Mul oli huvitav kogemus Telia võrguga siinsamas Eestis. Uue läpaka 4G modemiga lihtsalt ei saanud Telia võrgus netti, õigemini sai küll, aga ühendus katkes alati kohe ära. Kaks üsna pädevat inimest vaatasid ja kehitasid õlgu. Olin vihane Lenovo, Sierra Wirelessi, AVG ja kelle kõigi peale veel, kui viimase abinõuna sai arvutisse torgatud Telia asemel Elisa SIM kaart.
Voila, netiühendus ilmus ühtegi settingut näppimata kohe ja pole siiani ära läinud.
Mul oli sarnane kogemus ühe rajakaameraga, mis pilte üle 3G emailile edastab - lihtsalt ei ühenda võrku. Elisa SIM sai prooviks sisse pandud ja voila, käib. Krt teab mis seal siis oli.
Telia ei suuda Eestiski oma teenusega hakkama saada. Mul on vana hea iPhone 5s, ehk siis enamvähem okei telefon, aga vahepeal ei saa mitte ühtegi kõnet teha ilma, et see ei katkeks või ei muutuks katkendlikuks. Ja seda Tallinna südalinnas muide ja ärikliendina.
Kujuta ette, kui teed päevas 10+ ärikõnet ja iga jumala kõne, mis kestab +1 min katkeb. Noh, oli üks selline oluline kõne autost Raua tänaval suunaga Kadrioru poole. 3 korda kõne katkes, kui ütlesin vastaspoolele torus, et enam ei saa, helistan EMTi. Katkestasin ja mõtlesin, et saan 5 minutiga EMTist tagasisidet.
Ja no oi... fck! Mul läks 7 minutit (SEITSE!!!!), et saada jutule. Enne ju pead kõigepealt tädi juutule pääsemiseks nööpima Telia teeninduskvaliteedi oma nutitelefoni olematul klaviatuuril lahti (vajuta 1, siis 2, siis 3 jne). Ja seda, autoroolis muide (liikluseeskirjade rikkumine my ass). Kuulasin siis mussi, mida mulle torust lasti ning kui liinile sain, siis oksendasin muidugi eisalgu kogu emotsiooni torusse ja vabandasin, et ilmselt nad ei soovi sellist sõnavalingut iga kord kuulda ning soovitasin teeninduskiirust optimeerida.
Ja noh siis läks jutt tehniliseks. Kontrolliti, restarditi ning lõpuks öeldi. Jah, meil on juba pikemat aega Raua tänava kandis tugijaam rivist väljas ja seal ei olegi levi. Ei tea millal korda saab. Küsisin, et kui kaua rivist väljas on. Öeldi, et kuuaega juba. Ütlesin, et mis siis kui ma ärikõnesid teen? Vabandati, ja paluti teise tsooni sõita. Õnneks ma ju sõitsingi.
Selliseid vahvaid leviaugu tsoone on muide kolm, mis jäävad südalinnast Piritani. Üks kindel auk on veel Russalka ja laululava vahel. Totaalne zero, mistahes telefoniga. Noh, esimest korda tagasi sain helistada siis Pirta Selveri juurest.
Umbes kuu aeg tagasi juhtus mul südalinnas Rävalas, et kõik kõned katkesid. Telefon ei näidanud ühtegi "G-d" ja mitte isegi EDGE-t, tiksus lihtsalt kogu oma andmemahuga GSMi peal. Helistasin teenindusse ja sealt öeldi, et hetkel ei tööta 3 tugijaama. Wtf nagu?
Seni olen rahulikult käsi laiutanud, see on lihtsalt ärikliendi Telia.
Kujuta ette, kui teed päevas 10+ ärikõnet ja iga jumala kõne, mis kestab +1 min katkeb. Noh, oli üks selline oluline kõne autost Raua tänaval suunaga Kadrioru poole. 3 korda kõne katkes, kui ütlesin vastaspoolele torus, et enam ei saa, helistan EMTi. Katkestasin ja mõtlesin, et saan 5 minutiga EMTist tagasisidet.
Ja no oi... fck! Mul läks 7 minutit (SEITSE!!!!), et saada jutule. Enne ju pead kõigepealt tädi juutule pääsemiseks nööpima Telia teeninduskvaliteedi oma nutitelefoni olematul klaviatuuril lahti (vajuta 1, siis 2, siis 3 jne). Ja seda, autoroolis muide (liikluseeskirjade rikkumine my ass). Kuulasin siis mussi, mida mulle torust lasti ning kui liinile sain, siis oksendasin muidugi eisalgu kogu emotsiooni torusse ja vabandasin, et ilmselt nad ei soovi sellist sõnavalingut iga kord kuulda ning soovitasin teeninduskiirust optimeerida.
Ja noh siis läks jutt tehniliseks. Kontrolliti, restarditi ning lõpuks öeldi. Jah, meil on juba pikemat aega Raua tänava kandis tugijaam rivist väljas ja seal ei olegi levi. Ei tea millal korda saab. Küsisin, et kui kaua rivist väljas on. Öeldi, et kuuaega juba. Ütlesin, et mis siis kui ma ärikõnesid teen? Vabandati, ja paluti teise tsooni sõita. Õnneks ma ju sõitsingi.
Selliseid vahvaid leviaugu tsoone on muide kolm, mis jäävad südalinnast Piritani. Üks kindel auk on veel Russalka ja laululava vahel. Totaalne zero, mistahes telefoniga. Noh, esimest korda tagasi sain helistada siis Pirta Selveri juurest.
Umbes kuu aeg tagasi juhtus mul südalinnas Rävalas, et kõik kõned katkesid. Telefon ei näidanud ühtegi "G-d" ja mitte isegi EDGE-t, tiksus lihtsalt kogu oma andmemahuga GSMi peal. Helistasin teenindusse ja sealt öeldi, et hetkel ei tööta 3 tugijaama. Wtf nagu?
Seni olen rahulikult käsi laiutanud, see on lihtsalt ärikliendi Telia.
kindsigo
Mul oli sarnane kogemus ühe rajakaameraga, mis pilte üle 3G emailile edastab - lihtsalt ei ühenda võrku. Elisa SIM sai prooviks sisse pandud ja voila, käib. Krt teab mis seal siis oli.
Nii ongi. Samas lugu on paljude teiste seadmete GSM moodulitega (nt katel, värav, valve). Põhjuseks võib olla, et GSM moodul on loll ja ei oska viisakalt suhelda kuni selleni välja, et pilukad on teinud terve partii sama IMEI koodiga.
Vahetasin mitte väga palju aega tagasi Elisa Telia vastu. Nüüd on siis Skandinaavia koduvõrk ja roaming tasusid pole, 4G toimib (ja tühjendab hiigelkiirusel akut). Telefoniarved kohe poole väiksemad. Elisas oli jabur maksta põhjamaades koduvõrgus roaminghindasid.
Ega need teiste põhjamaade TeliaSonera tütrete võrgud ikka päris "koduvõrgud" pole. See "koduvõrk" on ikkagi vaid hinna osas, tehniliselt on ta endiselt roaming nagu vanasti mida näete ka telefoni kasutades. Aga sellise hinnastamisega on muidugi loogiliselt võttes nii, et iga minut mis klient mõnes teises võrgus räägib, tähendab Teliale kahjumit ja seega eks üritatakse tagada et klient viibiks võimalikult palju TeliaSonera kontserni võrkudes. Ma seda kindlalt ei tea aga ma arvan, et niikaua kui Telia kodukal on hinnakirjas ka Rootsi Tele2, Telenor ja H3g võrgud olemas, on roaming nendes ka võimalik ja kui see ei tööta, siis tasub ikkagi kurta Teliale, ehk teevad korda.