Elagu Kristina!!

Võtaks selle ka arvesse, kui palju täna Kristina ning näiteks homme Veerpalu sõidupäeval tööviljakus langeb? ;)
Langeb?aa ,et kõik vahivad teleka ees ja tööd ei tee.Ma arvan,et see hea emotsioon,mis tuleb teeb selle järgnevatel päevadel kuhjaga tasa.
Norrakad on ilmselt audis, seega ka meestelt võib täiesti reaalselt medal tulla. Venkud ehk isegi kõige ohtlikumad konkurendid. Aga Smigun saab vähemalt hõbeda veel, täiesti vabalt võib aga ka kulla saada, ainus tõsisem konkurent ilmselt Tsepalova.
Hmm... Ja mis juhtub järgmiste päevade tööviljakusega siis, kui lootused purunevad ning Veerpalu ei võida kulda? Nii et risk ja tulu käivad ikka käsikäes... täpselt nagu börsil :)
go bellanova!
fun
Ärme sellest täna räägi.Täna on võidupäev ja rõõmutsegem võidu üle! :)
ja mis saab siis kui dopinguproov....
tegelikult muidugi ÖNNE kristinale!!!
Tubli Kristina.
I am from india as u know it is completely new sport for me after watching last sunday ski race and i knew about veerpalu when he won in salt lake city olympics.From that time he was my idol in this new sport but since i came to estonia last year now i am more intersted in it.I love this sport more than our sports in india,so i started to learn ski from last saturday and already into three days of learning.Hope to learn very soon.
Way to go magnil!

Kell 21.20 täna näitab täies pikkuses kordust tänasest Kristina võidust.
Mulle meeldis ka see lause - kaks ilma komandata ei jää! Imetlusväärne enesekindlus - super Kiku!!! Go, go, go.................
Thank you taavi.In another one year time you can see i am will be competiting in some ski events.
kui viisnurk veel teeks suuski, siis oleks vist paras aeg olnud tõusu oodata:) ...vaatasin igatahes kogu sõitu ja see oli võimas tunne. Minu tööviljakus paraku ei tõuse, kuna olen haigusega kodus, samuti ei plaani suusatama minna (köh-köh)
CharlieF
Head paranemist Sulle! :)
:)

Õnnitlen kõiki eestlasi!

Kui Veerpalu võidab nüüd ka kulda, siis on juba surve et Ansipi võidaks Vasaloppeti :-)
Kristiina tegi vähmasti minu päeva :) Tänud!
sry - Kristina*
Mida ennustate? Mitmendaks Kristina 30-s tuleb? Siiamaani konkurendid ei pääse eriti ligi. Keda tapavad mäed (kommentaatorite arvates), keda haigused, kes pole vormis. Ise arvan, et tuleb kolmas kuld.
Araabia rahvatarkus ütleb ka, et kui kaks korda on juhtunud, siis kolmas kord tuleb igal juhul...
Muide, ei imestaks, kui varsti tehakse ETV kavas muudatus ning ennelõunal näidatakse pühapäevast ja õhtuti tänast Kristina sõitu :)