Täiesti ebaõnnestunud üleskutse minu poolt sulgemishinda prognoosida. Ja mina kes ma arvasin, et see oli tänapäevane kõige huvitavam sündmus. Noh, eestlased ei julge siis ;) Homme teavad kõik kõike ;)
$46
Siin on tekst mille ülesanne on täita tähemärkide arvu, et postitust oleks võimalik salvestada.
Siin on tekst mille ülesanne on täita tähemärkide arvu, et postitust oleks võimalik salvestada.
Lisa tühikud, töötab.
$50
Praegused suuromanikud saavad oma prahi alles 90 päeva pärast turgu lükata,siis vast hind juba $20
Praegused suuromanikud saavad oma prahi alles 90 päeva pärast turgu lükata,siis vast hind juba $20
Mida siin prognoosida, stefan ise ütles kõige parema prognoosi juba ära. Ma olen ka miskipärast skeptiline, liiga taksojuhtide aktsia tundub olema. Kui rohelises päeva lõpetab, siis hästi, aga ilmselt ei lõpeta.
Suur hulk Rootsi naisi oli nördinud selle eest, et arvatakse et naisturistid kes sõidavad Gambiasse puhkusel teevad seda vaid "noorte mustade meeste ostmiseks". Nad kirjutasid paar päeva tagasi sellest artiklit Rootsi suuremas ajalehes Aftonbladet. Allakirjutajaid oli palju.
Kohe ärkasid inimesed Flashbacki foorumis ja korjasid antud naiste Facebook lehtedelt pilte nende Gambiareisidest, jah muidugi pilte koos mustade meestega, ja saadi sellest väga palju lõbu.
=>
Ehk probleem on selles, et avatus ja privaatsus Facebook'i keskkonnas on pikaajaliselt võimatu kombineerida. Kord tahetakse olla privaatsed, kord avatud, ja pidevalt tekib selle vahel konflikte.
Kohe ärkasid inimesed Flashbacki foorumis ja korjasid antud naiste Facebook lehtedelt pilte nende Gambiareisidest, jah muidugi pilte koos mustade meestega, ja saadi sellest väga palju lõbu.
=>
Ehk probleem on selles, et avatus ja privaatsus Facebook'i keskkonnas on pikaajaliselt võimatu kombineerida. Kord tahetakse olla privaatsed, kord avatud, ja pidevalt tekib selle vahel konflikte.
kes ütles, et aktsia ei saa alla nulli vajuda :)
stefan
Kas keegi pole veel julgenud ennustada homset sulgemishinda...Pakun 29.
stefan, sa ikka pidasid tänast sulgemishinda silmas?
ja miks hinnagud nii konservatiivsed on lugupeetud foorumlased
minu prognoos:
avamishind 88
tipp 125
sulgemishind 94
Frankfurdis näitab eelturul Facebooki bid/ask 55/56 eurot ehk 70 USD
CNBC annab hetkel indikatiivseks avanemishinnaks 44 USD.
Nasdaq: "Experiencing delay" in opening Facebook
HAHA sügavalt irvitan nende lollpeade üle kes oma raha FB alla panid,täielikud debiilikud.Pm nagu õhku müüakse.1 vb 2 -5 aasta jooksul on sellest rahast vaid riismed järgi.
jarzzz
HAHA sügavalt irvitan nende lollpeade üle kes oma raha FB alla panid,täielikud debiilikud.Pm nagu õhku müüakse.1 vb 2 -5 aasta jooksul on sellest rahast vaid riismed järgi.
Analüüsi paned veidi hljem?
Vaata aktsia hinna ja kasumi suhet ning tulevikuperspektiivi.Arvad tõesti,et FB hakkab tulevikus reklaami pealt 10-100 korda enam teenima või leiutab kähku mingid muud imenipid välja?
Minu pakkumine tänaseks sulgemishinnaks: $34.
No see hind on ju täiesti ulme P/E 130 kanti,võrdluseks meil kodus said täna tappa ettevõtted mille P/E 5-7 ja igaaastane dividend jääb 7-10% vahele.On kasvand peale uus põlvkond noori vihaseid mehi,kes oskavad raha teha.
Sulgegu ta täna kasvõi 400dollari peal aga see tundub lihtsalt nii räige mullipuhumine mingid suured pushivad hinna lakke ja siis kui ükskord pauk käib on mõni mees über rikas ja väga suur enamus rahast lage.Ei imestaks ka selle üle kui praegused omanikud välja end täiesti cashivad ja elulõpuni head elu naudivad.
Avanemine siis 43 dollari juures, hetkel kaupleb aktsia 40 dollari peal. IPO hind 38 dollarit.
http://ap3.ee/article/2012/5/18/facebooki-ja-twitteri-postitused-maksid-finantsjuhile-too
Tundub natukene arulage inimene sellisele kohale,aga see vaid üks näide kuidas inimesed oma elusid rikuvad FB kaudu ja kaua se jant kesta ei saa.Päris kindlasti rikub oma elu sadu või isegi tuhandeid inimesi päevas mingil moel FB-s Peale selle on see niipalju rämpsreklaami täis mis risustab paljude kasutajate arvates suhtlemiskeskkonda.Tahaks näha kuidas veel reklaamirahasid välja pigistada nii et suur hulk inimesi minema ei lähe sellest keskkonnast
Tundub natukene arulage inimene sellisele kohale,aga see vaid üks näide kuidas inimesed oma elusid rikuvad FB kaudu ja kaua se jant kesta ei saa.Päris kindlasti rikub oma elu sadu või isegi tuhandeid inimesi päevas mingil moel FB-s Peale selle on see niipalju rämpsreklaami täis mis risustab paljude kasutajate arvates suhtlemiskeskkonda.Tahaks näha kuidas veel reklaamirahasid välja pigistada nii et suur hulk inimesi minema ei lähe sellest keskkonnast