Kokkuvõte, teie pööbel olge vait, meie, mükoloogid ei pea selgitama kuhu me on hüvitisi kulutame
The Guardian: Details of MEPs’ €4,416-a-month expenses to remain secret, court rules
An obligation to publish spending records would undermine MEPs’ privacy, says court
Noo. aga võrdleme nüüd :)
Eliidi jaoks on oma "special poed"
Eliit elab riigi kulul.
Ebapoliitkorrektse jutu tõttu lastakse sind töölt lahti.
Vaimuhaiguste eest pannkse istuma (homofoobia, tansfoobia)
Juurutatakse tsensuuriaparaati vabaduse kantsi internetti.
Kõik kes räägivad peanarratiiviga vastuolulisi asju on fashistid.
Olulised otsused tehakse kusagil kaugel kantslist ja meie mehed peavad käima seal kintsu kraapimas.
Luuake seaduseid (GDPR) mille järgi saab automaatselt ükskõik mis firma süüdi mõista.
Sõjaväes küll enam lollusi ei tehta ja näppe niisama sahtlivahele ei lüüa, aga mitte PC jutu ajamisest lüüakse häbiposti ja lastakse lahti küll.
Ühesõnaga igasugunegi sotsialism on alati ühte sama vastikut nägu.
Eliidi jaoks on oma "special poed"
Eliit elab riigi kulul.
Ebapoliitkorrektse jutu tõttu lastakse sind töölt lahti.
Vaimuhaiguste eest pannkse istuma (homofoobia, tansfoobia)
Juurutatakse tsensuuriaparaati vabaduse kantsi internetti.
Kõik kes räägivad peanarratiiviga vastuolulisi asju on fashistid.
Olulised otsused tehakse kusagil kaugel kantslist ja meie mehed peavad käima seal kintsu kraapimas.
Luuake seaduseid (GDPR) mille järgi saab automaatselt ükskõik mis firma süüdi mõista.
Sõjaväes küll enam lollusi ei tehta ja näppe niisama sahtlivahele ei lüüa, aga mitte PC jutu ajamisest lüüakse häbiposti ja lastakse lahti küll.
Ühesõnaga igasugunegi sotsialism on alati ühte sama vastikut nägu.
kuusemaa
Kokkuvõte, teie pööbel olge vait, meie, mükoloogid ei pea selgitama kuhu me on hüvitisi kulutame
The Guardian: Details of MEPs’ €4,416-a-month expenses to remain secret, court rules
An obligation to publish spending records would undermine MEPs’ privacy, says court
Haa, seda ma tahtsingi tõestada, mykoloog või tema kloon on endiselt LHV-s luuramas. 1 miinus kirjas :)
Karum6mm
Brittide retoorika on ikka päris julgeks läinud...
Foreign Secretary Jeremy Hunt compares EU to 'prison' of Soviet Union
Mis selles valet oli? Riikidele ongi lahkumine praktiliselt võimatuks tehtud, täpselt nagu idablokis. Nagu näha, siis Karum6mm loeb vaid pealkirju :)
Lisaks Tini nimekirjale veel:
* Tudisevad alkohoolikutest vanakesed eesotsas.
* Rahvasaadikute kongress, kes oma jutu järgi teevad kõvasti tööd, aga kellest tegelikult ei sõltu mitte midagi (peale oma palga tõstmise)
* Piirkondade kollektiivne karistamine - Ungari, Poola jne
* Sõjaväe loomine kukkus kunagi üldse läbi, kuna korralagedus oli nii suur
Brexitiga seoses:
* Kuigi suur osa liidust tahab eemalduda, siis mitte ei kärbita saadikute arvu, vaid hoopis suhteliselt suurendatakse.
* EL plaanib UK passi omanikelt hakata turistiviisasid nõudma, samas UK on kinnitanud viisavabaduse jätkumist.
* EL tahab eemaldada UK igasugusest EL seotud sõjalisest koostööst, näiteks GPS, relvahanked, UK sõjaväelased EL NATO väeosades jne - samas viimasel ajal üsna kahtlase kuulsuse omandanud Türgi on kuulutatud usaldusväärsemaks, samuti Hiina.
Ma olen isiklikult hakanud arvama, et "no deal" võibki EL praeguste nõudmiste juures parim variant olla.
Ma siiski arvan, et EU-l on mingid eelised N. Liidu ees.
Esiteks saab ühendusest vabalt lahkuda ja tagasi tulla kui soovid .
Teiseks, teisitimõtlemise eest päris vangi kah veel ei panda..
Mina näiteks olen teisitimõtleja ja olen ikka veel lahti .
Tundub, et ka siinse foorumi teisitimõtlejad ei postita oma kommentaare vangikongist .
Töökohal muidugi ahistatakse. Eriti kui tegu riigipalgalisega .Võid isegi sellest ilma jääda .
Sotsiaalmeedias sõimatakse nägu täis kui sa ei ole nõus mainstream poliitikaga .
Esiteks saab ühendusest vabalt lahkuda ja tagasi tulla kui soovid .
Teiseks, teisitimõtlemise eest päris vangi kah veel ei panda..
Mina näiteks olen teisitimõtleja ja olen ikka veel lahti .
Tundub, et ka siinse foorumi teisitimõtlejad ei postita oma kommentaare vangikongist .
Töökohal muidugi ahistatakse. Eriti kui tegu riigipalgalisega .Võid isegi sellest ilma jääda .
Sotsiaalmeedias sõimatakse nägu täis kui sa ei ole nõus mainstream poliitikaga .
raulir, tahaksid sa rääkida veidi rohkem sellest EL (just EL) sõjalisest koostööst?
raulir, ma arvan, et BREXITi tibusid loetakse kuskil 5 a pärast. Näiteks mind paneb koledal kombel imestama väide, kuidas Londoni City jookseb laiali kohe... Niipalju, kui mina finantssektorist tean, siis seda biznjeksi ei hakata prantsuse või saksa keeles ajama. NEVER! Teisek läheb talent sinna, kus boonikuid makstakse ja ülla-ülla - post-BREXIT on Londonis vabamad käed boonikuid maksta. Seega ma ei imestaks absoluutselt, kui 5 a pärast oleks London jätkuvalt teiseks olulisim finantskeskus maailmas ning EL-i gerontokraatia suunas liikuv neoaadel tegeleks pideva ja edutu kaigaste kodaratesse loopimisega. Teiseks arvan ma ka, et meie siinne kirglik armastus EL vastu tuleneb sellest, kellega me Idas piirneme - ning ka sellest, et paljud erksad inimesed on neoaadlisse läbi murdmise järel päriselt uskuma hakanud. Me vajaks hädasti intelligentset euroskepsist.
EU suurima majandusega pealinnas laamendab mingi isehakanud islamistlik sultan ja kõik on vaid kui sead rukkis.
Eesti Ekspress: Türgi president Erdoğan haaras Saksamaal ohjad ja käitus nagu pöörane
Saksamaale mošeed avama ja majandussidemeid sõlmimas saabunud Türgi president Recep Tayyip Erdoğan šokeeris ja provotseeris oma vastuvõtjaid.
Eesti Ekspress: Türgi president Erdoğan haaras Saksamaal ohjad ja käitus nagu pöörane
Saksamaale mošeed avama ja majandussidemeid sõlmimas saabunud Türgi president Recep Tayyip Erdoğan šokeeris ja provotseeris oma vastuvõtjaid.
kuusemaa
EU suurima majandusega pealinnas laamendab mingi isehakanud islamistlik sultan ja kõik on vaid kui sead rukkis.
Las laamendab, mida rohkem nad sellist showd teevad seda keerulisemaks nad enda olukorra teevad.
kuusemaa
Ma ei taha öelda, et kuusemaa osutatud probleemis pointi pole, aga see ei ole ikka päris see. Sellist asja tuleb ette ka rahvuslikes parlamentides, et võetakse vastu demokraatliku riigi seisukohast moraalselt küsitavaid otsuseid, neid siis kritiseeritakse kolumnistide ja poliitikavaatlejate poolt jne. EL-I problem on palju suurem , selle olemus on eksistentsiaalne ja ma näen seda lahendamatu probleemina.
Kui küsida eurofiilide või euroskeptikute käest, et kas EL on mingisugune demokraatlik organisatsioon või ühendus, siis võib erinevaid vastuseid saada, aga demokraatlik see pole. Mykoloogiga oli mul kunagi siin foorumis sel teemal juttu ja ta paistis olevat seisukohal, et seda saab ju muuta ja kui tõesti on ebademokraatlikke mehhanisme vms, et seda saab ju parandada. Ma olen veendunud, et ei saa. Ma ei hakka seekord rääkima, et mis need erinevused seal täpselt on võrreldes rahvuslike parlamentidega (seda on siin eespool mainitud, et meie poolt valitud europarlamentääridest ei sõltu praktiliselt midagi, see on tõsi, vähemalt ei sõltu neist piisavalt, et seda demokraatiaks pidada), vaid keskendun sellele, et seda ei saa ka sisuliselt tähenduslikuks demokraatiaks muuta ja mis see reaalselt praegu töötav süsteem endast kujutab.
The name Demoskratia comes from the Greek words: Demos (people) & Kratia (power) and together they form what would become its English equivalent, democracy.
Puudub see demos või siis rahvas või rahvus, mis ennast vähegi ühtselt identifitseeriks. See on ka põhjus, miks me ei saa maailmavalitsust luua ja seal demokraatlikud mehhanismid tööle panna ning siis seda demokraatiaks nimetada. Muuseas mõned euroföderalistid usuvad, et isegi see on tulevikus võimalik.
Üks Brexiti pooldaja UK-st ütles selle kohta, miks ta omal ajal ühinemise poolt hääletas, nii: It seemed like a good idea at the time.
Demokraatias on rahval neid valitseva valitsusega side. Kui te mäletate minister Mägi väljaütlemisi põllu peal sünnitamise kohta või mistahes teisi intsidente, siis demokraatias vilistab rahvas välja valitsuse, mis talle ei meeldi. Samas sosistavad ministrid teineteisele kõrva, et sellest teeb ajakirjandus jama või tolllest, sellega hakatase meid populistlikult ründama jne. Ansipil puudub niisugune side Euroopa rahvaga, enamus eurooplastest ei tea tema nimegi, rääkimata ametikohast vms. Enamus tähtsatest otsustest tehakse täna EL-s ja meie Riigikogu vaid kiidab heaks, aga meil puudub side nonde otsustajatega ja seega meie valitsejatega. Seda ei ole võimalik kuidagi parandada, niisugust sidet meil ka kunagi ei teki nendega. Rääkimata siis selles, et Ansipil puudub mandaat, teda ei ole Euroopa inimesed valinud (lubasin, et ei hakka sel teemal kudrutama).
stagna, euroskeptikuid ei ahista keegi, see küll õige pole, veel vähem tehakse seda riigi palgal olevate isikute puhul
Kauaaegne briti poliitik ja euroskeptik Tony Benn ütles nii: küsi võimu juures olevatelt inimestelt nii
1. Mis võim sul on?
2. Kust või kuidas sa selle said?
3. Kelle huvides sa seda praktiseerid?
4. Kelle ees sa vastutav oled?
5. Kuidas me sust lahti saame?
1. Mis võim sul on?
2. Kust või kuidas sa selle said?
3. Kelle huvides sa seda praktiseerid?
4. Kelle ees sa vastutav oled?
5. Kuidas me sust lahti saame?
EU-st saab järgmne CCCP? https://www.express.co.uk/news/world/1031269/EU-citizens-poll-Brexit-Juncker-Tusk-anti-EU-protest
Esimene, mis artikli klipist silma kargas, on Russia Today ticker. Mnjah...
Lugu on kirjutatud Friends of Europe (osal. EL rahastatud-) mõttekoja 10000 inimese küsitlusel, tundub.
https://twitter.com/FriendsofEurope, https://friendsofeurope.org/publication/europematters-message-citizens
https://twitter.com/FriendsofEurope, https://friendsofeurope.org/publication/europematters-message-citizens

Sekeldaja
Esimene, mis artikli klipist silma kargas, on Russia Today ticker. Mnjah...
Loe artiklit ja millele see toetub mitte ära vahi seda videot. Ma ei vaata kunagi neid videosid. Lihtsam on saada aru vaadates kuhu need lingid viitavad.
Lugesin ka artiklit, rahune.
opex
Lugu on kirjutatud Friends of Europe (osal. EL rahastatud-) mõttekoja 10000 inimese küsitlusel, tundub.
See pilt ütleb rohkem kui 1000 sõna. EU peab muutuma ja igasugu mykoloogid peavad sealt kaduma, muidu ootab ees kollaps. Olegem ausad, see jama mis sealt Brüsselist välja voolab pole juba ammu ühelegi mõtlevale inimesele arusaadav.
Jälle üks näide sellest kuidas mykoloogid vandlist tornis teevad asju lihtsalt asja enda pärast, mõtlemiseks aega ja võimekust pole: European Commission is putting paedophiles' privacy ahead of fighting online child abuse, charity heads say

...huvitav, kas meil kohalikus establishment'is üldse on keegi, kelle sõna maksab, kes EL neoaadli ka vahest pikalt saadab?