Euroopa Liit

Avaldustest jääb väheks, aga ootan sind seljakotiks tagaistmele kui me 2 rekka vahelt lanesplitti teeme kahesajaga… Suur Suvi ees, peaksid ehk leidma vaba hetke.
On ka variandid, et hüppad ise sanga ja on ka variant, et kumbki on oma “sangas”.
Võimalusi ju on, näidata, et muurek on midagi enamat, kui paljas jutumees.

P.S. Ma pole ikka veel näinud seda nimekirja, mis näitaks, et muureklemised teemal “Olen Kõva Piduloom” mingit sisu ka omavad. Kui oled ehk unustanud, siis tuletan tagasihoidlikult meelde, et … ootan pikkisilmi vundamenti “kõva pidulooma” lugudele…
Mitu korda oled veetnud Wismaris või psühhiaatriahaglas?
Millistesse riikidesse on sul “sissesõidukeeld”
Millistes baarides, ööklubides, lõbustusasutustes on sul permabänn
Oled narko omamise eest kinni istunud? Millistes riikides, kui kaua?
Millistesse riikidesse ei saa enam oma nina pista sest maksmata haiglaarved või trahvid “avaliku korra rikkumise eest” on üleval?

Ei, muurek, me ei eeldagi, et sa peaks nüüd kogu oma eluloo kirja panema, aga piisaks näiteks, kui jutustad meile ÜHEST Tõeliselt Rajust Peost, mis algas maikuus Tallinnas, kulges edasi nt. Helsinki ja Stockholmi kaudu Hollandisse ja Saksamaale ja lõppes augustikuus Saksa kinnipidamisasutuses sest rahh pidutsemiseks oli juba täiesti otsas, kõiksugune võimalik ja võimatu krediit nii asutuste kui sõprade juures ammendatud ja algaja diilerina jäid paraku kohe vahele. (See oli NÄIDE. Ilmselt sinu elukäik ja kaared ja seiklused on olnud teistsugused. Aga Sinu kirjandusliku talendi austajatel (mina sealhulgas) on tekkinud juskui nagu kerge kõhklus või kahtlus, et kas seal lugude taga nagu mingeid päriselulisi kogemusi ka on?

1 Like

millal siis grupisõit tuleb, anna teada, ma olen neid netis kõvatajaid elus rohkem kui ühte näinud :smiley:

1 Like

@Offf - ega sa järsku ei tahaks üle kolida teemasse “Beibendussektor Eestis” kuhu see jutt kuulub ?

Vähemalt minu meelest ei ole sellel spämmil eritist seost Euroopa Liiduga :wink:

3 Likes

Tõde kõneleb Teie suu läbi. Tegemist on nähtusega, nimega “teematriiv”. Pöördugem tagasi juurte, st. euro-onude pealesurutud elektrooniliste despootide manu. Luban muurekile siin teemas avalikult rohkem mitte vastata.

98% juhtudest räägid sa tõtt - suunatuli aitab.

Mul pole kunagi rajas püsimisega probleeme olnud.

Suunatuld kasutan liigagi palju.

Tavaliselt panen maanteel/kiirteel kiirusepiiraja lubatud kiirus (GPSiga korrigeeritult) peale ja lihtsalt kulgen.

Aga ikka õnnestub mõnede mudelitega seda suruõhuhaamrit kogeda, rooli kisutakse käest ja massin piiksub ähvardavalt kogu aja.

Seda just maanteel.

Näiteks kulunud märgistusega aeglustusradade piirkondades.

EL teemaga on nii palju ühist, et näitab, et EL idiootsused on sageli tegelikult kahjulikud ja ohtlikud.

2 Likes

Euroopa Liit on muutunud praeguste nõrkade ja sobimatute juhtidega iseenda karrikatuuriks:

1 Like