European Prosperity Club Corporation

JDI, ma tuletan veel kord meelde, et anna ikka oma investeeringust otsereportaaźhi :)
Sa kohe sunnid mind seda investeeringut tegema......ma arvatavasti teen sinna väikse inveseringu....Sinu meeleheaks....ja kannan ASulle ette...kui ma selle ikka teen
tundub, et siinkohal tulebki 40% ära :))))

P.S. peaks ka mingi vana(pettusskeemi) foorumiteema üles otsima, siis ei lähe siin foorumites vähemalt igavaks, mõnele on see nagu verine liha :)
Oooo ei. Tundus et sa ise oled päris kindel selles. Lihtsalt see tundub selline kahtlane asi olevat. Kui raha kaotad saab juba järgmisele küsijale seda foorumit viidata ja kellegil teisel jääb raha alles.
Siiski tundub, et keegi ei oma kogemust selle firmaga...ja kõigele uuele olete te suletud....no ja kui kaotangi mingi raha...raha tuleb ja läheb....
Kui sinu juurde tuleb keegi Jaan Tatikas ja pakub masinat millega paekivist selget sealiha teha siis ei ole vaja nimetatud kodanikuga varasemat kogemust omada selleks et tüüp pikalt saata.
JDI, mine ja investeeri, mida sa siin köhid vanade kõbidega. Näita kus on nende koht! Pane nad paika!
Cynic! Mulle tõsiselt meeldib Sinu suhtumine asjasse....aga ütle mulle ikkagi kui hansapank teenib ligi 150% kasumit, siis miks ei või mingi investeerimisfond saada 100% kasumit?
Võibki, sellel aastal kui Hansa teenib 140% aga mitte igal aastal ja mitte garanteeritult ja hansa aktsia on mõnel aastal ka vanasti miinuses olnud. Kui 40% oleks garanteeritud tootlus, siis peaksid kõik maailma pangad olema juba pankrotis, sest mitte keegi ei hoiaks raha pangahoiustes.
90 aastate alguses oli üks pank kus korjati rahva raha kokku ja läks pankrotti. Üks inimene sai kohtu keisi mida üla ei elanud, teised (nö.) osanikud käisid presidendi vastu-võttudel ja olid igati ausad ärimehed.
Selles asi ongi et see on uus trend,mida vähesed teavad. Ja pangad suruvad seda teatavasti maha.....kuna raha läheb neis mööda...
Kas keegi teab mis asi on kreediidiõlg?
Pakun et leverage, Ok kust sa selle asja kohta loed?
Meenutab Sky Plusi hommikusi tõlkelugusid:-)
Krediidiõlg (mitte segi ajada mõistega krediidivõlg) kõlab kui Admiral Invest varasalvest.
Võibolla krediiditugi
Admiral: surematu kullafondi huumor. Kui kusagilt mujalt nalja ei saa, siis sealt ikka.
tutvu saitidega: www.eapclub.com: www.eaptrust.com : www.eapinvest.com
Kui Admiral Invest naljad oleksid finantsinstrumendid, paneksin kogu maise vara nendesse ning saaks oma ja tulevaste põlvede heaolu just sealt. Nende naljad on 100% puhastootlusega.
Lugupeetud vastajad! Ma olen tänulik teie vastuste eest..... (hea et keegi üldse viitsis vastata)aga kui te olete olnud siin kaua aega ja ei tea midagi krediidiõlast siis.... on mul teist kahju