European Prosperity Club Corporation

Kas keegi teab midagi European Prosperity Club Corporation `ist? Lubavad 40% kasumit aastas… on see reaalne?

Et kas me kiidame heaks selle 40% p.a.? See on sinu küsimus?
Ei ole reaalne. Aga üldiselt aitab foorumist infot leida otsing:
momentum, sa just rikkusid kõik selle ilusa, mis siia ilma veel jäänud on. kahju, väga kahju.
Tootlus võib olla täiesti reaalne aga seda mitte klientidele vaid asja korraldajatele :-)
Küsimus oli: Kas on reaalne fondi kaudu saada 40%
Vaatasin otsinguid....on ka negatiivseid vastuseid...aga samas on kõik ka ümber lüatud
Aasja korraldaja saab väidetavalt sada %
Ei ole reaalne, tegemist on rämpsuga. Siin on seda juba varem ka küsitud. Teised samalaadsed foorumid

Vaatasin otsinguid....on ka negatiivseid vastuseid...aga samas on kõik ka ümber lüatud Oh seda püha lihtsameelsust. Igaljuhul kui oled raha ära saatnud, siis anna teada mis edasi saab. Oleks huvitav jälgida
Äkki on hoopis nii, et klient saab tagasi 40% investeeritud summast ja kuna ratsionaalne ootus oli -100% siis on 40% puhas võit!
Teen seda Sinu meeleheaks
huumor, huumor. Nii vist ongi Cynic :)
Kui on tõsi et hansapanga kasun 2004a. oli 147%, siis miks ei või üks investeerimisfond teenida natuke vähem?
soovita paremat ja kindlamat
midagi kindlamat- anything else :-)
Sellistel puhkudel tasub alati meeles pidada, et üks asi on tootlus heal aastal aga teine asi on kõrge garanteeritav tootlus. Neist viimane on alati mingi kuritegeliku skeemiga seotud ja esimese saavutamiseks tuleb ka halvad aastad olla nõus miinust kannatama.
Küsimus.Miks ma peaksin kandma miinust,kui ma investeerin raha ja see raha on kindlustatud?
See saaks olla kindlustatud ainult siis kui riskivaba intressimäär oleks majanduses 40% aastas. Ehk mõtle teistpidi- miks peaks keegi (väidetavalt riskivaba laenaja) võtma sinu käest raha laenuks 40% eest kui ta saaks pangast 3% eest?
Milleks takistada inimese tee raha ja rikkuse juurde. Milleks üritada ümber veenda isiku permanentselt juurdunud kasumiootust. Te nagu maailma päästa ei taha?
Saladused.ee peavad ka kuskilt kirjatükkide autoreid leidma.

JDI, kui sa oled endas nii veendunud, mille kuradi pärast sa siin foorumis veel oled?
Hea küsimus....mõtlen selle üle
Winger! Kui ma oleks väga veendunud, siis ma ei küsiks ju teilt nõu....aga tänud. Oled Sa sellega kuidagi moodi tutvunyd?