Facebook (FB)

AloV
Avanemine siis 43 dollari juures, hetkel kaupleb aktsia 40 dollari peal. IPO hind 38 dollarit.

Juba ongi IPO hind käes (38 USD).
38 dollari tasemel on veel hetkel tugev ostuorder vastas. Samas usun, et sellist avanemist ei osatud oodata.
Kas sellist kus hind langeb mõne tunni pärast ipo hinnani tagasi?
IPO hinna testimine on jah üsna pettumust valmistav.
Tehnikute paradiis :)
2 cents: BUY IT FUCKIN HERE

see on asi, mis ei saa imeda. kui imeb siis on asjad maailmas pahasti
Alo mille järgi te ettevõtte väärtust arvutate?Kui kuskil USA-s keegi mulli üles lükkab siis lähete kaasa kohe?Iga loll eesti talupoeg peaks kah aru saama et FB on tühi kui õhk sellise hinna juures.
Facebook Underwriters Said to Support Stock at Near $38 a Share
Mingid jamad ikka majas seal.
Nasdaq to distribute all executions from FB IPO cross at 13:50ET
AloV
IPO hinna testimine on jah üsna pettumust valmistav.

Oled nüüd Alo. Meil on tegemist juutidega, Vene juutidega, usbekkidega.
Skeem : viskan IPOsse aktsiad niipalju kui jõuan ( oli see 50% Usmanovil), seejärel agendid kes selle võtsid, kohe müüvad selle edasi, annavad aga raha Usmanovile, kes hiljem annab neile talle kätte jäänud FB aktsiad jne. Usmanovil on vaja raha ja kohe.
Ma pole kunagi suutnud mõista suurte "kasvupotentsiaalide" väärtuse kujunemise loogikat. Ei, tehniliselt ma muidugi matemaatilisest poolest saan aru, aga vat see ei mahu pähe kuidas kogu see ulmeline matemaatila reaalselt vähemalt pealtnäha proffidele rahaliigutajatele maha müüakse.
AloV
Samas usun, et sellist avanemist ei osatud oodata.

Mu meelest näiteks siinses foorumis võis samasuunalisi ennustusi kohata küll?
Meidla uskus ka et kõvasti tuleb:) Vaatasin, et ameeriklastest tegijad uskusid et läheb päeva jooksul 55 peale. Kui said aru, et jama, siis tõmbusid kohe eemale. Nüüd panevad , et maksab 31:)
38$ ilus kõva põhi all, huvitav kaua seda hoitakse...
abesiki
kui imeb siis on asjad maailmas pahasti

Juba on halvasti. Valik maalima indekseid, YTD:

Allikas: paanikatuba A;

MTD:

Allikas: paanikatuba B
huvitav palju täna underwriterid stokki sisse võtma pidid?
Ma pakun, et neil on kogu face seda booki täis.
Why Facebook never fell below $38 per share. -BusinessInsider
Tagumine aeg siis zyngal mõni uus mäng turule tuua, kus vihased investorid saavad kividega teadagi kelle ,,face off`i,,
harrastada:)
Somm Tallinnast
Why Facebook never fell below $38 per share. -BusinessInsider

Väidavad , et MorganStanley kulutas börsipäeva viimasel 20 minutil oma raha 2 miljardit dollarit , et hoida hinda 38 peal.

Aga....

But one analyst estimated that in the next five years, Facebook would pick up the pace — to 21.6% average annual earnings growth. If that forecast is correct, then Facebook shares would be reasonably valued at a roughly a fifth of their current price — or $7.89 a share.