gdpr trahvid on köömes fb kasumi juures
"poolteist"
gdpr trahvid on köömes fb kasumi juures
Selleks nad tegidki max(20 miljonit, 4% käibest) reegli.
Mina käisin vahepeal jooksmas, aga tervelt kuus inimest siin võimlesid miinust laduda. Impressive!
Kuna Facebook ongi maailm, siis selle MAU/DAU ei saa enam kordades kasvada, küll aga ületas see ootuseid ning oli positiivne. Mulle meeldis, et praegu, kus nad jõuliselt investeerivad, suudavad nad still selliseid bottomeid laduda, rääkimata käibekasvust.
Päris kükke ei luba, aga oleks ausalt öeldes imestanud, kui see täna $340 kanti ei jõuaks.
Kuna Facebook ongi maailm, siis selle MAU/DAU ei saa enam kordades kasvada, küll aga ületas see ootuseid ning oli positiivne. Mulle meeldis, et praegu, kus nad jõuliselt investeerivad, suudavad nad still selliseid bottomeid laduda, rääkimata käibekasvust.
Päris kükke ei luba, aga oleks ausalt öeldes imestanud, kui see täna $340 kanti ei jõuaks.
"ymeramees"
Mina käisin vahepeal jooksmas, aga tervelt kuus inimest siin võimlesid miinust laduda. Impressive!
Pakun, et miinused tulid su värvigamma valiku tõttu. Mina välja ei loe, mis seal kirjas on.
Seal on kirjas emotsioon. Kellel vähegi huvi on, teab niigi või teab vähemalt, kust otsida. Vähemalt pool aastat pole FB millegi erilisega välja tulnud, lisaks olid suhtkoht kõhklevad 2021 osas. 2021 aga joonistab siin nagu miki ning tulevikus on ka paar-kolm porgandit paistmas.
Internet ütleb, et ka analüütikud laigivad:
Njah, unustasin/alahindasin FOMC-le järgneva päeva sihikindlust. Eelturu kaunis pluss läks openis mahalihvimisele.
On lihtsamaid asju kui tulemused.

On lihtsamaid asju kui tulemused.

Päris hea, kuidas see oli, et maa sees on veel üks maa.
The program, known as “cross check” or “XCheck,” was initially intended as a quality-control measure for actions taken against high-profile accounts, including celebrities, politicians and journalists.
... Some users are “whitelisted”—rendered immune from enforcement actions—while others are allowed to post rule-violating material pending Facebook employee reviews that often never come.
The program, known as “cross check” or “XCheck,” was initially intended as a quality-control measure for actions taken against high-profile accounts, including celebrities, politicians and journalists.
... Some users are “whitelisted”—rendered immune from enforcement actions—while others are allowed to post rule-violating material pending Facebook employee reviews that often never come.
LHV ka maas või miks siin nõnda vaikne? Kõik ostavad? Tagasihoidlik pühapäevaspekulant juba ostaks. Või on vara veel?
Aktsia langes juba enne kui fb maha läks, ju?
Tõsi. Tänan tähelepanu juhtimast.
Türgis see ei funkanud juba nädal aega normaalselt.
Aga ju pigem serveri teema.
Aga ju pigem serveri teema.
Ma ei tea mis see täpselt IT keeles tähendab aga Twitteris keegi postitas, et sillad Facebookini olla katki tehtud.
So, someone deleted large sections of the routing....that doesn't mean Facebook is just down, from the looks of it....that means Facebook is GONE.

So, someone deleted large sections of the routing....that doesn't mean Facebook is just down, from the looks of it....that means Facebook is GONE.

"Lenzer"
Ma ei tea mis see täpselt IT keeles tähendab aga Twitteris keegi postitas, et sillad Facebookini olla katki tehtud.
https://blog.cloudflare.com/october-2021-facebook-outage
FaceBook To Change Name To ‘Meta’
- To Start Trading Under New Ticker ‘MVRS’ From Dec 1st
- To Start Trading Under New Ticker ‘MVRS’ From Dec 1st
MVRS nagu metaverse, mille jaoks ta IT talenti hangib, huvitav...mis plaanid mehel on: skynet, umbrella company?
this all happened because zuckerberg never meta girl until college
Mark lihtsalt mainis tänasel üritusel välja palju õigeid märksõnu. Metaverse'i nähtust laiemalt on arendatud juba mõnda aega, aga kellelgi pole lihtsalt sinna kohe lisada 3B inimest ning neil pole FB põhjatut rahakotti. Mark tegi tänasega kavala lükke, et kõigi jaoks täna ja tulevikus võrduks metaverse Facebookiga. Ausalt öeldes teeb see ettevaatlikuks ning häirib, aga PR-stunt on kaval.
Mõtlesin mõni aeg tagasi metaverse'i jaoks teha eraldi teema, aga pole veel viitsinud. Kui keegi tahab end teemaga kurssi viia, siis siin on üks hea podcast ja siin asjalik artikkel.
Mõtlesin mõni aeg tagasi metaverse'i jaoks teha eraldi teema, aga pole veel viitsinud. Kui keegi tahab end teemaga kurssi viia, siis siin on üks hea podcast ja siin asjalik artikkel.
Hetkel FB ringleb CNBC News fake lehe sponsitud eklaam, mis suunab Amazon tokeni lehele, mis ka ilmselgelt pettuse leht.
Ära kasutatakse kahte erinevat suurt brändi ja läbi FB keskkonna juba nädaldaid? Mitte keegi ei reageeri. Kui saamatu ja abitu saab FB olla. Või siis on raha nii magus...
Vaevalt küll, et üksi FB algo ja admin ei saa aru, et tegu on scamiga ning sellele reklaamile blokki ei pane.
Ära kasutatakse kahte erinevat suurt brändi ja läbi FB keskkonna juba nädaldaid? Mitte keegi ei reageeri. Kui saamatu ja abitu saab FB olla. Või siis on raha nii magus...
Vaevalt küll, et üksi FB algo ja admin ei saa aru, et tegu on scamiga ning sellele reklaamile blokki ei pane.