Klassikaline elukunstnik on vaieldamatult Toomas Nipernaadi.
Karumõmm, äkki peaksid uuesti ajakirjanikuks hakkama, sul see tung tegelasi lahterdada ja käsitleda ikka tugevalt sees
Pole küll Eestis aga selline tegelinski nagu Frank Abagnale Jr, kes suutis väga veenvalt kehastada arsti, ülikooli õppejõudu jne.... seda kõige olles 16-19 aastane.
Wikipedia link: http://en.wikipedia.org/wiki/Frank_Abagnale
Siin ka täitsa huvitav video kus räägib oma kunagistest tegemistest lähemalt!
http://www.dailymotion.com/related/x2dwg3/video/x2dw3i_frank-abagnale-1-of-2_fun
Wikipedia link: http://en.wikipedia.org/wiki/Frank_Abagnale
Siin ka täitsa huvitav video kus räägib oma kunagistest tegemistest lähemalt!
http://www.dailymotion.com/related/x2dwg3/video/x2dw3i_frank-abagnale-1-of-2_fun
Karum6mm, mu kriitika ei olnud ehk lõpuni õigustatud kuivõrd ei dešifreerinud väljendit "elukunstnikud" lõpuni korrektselt. Siiski arvan, et märsilohistajate ahistamine ei ole korrektne :-)
Oleks siis öelnud, et lihtsalt pätid. Saavad lihtsad inimesed ka aru :)
Mõmm, sa oled nii armas, kuid oma ego upitamiseks on paremaid teid kui kellegi maha-tegemine. Mitte, et sa ka ise nii omamoodi muljet ei jätaks
netta, kas elukunstnike arvel nalja viskamine või erksamate elukunsti näidete kirjeldamine on maha tegemine? Just selleks sai antud teema loodud ning tundub, et mõned kasutajad on seda ka mõistnud. Mis puudutab aga minu isiklikku egotrippimist, siis egobooste tuleb ikka otsida reaalsest elust, mitte virtuaalmaailmast. Ohtlikuks muutub egomaniakaalsus alles siis, kui see enam kerget eneseiroonia komponenti ei sisalda. Siiralt, Teie EgoManiakk. :-)
And for the record : mulle tõesti meeldivad märsilohistajad. Mõned mu parimatest sõpradest käivad selle klassifikatsiooni alla. Palun mind nende ahistamises mitte süüdistada. :-)
And for the record : mulle tõesti meeldivad märsilohistajad. Mõned mu parimatest sõpradest käivad selle klassifikatsiooni alla. Palun mind nende ahistamises mitte süüdistada. :-)
Karumõmm, kui sul oleks valida vaid nende 3 kategooria vahel: Broiler, Märsilohistaja ja Elukunstnik, siis millisesse neist end paigutaksid ja miks? Poolitamised ja kolmekslõikamised pole lubatud.
ozbot, kui sa tahad luua mängumaailma, kus tõesti on ainult kolme sorti inimesi, siis ma arvan, et ma oleks elukunstnik :-D Sina?
Mis vahe on märsilohistajal ja GK-l ja elukunstnikul?
Pakun, et:
GK ei saa aru, et ta on GK ja arvab, et ta on elukunstnik.
Märsilohistaja saab aru, et ta on märsilohistaja, aga tahab olla elukunstnik.
Elukunstnik ei taha keegi olla, vaid lihtsalt on... elukunstnik.
Pakun, et:
GK ei saa aru, et ta on GK ja arvab, et ta on elukunstnik.
Märsilohistaja saab aru, et ta on märsilohistaja, aga tahab olla elukunstnik.
Elukunstnik ei taha keegi olla, vaid lihtsalt on... elukunstnik.
Märsilohistajast elukunstnik, kehastub GK-s, et oleks millest teistele "märsilohistajatele tunde anda"? Ja vaikselt täiendab (tagavaraks) oma kontot, kuna ta on RMP-s kodus?
Või, kas siin mõned, SGK-d, (Solaariumi-GK tahavad) Hakata, näiteks börsil Mehkadega võistlema? ?
Ma arvan, et selle "mõõtmatu raha-hunniku" kõrval lähevad kauplejatel naised ikkagi kodust minema, kuna mees on börsil 24h?
karumõmm, "oleks" viitab nagu, et tahaksid olla, aga ei ole. Ma vist kaldun märsilohistaja poole, aga tahaks olla elukunstnik, selles tähenduses, et mitte skeeme punuda vaid elu (olemist) nautida... mis paraku võib tähendada, et parim viis olemist nautida on skeeme punuda, ent võib ka mitte.
Kui kunsti teemale asi läks, tuleb meelde tegelane, vist Inglismaal, kes tellis tundmatult kunstnikult suvalisi taieseid ja ise mõtles nendele suurejoonelise ja seiklusrikka ajaloolise tausta välja. Need sokutas siis erinevatesse raamatukogudesse ja arhiividesse.
Pildid müüdi oksjonitel võrratult kõrgete hindadega...
Pildid müüdi oksjonitel võrratult kõrgete hindadega...
Kui nii vaadata, siis elukunstnikud on ju tegelikult igati meeldivad inimesed. Nad on võluvad, lõbusad, heasüdamlikud, head kuulajad jne. Ilmselt on probleem selles, et näiteks vanal heal keskajal (ja varem) oleks sellised toredad tegelased sobinud isevalitseja õukonda meelitajateks ja tallalakkujateks ja kõrgema klassi omad lihtsalt majesteedile meeldivaks seltskonnaks.
Kahjuks tänapäeval enam isevalitsejaid suurejooneliste õukondadega ei ole ja nüüd peavad need parasiidid leidma endale parasiteerimiseks uue keskkonna.
Kahjuks tänapäeval enam isevalitsejaid suurejooneliste õukondadega ei ole ja nüüd peavad need parasiidid leidma endale parasiteerimiseks uue keskkonna.
Offf, niisuguseid pugejaid ja tallalakkujaid oli juba antiikses Roomas. Neid nimetati klientideks.
Nii mõnelgi rikkal roomlasel tilkus see parasiitide kamp sabas, kui linnas mingeid asju aeti. Mingit korralikku tööd nad eriti teha ei osanud. Nonde elu enamjaolt ainult vegeteerumisest koosneski. Lootuses, et ehk kukub peremehe laualt-taldrikult-rahakotist midagi ka manulise taskusse.
Nii mõnelgi rikkal roomlasel tilkus see parasiitide kamp sabas, kui linnas mingeid asju aeti. Mingit korralikku tööd nad eriti teha ei osanud. Nonde elu enamjaolt ainult vegeteerumisest koosneski. Lootuses, et ehk kukub peremehe laualt-taldrikult-rahakotist midagi ka manulise taskusse.
Stealth
Yepp. Kui ma õigesti mäletan, siis oli klientide üks kohustusi ka oma patriitsi kohta positiivsete kuulujuttude levitamine. Tänapäeval on selle ametimehe nimi vist "lobist"?
Yepp. Kui ma õigesti mäletan, siis oli klientide üks kohustusi ka oma patriitsi kohta positiivsete kuulujuttude levitamine. Tänapäeval on selle ametimehe nimi vist "lobist"?
Offf, nii see oli jah.
Näiteks kui patroon kusagil väljakul rahva ees kõnet pidas, siis oli klientide kohustus talle valjuhäälselt kiitust avaldada ning teisi kaasa ärgitada. Sellest koogutamisest sõltus nende ninaesine.
Ega need muidusööjad pole tänapäevalgi kuhugi ära kadunud, ainult nende "ameti"nimetus on nüüd teine, nagu Offf märkis.
Näiteks kui patroon kusagil väljakul rahva ees kõnet pidas, siis oli klientide kohustus talle valjuhäälselt kiitust avaldada ning teisi kaasa ärgitada. Sellest koogutamisest sõltus nende ninaesine.
Ega need muidusööjad pole tänapäevalgi kuhugi ära kadunud, ainult nende "ameti"nimetus on nüüd teine, nagu Offf märkis.
mjaa, nüüd nimetatakse neid partei sõduriteks