Eesti Telekom

Kuidas võiks ETL aktsia liiklema hakata esmaspäeval - peale 1999 aasta tulemuste avaldamist? Isiklik arvamus arvestades meie küllaltki spetsiifilist vp turgu on, et kohalik hakkab müüma ja välis hoiab. Mis mõtted selles suhtes on ?

no poleks selles nii spetsiifilist midagi. vaata, mida nokia peale oma oodatust paremat tulemust tegi. läks alla ja üldse mitte vähe. tõe huvides tuleb märkida, et see anomaalia tasandus peagi.
Ma arvan, et kui midagi väga positiivset ei tule, siis aktsia kukub. Minu arvates on ETL praegu ülehinnatud.
Kas seoses, ET tunduvalt madalamate tulemustega vaadatakse üle ka selle aasta prognoosid?
optimistid, kus te olete?
Näikse, et pole üldse kedagi. Ka pessimiste mitte. Ei tahaks nagu uskuda, et see langus ainult 1,mis-ta-oligi protsendiga piirdub.
mina julgeks ikka olla kergelt pessimistlik. Kuigi tulemus ei jäänud oluliste näitajate osas palju alla oodatu (konsol. EBITDA -3%), jäi ta ometigi alla. EV/EBITDA, mida lääne tegijad tahtsid, et oleks üle 10 on nüüd seda. Kuna telekomi puhul mkt cap = ca. enterprise value (EV), siis saan ma eelmise aasta suhteks ligi 11. TPSA-l on see suhe 12.5 ja selleks aastaks 10.2.
Mujal Euroopas on see suhe samuti kuskil 10 tuuris.

Arvestades sektori viimase aja megapopulaarstust küsiks ma, et kuhu edasi? Mina ei näe ruumi.
optimistid on vist telekomi võitudest saadud raha arvelt Saalbachi suusatama sõitnud. keegi ei taha toru tõsta... :-(

ja pessimistid vaadaku aknast vihmast halli Tallinna... :-(((
Olen Telekomi suhtes väga pessimistlikult meelestatud ja annan soovituse "müü". EMT tegevusega olen rahul, kuid ET teeb muret ja mis juhtub aastal 2001.
ahsoo
BNS/Reuters/Bridge äkki peaks selle M-sõnaga soovituse ka saama?
kindlasti, paraku võtab ülevaate kirjutamine aega. nii et ärge muretsege.
väga originaalne, kui keegi annaks telekomile soovituse müü.
juhin tähelepanu, et telekomi juhib t.sõmera - viimane mohikaanlane. muudelt kohtadelt on nõukogude aja ametnikud ammu minema pekstud või ma eksin.
sellekohase soovituse on kliendid meilt saanud.

tulemused ei vastanud ootustele, ma ei näe muud varianti. targetit küll tõstaks, aga see jääb turuhinnast tugevalt allapoole, nii 110 kanti.

vaadake EMT arput, kliendikasvu, investeeringuid...
vaadake ETC tariife ja konkurentsi algust järgmisel aastal.

pealekauba pole meil vaja põhjendada turuhinnalähedaste targetitega telekomi praegust turuhinda.
ahah...no tänud
minu kõige palavamad vabandused, kui see nyyd kedagi riivama juhtus.
hehehe...eino mind see Eesti Telekom ei riiva nüüd küll enam eriti...lihtsalt tore on teada, et Ühispank taaskord miski analüüsiga maha saanud...
et tulid välja? ega sa valesti ei teinud. vähemalt minu arvates mitte.
Eesti Telekom liigub 105 EEK allpool, EÜP analüütikute arvates asuvad siinkandis ka stop-loss orderid. Mis saab edasi?
Mulle teeb pisut muret valitsuse eilne avaldus ET kohta.

Pisut juttu teen sellest siin:

https://uplaza.eyp.ee/uudised/uudis.php3?u=532&c=12