tõus 5,5% ja käive 500 000 , jama.
Eestlane on pika loomuga, enne kui eilsetest uudistest reaalselt aru hakatakse saama, on hind juba 70 ja siis hakkab ka eestlane ostma.
Garu - täpselt nii. Tean küll, et languste ajal on ka eesti investorid maru aktiivsed turgude liikumisele reageerima. Sitte otsuseid olen aga küll ablas tegema.
Kes pakub kõige täpsemalt, millal sõlmitakse Eesti Telekomi aktsiate ostu-müügileping Telia ja Sonera vahel ehk millal siis hind taevasse lendab. Ise pakun 17.oktoober ehk päev enne Eesti Telekomi kolmanda kvartali majandustulemuste avaldamist, aga mis teadjamad mehed arvavad?
Huvitav, kes on need kes tõusu ajal müüvad ja oma potentsiaalset kasumit likvideerivad?
guru, näe
Sind võeti kuulda keegi ei taha 60. juurest müüa
:-), müügiäär juba 64kr. +9%
Sind võeti kuulda keegi ei taha 60. juurest müüa
:-), müügiäär juba 64kr. +9%
Tore näha, et Eesti investorid on ka aktiivsed LHV lugejad ning hüva nõu ära ei põlga :)
See järsk tõus oli vast siiski tingitud agressiivsest ostust, rohkem kui tehing minutis on Eesti turul väärt ära mainimist.
Aga hind on ikka väga odav küll. Ostsin ka altpoolt ning kavatsen hoida vähemalt järgmise aasta dividendide maksmiseni. Loodan aasta pärast näha ~150 EEK hinnataset.
See järsk tõus oli vast siiski tingitud agressiivsest ostust, rohkem kui tehing minutis on Eesti turul väärt ära mainimist.
Aga hind on ikka väga odav küll. Ostsin ka altpoolt ning kavatsen hoida vähemalt järgmise aasta dividendide maksmiseni. Loodan aasta pärast näha ~150 EEK hinnataset.
Kuivõrd tõenäoline on et praegu väikeinvestoritel nahk yle kõrvade tõmmatakse?
Lootus on aga lollide lohutus. Garu, kas oled siis pikaajaline? Mis aga teeb ETL III kvartali tulemus aktsiale. Arvan, et tõusu jätkudes tuleks 80 juures müügiotsuseid mõlgutama hakata.
150 eeku on liialt suur lootus, siis peab kontsern ikka midagi oma tulemustelt ka meile head pajatama hakkama.
kas keegi oskab öelda koos põhjendusega, miks sonera müüks praeguselt tasemelt, etl toodab kõrget kasumit, hind odav.sonera on müünud see aasta ainult ungari teko norrale.
kui telia ka ostaks, ostupakkumist väikeaktsionäridele ju ei tehta.
kui telia ka ostaks, ostupakkumist väikeaktsionäridele ju ei tehta.
Niipalju veel kuulujuttudest, et mais juunis räägiti telia ja snra ühinemisest, aktsia maksis 12,5 eurot, momendil 3 eurot.
Aga kuna elame eestis, siis siin on kõik võimalik- insaiderlus on au sees.
Aga kuna elame eestis, siis siin on kõik võimalik- insaiderlus on au sees.
upser, kui Sonera müüb oma osalused, müüb ta need tunduvalt kõrgemalt tasemelt. Väikeaktsionäridele pakkumist ei tehta, kuid see annab ette teatud hinnapiiri, millest lähtuda. Lisaks on aktsiatootlus ja ettevõtte turvalisus küllaltki head. Baltikumi osaluste müük kiirendaks Sonera võlakoorma likvideerimist (kuigi Sonera toodab head kasumit, on selle tagasimaksmine võla suuruse tõttu ainult kasumist väga koormav), misläbi Sonera hind peaks hakkama börsil tõusma. Sisuliselt tundub, et mitmed telekomi firmad hakkavad august välja ronima ning usaldus nende vastu hakkab tõusma, mis loob eeldused kogu sektori tõusuks börsidel. Seda enam, et telekomi teenused on ühed vajalikumad tänapäevases ühiskonnas.
Kas hind, mis makstakse lapib sonera võla,? see on liiga köömes, et sonera peaks praegu müüma(aga ei välista).
Siiski kahtlustan, et tõmmatakse lihtsalt nahk üle kõrvade.
aga siiski, kui juhtub, et müüakse, võib TSE kinni panna, sest momendil oli ja on ETL ainuke aktsia millega teenida andis ja saab!!!!!!!!!!!!!
Siiski kahtlustan, et tõmmatakse lihtsalt nahk üle kõrvade.
aga siiski, kui juhtub, et müüakse, võib TSE kinni panna, sest momendil oli ja on ETL ainuke aktsia millega teenida andis ja saab!!!!!!!!!!!!!
11:19:31 EVP 300 @ 63.2500
11:19:23 EVP 1000 @ 63.2500
Keegi on EVP ja ETL sassi ajanud!
11:19:23 EVP 1000 @ 63.2500
Keegi on EVP ja ETL sassi ajanud!
to upser: ma nii negatiivne tse tuleviku suhtes ei ole. vastupidi, olen hoopis positiivselt meelestatud. tse sellisel kujul tõenäoliselt ei jätku, aga ma näen järjest ühilduvamat turgu siin lähi regioonides. samuti ma usun, et eesti firmad hakkavad tasapisi tagasi tulema börsile. see varjusurm hakkab ära kaduma. julgen väita, et kui mingit matsu kusagilt ei tule võib nt hansa 2 aasta pärast maksta 300 krooni (s.t eurodes on see teine number:)). seda prognoosi võiks kahe aasta möödudes mulle meenutada muidugi:) samuti ei usu, et ETL kuhugi kaoks.
ok, see kõik oli ulmekirjandus:) tegelikkus on see, et me ei saa võtta mingeid numbreid ning jääda ainult neile lootma
ok, see kõik oli ulmekirjandus:) tegelikkus on see, et me ei saa võtta mingeid numbreid ning jääda ainult neile lootma
100% ja 2 aastat on mulle kuradima vähe!
spekulandi jaoks tundub see vähe. kuid sellele, kes paneb lihtsalt raha turule on see päris tore kingitus
Ma arvan, et 300 krooni taseme saavutab Hansapank 2003. aastal.
Kui arvestada, et mõni on 90 või isegi rohkem % oma varandusest kaotanud, siis 100% tõusu on ikka megalt vähe jah. Näiteks ostsid GX $20ga ja nüüd kui ta $1 pealt 100% viskab ei lohuta see kohe mitte investorit. Upser, loodan, et Sinuga midagi analoogset ei toimunud.