Kõik teevad vigu,
aga pärast esimest nädalat võin kõigile ylevalt alla vaadata,
esimene nädal +11%(börs ei ole veel kinini)
not bad,
aga kuidas,
ja miks ei teeninud rohkem :)
just for LHV klientidele
Kõik teevad vigu,
aga pärast esimest nädalat võin olla rahulolev,
+11%(börs ei ole veel kinni)
not bad,
aga kuidas,
just for LHV klientidele
aga pärast esimest nädalat võin olla rahulolev,
+11%(börs ei ole veel kinni)
not bad,
aga kuidas,
just for LHV klientidele
Huvitav! Nädalavahetus hakkab juba vaikselt läbi saama, kuid mailis ikka ei kippu ega kõppu! :(
tuleb, tuleb,
homme enne lõunat
homme enne lõunat
Võtsin eile õhtul NOK juuni call 12.50
Siin viimased analüütikute reaktsioonid:
MS EUR15>EUR12 down
BofA 24USD maintain
Bear and Stern 18USD(18 kuud) maintain
SSB 20USD>16.50USD down
AG 17USD maintain
JPM 12USD maintain
EPS umbes 0.70 ja P/E 18, kas pole madal turuliidri jaoks
Siin viimased analüütikute reaktsioonid:
MS EUR15>EUR12 down
BofA 24USD maintain
Bear and Stern 18USD(18 kuud) maintain
SSB 20USD>16.50USD down
AG 17USD maintain
JPM 12USD maintain
EPS umbes 0.70 ja P/E 18, kas pole madal turuliidri jaoks
EPS?
Meil hilineb tehnilistel põhjustel, aga jõuab õhtuks kohale
Mis kuupäeva õhtul?
Graafik, kas häbened tulemusi või hoopis ei raatsi näidata?
mehed ma siin just arutanud teiste meestega et..
et kui ma poleks veebruaris lossinud kas hetkel oleks veel raha alles?
st kuidas teil on läinud? mina oma apple ja ericy soovitustega kyll poleks veepeal old..
et kui ma poleks veebruaris lossinud kas hetkel oleks veel raha alles?
st kuidas teil on läinud? mina oma apple ja ericy soovitustega kyll poleks veepeal old..
Kuldar olin eelmine nädal haigevõitu ja ei teinud treide, loomulikult näitan portfelli edasi
eile näiteks võtsin rahast väljas puti EBAYs,
katsun apteiditud portfelli saata täna õhtul, max. homme hommikuks.
eile näiteks võtsin rahast väljas puti EBAYs,
katsun apteiditud portfelli saata täna õhtul, max. homme hommikuks.
Viimasest meilist jäi tehnilistel põhjustel välja nädalakalender:
| 30.nädal | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
| MMM tops estimate, guides higher, CHKP, DHI, AXP, TXN | T, BMY, G, AMZN, FLEX | BBI, SKX, BUD, AOL says SEC conducting fact-finding inquiry into accounting methods | KSWS, QCOM, RCL, XRX, WEN, ERTS, SBUX, VRSN, TSM cuts 2002 capex plan and warns | ADRX nõrk | |
| WorldCom teatas pankrotist (suurim USA ajaloos) ja C süüdistati Enroni ebatavalistes rahastamis-skeemides | Enroni kunstlikke rahastamis-skeemide süüdistus laieneb teistele pankadele (JPM) | Adelphia executives arrested. | 8:30 Kestvus-kaupade tellimused -3.8% vs. ootused 0.5% halb number 10:00 Existing an new home sales data mixed relative to expectations | 9.45 Michigan Sentiment 88.2 vs. ootused 86.5 | |
| AMAT analyst day focuses on strategy | MSFT analyst day firma loob käesoleval aastal juurde 5000 töökohta | ||||
| 31.nädal | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 |
| Kvartali-tulemused: K, HIG, MAS, CB, ROH, TEVA tubli | Kvartali-tulemused: BP, CVX, BTI, UMC, CEFT, MFC, NEM, EOP, XL, ETR, KLAC nõrk | 08:30 GDP-Adv. Q2: ootused 2.3%, eelmine kvartal 6.1%; Chain Deflator-Adv. Q2: ootused 1.3%, eelmine kvartal 1.2% | 10:00 ISM Index Jul: ootused 55.0; eelmine kuu 56.2; Construction Spending Jun: ootused 0.2%, eelmine kuu -0.7% | 08:30 Nonfarm Payrolls Jul: ootused 55K, eelmine kuu 36K; Unemployment Rate Jul: ootused 5.9%, eelmine kuu 5.9% | |
| Qwest (Q) parandab viimase 3 aasta aruanded - investeerimis-pank CIBC ennustab firmale pankrotti | MOT Analyst Day Conference Call @ 9:00 2H02 and 2003 Financial Targets Maintained | 10:00 Chicago PMI Jul: ootused 56.5, eelmine kuu 58.2 | Kvartali-tulemused: XOM, RD/SC, DIS, CMCSK, WMI, SLE, JHF | 08:30 Personal Income Jun: ootused 0.5%, eelmine kuu 0.3%; Personal Spending Jun: ootused 0.6%, eelmine kuu -0.1% | |
| 10:00 Consumer Confidence Jul: ootused 101.5, eelmine kuu 106.4 97.1 hulga nõrgem | ADBE MidQ Business Update | Kvartali-tulemused: CI |
hmm, nii et kuskil ikka liiguvad mingid mailid?
kui ma ühtegi vaatamata tellimusele saanud ei ole, siis porisen klienditoega?
kui ma ühtegi vaatamata tellimusele saanud ei ole, siis porisen klienditoega?
srry sCandal,
otseselt tellimuste registreerimisega ise ei tegele, aga annan ka klienditoele märku
PS! eile panin õnnelikult kinni MER put optsioonid. Peale selle tegin kiire lõike GE callidega, et saada aktiivse kliendi soodustusi, mida LHV pakub, aga lähemalt juba meilis nädalavahetusel
otseselt tellimuste registreerimisega ise ei tegele, aga annan ka klienditoele märku
PS! eile panin õnnelikult kinni MER put optsioonid. Peale selle tegin kiire lõike GE callidega, et saada aktiivse kliendi soodustusi, mida LHV pakub, aga lähemalt juba meilis nädalavahetusel
Sain ka esimese Graafiku treidide meili - igati hea lugemine.
thanks Kristjan, järsku läheb veelgi paremaks :)
Panin värske numbri just teele
Panin värske numbri just teele
Panin väikese hilinemisega(pühad! :-) ) meili teele, muuhulgas ka lõik meilist:
Ja lõpuks niikaua kui positiivne sentiment globaalsetel aktsiaturgudel jätkub oleks mõtekam pilgud hoopis koduturule pöörata. Näiteks Hansapanga aktsias on hiljuti tekkinud (kodumaine?) ostuhuvi tasakaalustamas(ületamas?) USA investorite müügihuvi.
Ja lõpuks niikaua kui positiivne sentiment globaalsetel aktsiaturgudel jätkub oleks mõtekam pilgud hoopis koduturule pöörata. Näiteks Hansapanga aktsias on hiljuti tekkinud (kodumaine?) ostuhuvi tasakaalustamas(ületamas?) USA investorite müügihuvi.
meil homme
| 34.nädal | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
| Leading Indicators for July at -0.4% vs consensus of -0.5%; June revised to -0.2% from 0.0% | Oil hits $30/bbl; weighing on oil services sector | AOL/AT&T(T) unwind cable TV deal | Salomon Smith Barney upgrades MSFT | Citigroup(C) investigation expanded. | |
| AZN reports disappointing trial results also weighs on biotech sector | HD beats consensus | Brokers downgraded (MER, LEH, MWD, BSC, GS) by Salomon; Morgan Stanley cuts estimates for LEH. | INTC ests cut at Bear Stearns | ||
| 35.nädal | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
| 17:00 New /Existing Home Sales juuli: ootused 0.975M/5.3M, eelmine kuu 1.001M/5.07M | 15:30 Kestvuskaubad juulis: ootused 1.4%, eelmine kuu -4.1%; 17:00 Tarbijausaldus augustis: ootused 97.0 , eelmine kuu 97.1 | 15:30 GDP/Chain Deflator-Prel. II kvartal: ootused 1.1%/1.2%, eelmine kvartal 1.1%/1.2% | 15:30 Personal Income/ Spending juuli: ootused 0.3%/0.8%, eelmine kuu 0.6%/0.5% | ||
| PSFT Analyst Meeting | HPQ kvartali-tulemused | SUNW, NVLS gives a mid-quarter update | 16.45 Mich-Sentiment II august: ootused 88.0, eelmine kuu 87.9; 17:00 Chicago PMI: ootused 52.0, eelmine kuu 51.5 |
meililugejad,
täna sain DIA putid õnnelikult kinni(+100USD),
ja nagu ma olen ameerika mägedel sõitja,
avasin taas pikka positsiooni
DAVIJ@2.00
täna sain DIA putid õnnelikult kinni(+100USD),
ja nagu ma olen ameerika mägedel sõitja,
avasin taas pikka positsiooni
DAVIJ@2.00
graafik, eksole, optsioonid on m6nnad? ;)