordile..
lepik,
noh, vahenalt pole meie teedel baktereid!
avarii korral ei lähe laibad kohe mädanema :p
meil on vaja et inimesed kasutaksid yhistransporti!
autod tallinnast välja!
t6stame parkimise tasu!
ja faktid:
kahekesi on parem mugavam odavam soita taksoga kui yhissoidukis
selle 500 eek kuupüileti eest saad maksta juba lada liisingut tagasi.
kus on siin loogika?
seda enam et linna eelarvest läheb iga aasta pool miljardit!!! yhistranspordile..
lepik,
noh, vahenalt pole meie teedel baktereid!
avarii korral ei lähe laibad kohe mädanema :p
"tunne" oma kodumaad!
autoroolis istun alles kolmandat kuud, aga tunne on juba selline et võta üks teetööline ja viska teist.
sellea semel, et riik iga talv ja kevad auke lapib võiks vähegi investeerida asfalti koostise arendamisse mis ei lagune ühe-kahe-kolme aastaga kohe ära. krt no ei saa aru.
sama asi on ka teekatte-märkidega. tõmmatakse suvel-sügisel maha ja kevadel lume alt välja tulles on lihtsalt ära kadunud enamus.
autoroolis istun alles kolmandat kuud, aga tunne on juba selline et võta üks teetööline ja viska teist.
sellea semel, et riik iga talv ja kevad auke lapib võiks vähegi investeerida asfalti koostise arendamisse mis ei lagune ühe-kahe-kolme aastaga kohe ära. krt no ei saa aru.
sama asi on ka teekatte-märkidega. tõmmatakse suvel-sügisel maha ja kevadel lume alt välja tulles on lihtsalt ära kadunud enamus.
Savipäts on hoopis kaval ei raatsi linna raha raisata teedele(on vaja omale ja oma suguvõsale raha ümber kantida). Ta teab, et peagi saab teid EU rahade eest hoopis parandada. Ülejäänud raha aga saab maksta erinevateks pensionäride toetusteks ehk siis osta hääli juba järgmisteks valimisteks.
hmm, kas mitte sellest talvest ei alustatud teedel peenkruusa kasutamist liiva ja soola asemel? meediast käis see sügisel läbi. soomest imporditakse.
minu arust on tolmu ikka oluliselt vähem kui ntx 2 aastat tagasi.
Ja teed lõhub enamasti (külmuv)vesi.
Ja teed lõhub enamasti (külmuv)vesi.
fjot: tegemist puhta füüsikaga. Teadupärast vesi külmudes paisub - sama protsess tekib ka tee aluskattes kus niiskus tekitab külmumisel paisumist. Kuna Eesti klimaatilised tingimused ei ole just kevadel ja talvel kiita (üks päev on -20 ja teine päev plusskraadid) siis selline kliimamuutus mõjubki teedele halvasti.
Jurmala, kas ma saan ōieti aru, et sama pōhjus vōib ka hoonete vundamenti kergitada vms., aga hoolikama suhtumise ja töökvaliteedi jälgimise tōttu suudetakse seda enamasti siiski vältida?
Hanno - 5 pointi. Igal ehitusel sõltub ehituskvaliteet ikka vundamendist.
no mis te virisete
sõitke aeglasemalt nii et jõuate auku näha
mina saan vabalt tallinna enamikel teedel sõita norm kiirusega
igale poole on ju raha rohkem vaja alati on küsimus valikute tegemises
ja kui virisejate hulgas on selliseid kes valimas ei käinud siis järgmine kord mõelge
sõitke aeglasemalt nii et jõuate auku näha
mina saan vabalt tallinna enamikel teedel sõita norm kiirusega
igale poole on ju raha rohkem vaja alati on küsimus valikute tegemises
ja kui virisejate hulgas on selliseid kes valimas ei käinud siis järgmine kord mõelge
naljakas lugeda siin mõningaid arvamusi teedeehituse kohta.sain natuke naerda.no aga see on ju andeststav kõik saavad avaldada arvamust iga asja kohta mis ei tähenda et nad asjast väga palju teaks.
no Yanek
Kui sillad alt aukusesse sõidad siis kaob naeratus kiiresti näolt....
Kõik ei sõida Jeepidega....
Millest see tuleb, et teedeehitajate bossid sõidavad maasturitega.....kas on hea äri või teed kehvad!!?
Kui sillad alt aukusesse sõidad siis kaob naeratus kiiresti näolt....
Kõik ei sõida Jeepidega....
Millest see tuleb, et teedeehitajate bossid sõidavad maasturitega.....kas on hea äri või teed kehvad!!?
mine siis adz saksamaale elama kui teed ei meeldi
janek ei sõida mingi dziibiga mul audi väga madala profiili rehviga
ja kõik veljed on juba remonditud :)
janek ei sõida mingi dziibiga mul audi väga madala profiili rehviga
ja kõik veljed on juba remonditud :)
ei lähe saksamaale....hoopis hispaaniasse seal on soem....ja suveks tulen tagasi...teede lappimise ajaks.
teede probleem kaob kui tulevad tulevikus hõljukid:)
teede probleem kaob kui tulevad tulevikus hõljukid:)
oogram
Ehk avalikustaksid oma teadmisi teedeehitusest. Jutu põhjal oled vist tegija.
Ehk avalikustaksid oma teadmisi teedeehitusest. Jutu põhjal oled vist tegija.
jurmala, kui rööpad oleks kehvast aluspinnast, siis ei oleks vagudes aastarõngaid.
Asfalt on nagu nimigi ütleb teekate. Koormuse võtab ikka alus vastu.
stocker mis sind huvitab. Olen jah lõpetanud ttü teedeehituse erialal ja 4 aastat töötanud eesti ühes suuremas teedeehitusfirmas. Paar viimast aastat pole teedeehitusega tegelenud