ETL -110

Nüüd, kus küsitlustes küsiti ETL-i aktsia põhja ja selleks osutuski ilmselt 40 krooni, nagu ka avalehel pakutud oli, on siis suund võetud 110 krooni suunas. Huvitav, millal siis see tase saavutatakse. Eilne teade, et auditeerimisfirma Deloitte@Touche on tunnistanud Eesti Telefoni eelnevad sidumishinnad kulupõhisteks ja mis sisuliselt lubab Eesti Telefonil uuest aastast jälle sidumishindu tõsta, loovad igal juhul hea aluse liikumaks 110 krooni suunas.

hea on vaadata kuidas portfell suureneb, kuid ma ostan veel juurde ehkki võiks ka oodata lähiajal pisikest nõksu tagasi. igatahes graafiku järgi peaks tõus tulema suur ja see 110 pole midagi nii maagilist. praegusel tasemel on ETL veel ikka üliodav.
Järgmine suurem üleshüpe tuleb peale 18.oktoobrit, sest just sellel päeval avaldab Telekom oma kolmanda kvartali tulemused ja praeguse maailmaturu olukorra taustal on need pigem väga head kui halvad, seda enam, et enamuse Telekomi kasumist annab EMT ja EMT-i veel ei represseerita.
Üks väga positiivne asi on veel see, et järgmisest aastast kaotab kehtivuse seadusesäte, mis käskis Eesti Telefoni määratud hinnaga (alla omahinna) sidumisteenust osutama. Tele2 ja Uninet juba mõtlevad, et kas nad enam ei saagi odavalt ETL kulul teenust osutada, peavad ise vahe kinni maksma või siis hinnad õigele tasemele tõstma. Ma ei saa aru konkurentide loogikast, et side hinnad peavad neile olema odavamad kui ETL klientidele. Rääkida saab ehk suurkliendi staatusest / soodustusest.
Ei saa märkimata jätta sedagi,millise tempoga haarab ET oma erinevate ATLAS pakettidega andmesideturgu.Turuliider võtab varem või hiljem ikka oma. ETL - strong buy!!!
Matrox, kuidas kommenteerid EYP näidisportfellis toimunud ETL tehingut? Polnud just kõige kasulikum deal.
Irw guru. A kui juba EYP portfelli peale teema läks, siis minu arust on investorite eksitamine, kui nad võrdlevad oma portfelli, mis on 95% cashis, turgude koondindeksiga. Indeksitel ei ole luksust cashi minna, aga mõned tüübid vaatavad, wow, kõvad mehed, on kaks korda väiksema lossi saanud, kui indeksid.
Sama hästi võiks suvaline firma teatada, et nemad pole viimase aasta jooksul yldse aktsiatesse investeerinud, ning reklaamida: me lööme turge 45%ga ja Ühispanga spetsialiste 21%ga - tooge kõik oma raha meile :)))
guru, teinekord vaevu kirjutama, mis tehingust jutt on :-I
Good point, Fit :-)
Ma arvan, et ETL lähiajal 110 krooni taset ei saavuta. ETL-i tegelik väärtus on küll praegusest turuhinnast suurem, kuid mina ETL eest üle 100 krooni küll ei maksaks. Minu hinnangul võib ETL soovitud taseme saavutada 2003. aastal.
Mul on TA sõpradele avalik küsimus. Kas ETL tegi 37. nädalal topeltpõhja või mitte? Kuidas tundub?
Vanasti öeldi nii, et kes põhja teeb, see uue toob. Aga topeltõhja tegemise kohta pole ühtegi vanasõna. Vanarahvas ikka teadis ka, mida rääkis. :-)
Aga tänapäeval, Kristjan? Sa oled muidugi häppi kalamees aga...
Fit,
sa võiksid Ühispangale eeskujuks oma näidisportfelli luua.
PS, penny trikki ei tohi korrata, mõtle midagi muud välja ;)
Vaene mees, ostis 50 telku aktsiat 139,5 krooniga. Kas ta saab seda viga veel kuidagi parandada?
12:52, ja ongi see tehing tühistatud.
vaatan, et ETL-i müüakse täna. täpselt joone järgi läheb tõus. ostan pisikese paki juurde täna
Arvestades Cisco liikumisi ja Telia plaane on ralli algamas.Tuleb ruttu tegutseda ja ETL-i osa portfellis märgatavalt suurendada.
yesssss
What a good day!