Krt, GFI kukub nagu kivi …
ise vahetasin GFI short positsiooni üleeile 15.48(täna madalaim 13.13) juures kinni pika QQQ 30.25 vastu
seniajani vahetus suurt kasu ei ole toonud vabalt oleks võind GFI short edasi olla
Minu versiooni kohaselt on hetkel hea turuindikaator kullasektor - niikaua kui seal kestab langus on ka tehnoloogiasektori väljavaated head!
Miks?
Kullasektoris(tänavuse aasta enimtõusnud sektor) on palju kuuma raha, mis otsib keskmisest kõrgemat tootlust…
kullaaktsiatest vabanenud rahaga ostetakse ilmselt ka allamüüdud Nasdaqi aktsiad,
kui XAUs saab kasumivõtmine läbi jätkub ilmselt vana trend
ahjaa,
järgmisest nädalast ma enam turuülevaateid ei kirjuta, aga
LHV KLIENID(sorry, mitte kasutajad) hakkavad saama(loomulikult kui soovivad) kord nädalas meili reaalsest portfellist reaalsete treidide ja sinnajuurde kuuluvate kommentaaridega.
kell 21 panen QQQ positsiooni kinni.
Muidugi tahaks näha sellist numbrit nagu 31.40, aga ei usu, et sinna hind tüürib
Fööst ruul: Kõige parem-kindlam asset(praegusel segasel ajal: terroristid, raamatupidamispettused ja lihtsalt kõrged P/E suhted) on RAHA, isegi siis kui ta ei kanna intressi
Muidugi tahaks näha sellist numbrit nagu 31.40, aga ei usu, et sinna hind tüürib
Fööst ruul: Kõige parem-kindlam asset(praegusel segasel ajal: terroristid, raamatupidamispettused ja lihtsalt kõrged P/E suhted) on RAHA, isegi siis kui ta ei kanna intressi
ajee!
good thing!
good thing!
mis vahe on kliendil ja kasutajal
äkki klient köhib pappi?
Stoori algab nii:
Ühel päeval tuli mulle Põrkanova vanaema külla. Tõmbas taskust pataka Jakobsone ja ütles, osta pojake endale miski autu või reisi natsa...
nii, kokku andis muti mulle 50 keeksi.
Mõtlesin, autot hetkel vaja ei ole ja just käisin Õhuhansaga Lõuna-Ameerika suurimat vaatamisväärsust, inkade kadunud linna Machu Picchu't, vaatamas.
Mis see raha on? Ühe viletsa kuu palk.
Võtaks riisikot!
Ühesõnaga, otsustasin ,et ostan ainult LHV poolt pakutavaid ekstreemseid instrumente: optsioone ja lühikeseksmyyki ja vaataks kui ruttu raha otsa saab*
:)
*Ühtlasi püüaks üht-teist õpetlikku edasi anda
Ühel päeval tuli mulle Põrkanova vanaema külla. Tõmbas taskust pataka Jakobsone ja ütles, osta pojake endale miski autu või reisi natsa...
nii, kokku andis muti mulle 50 keeksi.
Mõtlesin, autot hetkel vaja ei ole ja just käisin Õhuhansaga Lõuna-Ameerika suurimat vaatamisväärsust, inkade kadunud linna Machu Picchu't, vaatamas.
Mis see raha on? Ühe viletsa kuu palk.
Võtaks riisikot!
Ühesõnaga, otsustasin ,et ostan ainult LHV poolt pakutavaid ekstreemseid instrumente: optsioone ja lühikeseksmyyki ja vaataks kui ruttu raha otsa saab*
:)
*Ühtlasi püüaks üht-teist õpetlikku edasi anda
G, welcome to the club!
kui suudad 3 kuuga teha siis oled minust ees ;)
kui suudad 3 kuuga teha siis oled minust ees ;)
OK! Mul on praegu 4 avatud positsiooni:
2 pikka ja 2 lühikest
1 Eestis ülejäänd USA-s
Eriti õnnelik ma praeguse seisu üle ei ole.
Miks ja mida teha paremini*, sellest juba meili teel LHV klientidele, kes on asjast huvitatud.
Esimene meil sellel nädalavahetusel
*lisaks pilk järgmise nädala võimalustesse
2 pikka ja 2 lühikest
1 Eestis ülejäänd USA-s
Eriti õnnelik ma praeguse seisu üle ei ole.
Miks ja mida teha paremini*, sellest juba meili teel LHV klientidele, kes on asjast huvitatud.
Esimene meil sellel nädalavahetusel
*lisaks pilk järgmise nädala võimalustesse
Selline küsimus, et kuidas ma peaks teada andma, et olen asjast huvitatud?
Loe 4 postitust tagasi ja kliki lingile
Jah klikiks hea meelega, arvuti hakkab segast panema (tahab mailiprogrammi saada, kuid ...no mail program is set up to send mail using Internet shortcuts). Äkki on mingi muu võimalus? Nt. saadan lihtsalt maili klienditugi@lhv.ee ja subjektiks Graafiku treidid?!
Kas LHV P2S fondidega liitunu on automaatselt ka LHV kliendi staatuses e. omab võimalust Graafiku iganädalasi trade+kommentaare lugeda?
kristjane,
sobib
sub560,
jah
sobib
sub560,
jah
ok tänan
Intelis on hetkenägemus positiivne,
otsin sobivat hetke sisenemiseks. Arvan, et see juhtub kella 21 paiku
otsin sobivat hetke sisenemiseks. Arvan, et see juhtub kella 21 paiku
kas Sinu m6te applesse $15 pealt sisse minna on j6us? ;)
ei,
...ja kuna sõbrad kutsusid petanque mängima jäi ka Intel võtmata, aga lähemalt meilis
...ja kuna sõbrad kutsusid petanque mängima jäi ka Intel võtmata, aga lähemalt meilis
Sõpradest on vahel oi kui palju abi!
soovitan paari head saiti kus saab k2tt m2rjaks tegemata treidida ja niikuis fantaasia lendab kaskad66ri m2ngida. www.mocktrading.com ja www.virtualexchange.com
Kui keegi pakib seal oma kohvri lahti, kutsuge kaema ja v6islema. Ise olen nii kurjasti vasta pyxe saand, et ainult niutsun alandlikult. (hea, et lapsele p2ris raha ei antud taiutada:-)
Kui keegi pakib seal oma kohvri lahti, kutsuge kaema ja v6islema. Ise olen nii kurjasti vasta pyxe saand, et ainult niutsun alandlikult. (hea, et lapsele p2ris raha ei antud taiutada:-)