Foorumi õpetus

1. Uue postituse lisamiseks on lehekülje lõpus “Postita” nupp.

2. Konkreetsele postitusele vastamiseks tuleb vajutada paremal “jutumulli” peale. Soovi korral saab näha ka postituse eelvaadet, kui valida paremal all “>>”.

3. Vanast foorumist tuttav tsiteerimine käib kui teha teksti peal topeltklikk ja valida “Tsitaat”.

4. Viimase postituseni liikumiseks tuleks valida paremal selle ajatempel.

2 Likes

Ma ei tea kas ma nüüd vastan kellegile või kirjutan eraldiseisva kommentaari aga mobiilist ma üleval mingit mulli ei leidnud.
Aga kui juba kirjutama kuidagi sain siis küsiks ära ka selle, et kuidas ma saan lugeda vanades teemades uusi kommentaare? Näiteks kui ma avan Ukraina teema, näen ma postitusi aastast 2014 ja skrollin allapoole mis ma skrollin siis paar minutit näppudele valu andes olen ikka aastas 2014. Asja aeglustab oluliselt see vahepealne laadimine.
PS! Kasutan foorumit 100% ajast mobiilist ja hetkel on tunne, et tuleb lahkuda.
Uued asjad on harjumatud, kuid praegu on tunne, et mine kuhugi kursusele, etsiin üldse millestki aru saada…

3 Likes

Paremal all jutumulli ei teki.

1 Like

Esimesel korral “vana” teemat avades tuleks julgelt lõppu skrollida. Loetud/lugemata postituste ajalugu paraku kaasa ei tulnud. Kui korra juba teemas käidud, siis jääb järjehoidja paika.

Liiga keeruliseks aetud. Enne oli kõik lihtne ja loogiline, ei tundnud puudust millestki. Nüüd peaks foorumis tegutsemiseks ennast koolitama ja pidevalt kõike meeles hoidma - et siin on asjad sellised ja mitte loogilised. Tekib küsimus, et mille nimel.

7 Likes

Täpsustan, et mobiilis ei saa seda mulli all paremal(ei mobiilivaates ega desktop vaates), nagu ei tule mobiilis ka seda sliderit.

2 Likes

Esiteks meeldis mulle vana foorumi juures see, et oli näha, kuidas Tallinna börs päevasiseselt liikunud oli (graafik) - praegu on näha vaid hetkeseisu. Teiseks paistab mulle, et protsentuaalset seisu kuvatakse 10x valesti - nt eile tõusis Vilniuse bõrs minu arusaamise järgi 0,22%, aga finantsportaalis väidetakse, et tõus oli vaid 0,022%.

1 Like

Kuidas näeb lõime mitte esimesest või viimasest postist, vaid viimasest lugemata postist?

1 Like

Tere, kus on “märgi kõik loetuks” nupp? Tänan ette…

4 Likes

Telefonis saab teema lõppu kiiremini, kui vajutada all paremal postituste arvu kuvaval kastil ning siis vajutada “jump to…”. See võimaldab valida, kas minna numbriliselt või kuupäevaliselt mingi postituse juurde, aga saab ka pärast all paremal postituste arvu kuvaval kastil vajutamist avanenud akna paremal asuvat slaiderit kasutades kerida. Edaspidi kuvatakse postitusi valitud teema viimasest visiidist alates.

1 Like

Jah, aga kuidas saab kõik teemad “loetuks” märkida?

Seda võimalust paraku ei ole. Ainus valik on kõik huvi pakkuvad teemad läbi käia ja seal lõppu navigeerida.

1 Like

Järgmise nädala suurim ebaõnnestumine on kui pole rollback tehtud eelmisele foorumile!

1 Like

Kas on võimalik ka ennast “kustutada” see õudus siin ei kutsu enam kasutama.

Lightyeari meeste ja naiste võimalus. Koguda rahatarkuse ja aruteluteemad ühte portaali kokku ja sellest võikski saada uus finantstarkuse keskus. Niikuinii pankade tähtsus, tänu suurte haldus ja tehingutasudele, investeerimisvaldkonnas langeb.

4 Likes

Kuidas oma “knopkasid” saab panna? Et märkida mõned teemad selliselt nagu vanas foorumis nii, et nad ilmuvad alati nimekirja ees otsas? Kui määran teema “jälgitavaks”, siis see ei muuda teemade järjekorras positsiooni.

Mind huvitavad vaid mõned üksikud teemad siin foorumis ja sooviks need teemad ette otsa tõsta nii nagu seda vanas foorumis teha sai.

1 Like

Kuidas kasutaja nime muuta saab? Eelnevas teemas oleva õpetuse järgi ei toimi, kuna nime kõrvale ei teki pliiatsit. Proovitud mobiilis deskdopi vaates ja telefoni vaates.