White Nigga
Ma olen päris pikalt karvase-elu elanud. Aastate jooksul joonistub välja sektor, kellel MITTE KUNAGI pole raha/suitsu/õlut vms. aga peaaegu alati on pohmell. Kuigi karvastesektor on muiudgi sõbralik ja talub selliseid parasiite suurema nurinata.
Enivei, nimetatud kodanikud ei ületa kvalifikatsiooninormi isegi siis kui nad ööd ja päevad lakkamatult aktsiisiga maksustatud haljast riigiviina jooksid.
ÕS: elu+.kun'stnik "inimene, kes oskab elus hästi toime tulla "
Elukunstnik pole sõna "elukunstnik" kunagi kuulnud. Ta lihtsalt on see, ilma oma teadmata. Tal on sihid hoopis kõrgemal, ta on valmis kaotama raha, et viia läbi imetabane skeem. Ta suudab asju organiseerida. Ta ei kaeba kunagi. Ta kaotab väga tihti, sest ta sihid on ebareaalsed. Ta võidab harva, ent palju, sest ta sihid tundusid ebareaalsetena tol hetkel.
Tundub nii, et puudub kontsensus, mis asi see Elukunstnik siis on. Kas lihtsalt ebareaalsete plaanidega unistaja, kelle head kavatsused viivad suurte rahaliste ikaldusteni v. hoopis petis-parasiit, kes armastab teiste arvel hästi elada, ega pole kunagi kavatsenudki ühtegi oma ulmeprojekti kunagi ellu viia.
....või siis ebareaalsete plaanidega unistaja kellel kuidagi õnnestub need reaalsuseks muuta?
olend, kes mõistab, et elu on kunst...
Kindlasti võiks elukustnikeks lugeda tegelasi, kes teevad suurele hulgale inimestele suht mitterahalist tünga õnnestunult kuni feilavad, näit.:
Feik Rockefeller 1,
Feik Rockefeller 2,
Hughesi autobiograafia võltsija,
Vale Kubrick
Eesti analooge on? Meenub ainult, et kunagi oli mingi eksmuusik, kes pani pool Eestit mingit lotot mängima (?) ja lubas Hollywoodi ehitada Raplasse.
Feik Rockefeller 1,
Feik Rockefeller 2,
Hughesi autobiograafia võltsija,
Vale Kubrick
Eesti analooge on? Meenub ainult, et kunagi oli mingi eksmuusik, kes pani pool Eestit mingit lotot mängima (?) ja lubas Hollywoodi ehitada Raplasse.
Offf elukunstnikk inglise keeles - Liveartfucker
Liis Haavel?
TaivoS
Märsilohistajast on ainult üks väike samm tunduvalt ärritavama eluskriptiga inimeseni, kes praktiseerib ja levitab ortoreksiat, taimetoitlust, homöopaatiat, kodussünnitamist, loomakaitsmise äärmuslikke vorme jne jne. Oma olemauselt on need tunduvalt ohtlikumad ja tüütavamad kui üks korralik beib.
Märsilohistajast on ainult üks väike samm tunduvalt ärritavama eluskriptiga inimeseni, kes praktiseerib ja levitab ortoreksiat, taimetoitlust, homöopaatiat, kodussünnitamist, loomakaitsmise äärmuslikke vorme jne jne. Oma olemauselt on need tunduvalt ohtlikumad ja tüütavamad kui üks korralik beib.
Eesti analoog võiks tõesti olla legendaarne Toivo "Oops, keegi on vahepeal mu kontole 18 miljonit rubla kandnud!" Kurmet, Virmaliste laulja. Pärast rublade otsasaamist finantseeris TK ehitust rohkem ja vähem püramiidjate kettkirjaskeemidega.
Rapla Hollywood muide, sai peaaegu valmis - ühes nurgakeses tegutses juba väike fotopood ja ... siis lammutati kogu monstrum maatasa.
Rapla Hollywood muide, sai peaaegu valmis - ühes nurgakeses tegutses juba väike fotopood ja ... siis lammutati kogu monstrum maatasa.
Tõeline elukunstnik pole keskmine tüngamees, vaid meeldiv inimene, sageli intelligentne poolharitlane (lõpetamata kõrgem), suudab innukalt vestelda kunstist ja kirjandusest, ärist, moest ja muusikast. Tema probleem on, et ta lihtsalt jääb kõigile õnnetult võlgu. Ja tõelisele elukunstnikule väiksemad võlad lihtsalt andestatakse, eriti daamide poolt. Mis teha, kui inimene on kord juba selline.
krt, viimane kirjeldus on t2itsa minu moodi, v2lja arvatud ma v6lgu ei ole kyll kellegile ega kavatse ka j22da...
ei tea kas mulle ainult t6esti assotseerub s6na elukunstnik pigem positiivse kergelt humanitaar kalduvustega tyybiga, kes oskab nautida nii DomP kui ka ntx Saku kuldsed v6rdse entusiasmiga ... :P
ei tea kas mulle ainult t6esti assotseerub s6na elukunstnik pigem positiivse kergelt humanitaar kalduvustega tyybiga, kes oskab nautida nii DomP kui ka ntx Saku kuldsed v6rdse entusiasmiga ... :P
Mulle isiklikult assotsieerub sõna elukunstnik ikka kõrgema liiga petisega. Niisugusegam nagu oli filmis "Andekas härra Ripley"
hmmmm ..nu nuh 8)
Minu meelest on elukunstnike enamus äpardusi haletsusväärsed, mitte kriminaalsed. Ripley on jälk tüüp, lugege raamatut. Mõnusa elukunstniku näide on see Eesti "investeerimispankur" NY-s, kes vahepeal kogemata tsekke joonistas ja rehabi sai, mis ta nimi nüüd oligi.
Olevipoeg, ärme hardcore new-age päkapikkudele oma teemat tee. Nad ei ole seda väärt.
kardinalr, just selliseid ja "koolitusärimehi" ma seda teemat luues silmas pidasin...
Karumõmm, tead ma miskipärast arvan, et Villu täitsa siiralt ja sinisilmselt USKUS, et tema kolitused on "Hea Asi" [tm]
Ma arvan ka seda, et CMA ei tõmmanud inimestel pahatahtlikult nahka üle kõrvade, vaid Villukesest tühikargaja ja sekeldaja juhivõimed olid lihtsalt puudlikud ja karvaste "äkkerite" kamp kasvas tal lihtsalt üle pea. Omaarust nagu tegi küll, aga aru ei saanud, miks kanni läks ja õppust ka ei võtnud.
Ma arvan ka seda, et CMA ei tõmmanud inimestel pahatahtlikult nahka üle kõrvade, vaid Villukesest tühikargaja ja sekeldaja juhivõimed olid lihtsalt puudlikud ja karvaste "äkkerite" kamp kasvas tal lihtsalt üle pea. Omaarust nagu tegi küll, aga aru ei saanud, miks kanni läks ja õppust ka ei võtnud.
Kogenud elukunstnikud soovitaksid abesikile imselt seda, et " ära kunagi põleta sildu"