Natsisaluuti tegi ta ikka ise täiesti ilma meedia abita. Loomulikult ta ei toeta natsiideoloogiat, see puhuti jah hüsteeriliselt õhku täis tema vastaste poolt. Toetajate poolt jällegi - palun ärge kasutage väljendeid suvaline käeviibutus, mees teadis täpselt, mida ta teeb.
https://x.com/libsoftiktok/status/1881567286273990873
Päris palju natse meil siin…
Endal hale ei ole suvalisest kontekstis välja tõmmatud meedipaska ÕIGUSTADA, kui inimene ise on mitu korda tagasi lükanud selle!
Larryla on tüüpiline ajupestud näide “mees teadis täpselt, mida ta teeb”…
Võrdluseks võta siia kõrvale toonase tsaaririigi majanduslik olukord 1914. aasta algusel. Liskas ka rahva meeleolu sõja puhkedes. Veidi lihtsustades - kõik juubeldasid ja valitses üldine eufooria ja palav armastus oma riigi juhtide vastu. Ja siis mõtle, kuhu või miks see võimu autoriteet oli 4 aastaga kadunud? Millistel põhjustel see rezhiim oli nii 4 aasta pärast nii nõrk, et kokku kukkus? MIsk see rezhiim vastu ei pidanud?
Ehk siis tee väike loogikaharjutus ja pane 1+1 kokku ja vaata, mis saad.
Leidsin veel ühe haige video sellel teemal. Kuidas meedia peseb ajusid, et oma narratiivi ajada.
France24 näitab, kuidas teised demokraadid, kes käe ülesse pannud on on kontekstis ja õigustad aga Elon, on süüdi.
PANGE TÄHELE. Ainuke vahe on see, et Elon Muski videol on HÄÄL MAHA VÕETUD aga teistel on pandud HÄÄL JUURDE, et “konteksti näidata”.
Täna pole enam üldse oluline, mida Biden (või tema meeskond) tegi või ei teinud. Me ei saa muuta minevikku, isegi kui väga tahaks. Ja küll kunagi ajaloolased analüüsivad, mida oleks võinud teha teisiti. Hetkel on oluline, mida teha teisiti lähitulevikus, et Ukrainat toetada ja võidule aidata.
Tuletan siin meelde, et sinu iidol Trump lubas terve eelmise aasta, et uuesti presidendiks saades lõpetab tema Ukraina sõja esimese 24 tunniga. Nüüd jookseb see “24 tundi” juba 11. kuud. Oskad sa välja tuua mõne konkreetse või mõjuva sammu, mida Trump on teinud antud konflikti? lahendamiseks. Vihjeks, et Putlerile takkakiitmine ja tema ülistamine ei ole õige vastus ![]()
Ainuke samm, mida mina oskan välja tuua - sanktsioonide kehtestamine vene naftatootjatele nüüd, novembri alguses. Kas see oligi siis Trumpi suur “master plan” vene agressiooni lõpetamiseks 24 tunniga?
Ütle mulle poliitik, kes ei ole lubanud asju, mida ta ei ole teostanud?
Minu arvates on naljakas see, et Trump pani sanktsioonid Vene naftale nii räiged, et Saksamaa pidi küsima “erandeid”. Seda ei teinud Biden ega Euroopa. Vaid Trump…
Ehk vaataks peeglisse natuke Euroopa suunal. Trump tahab juba pikemat aega Vene varad ära omastada. Euroopa on vastu (toob feik põhjendusi)…
Vot see on MAGA in a nutshell. Sekund varem sai BBC-d siunata selle eest, kui asju võetakse kontekstist välja. Sekund hiljem postitad fotod olukordadest, mis absoluutselt igaüks juba teab, et ei ole samad. Palun, siin on videod sinu tehtud fotode ümber: https://x.com/TeahCartel/status/1881597736920985721
On sama liigutus?
Mis sa tahad hakata liigutuse sentimeetreid mõõtma? Oled peast ikka korras?
Sa just tõestasid selle videoga ära, et Elon Musk ütles käe liigutuse ajal “My hearth goes out to you” võttis oma südamest kinni ja viskas selel rahva sekks. Mida ehk Euroopas ei tehta aga USAs tehakse… Ja siin ei ole midagi pistmist “Nazi” liigutusega…
80% siit foorumist on totaalset ajupestud “Eesti meedia poolt”. On aeg twitterit kasutada ja foxnews (VAIELDAMATULT KÕIGE POPULAARSEM UUDISTEKANAL USAS) ka oma sourcefeedi lisada. Minu panus Teie maailmavaate laienemisse lõppeb siin.
Valik on teie. Istuge oma “fake” news urus edasi nagu teevad “venemaa Putinistid”. Või avastage reaalsus.
Oh biatch, please. Sul endal ei ole midagi pesta enam ja sa ei kannata isegi mõtlemise algust välja, vaid paned silmad kinni ja lükkad programmi käima. Mul on suht si…t või moos. Minu jaoks on olukord piltlikult selline - härra X peeretas lõunalauas. Mina kuulsin et ta peeretas, videost on kuulda, et peeretas, nendin fakti lihtsalt. Ja nüüd lendavad kahelt poolt laivi fishid, ainult, et üks pool ütleb, peeretas meelega, oli lausa näost näha, et punnitas. Teine pool ütleb , et olnud, taldrik kraapsas vastu lauda ja meedia bla…bla, Mitterand ka peeretas, aga…
Enda kohta panid tsitaadi küll täpselt. [https://x.com/joppa_city/status/1881753762169324023/photo/1 ]
Larryla nägi härra X uudist pealkirjaga, et härra X peeretas lõunalauas. Ei kuulanud videot, ei vaadanud videot. Ei kuulanud isegi häära X kommentaari, et ta ei peeretanud. Ja jäi endale kindlaks, et härra X peeretas lõunalauas.
Härra Fish kuulas videot, kuidas härra X ütles “My Heart goes out to you” peeretamise asemel. Vaatas, kuidas ta võttis oma südamest kinni ja viskas selle rahva sekka. “peeretamise asemel”. Ja kuulas ära ka Muski enda kommentaari, kus ta lükkas ümber, et peeretamise asemel ta viskas oma “südame” rahva sekka.
Usume larryla, kes on suure mõtlemisega ajugeenius!
Tõesti see oli viimane.
Sinu taset arvestades see erilise kiitusena ei kõla, aga tänan siiski.
No tegelikult ei pidanudki kõlama, Fish oleks ikka jutumärgid ka ümber pidanud panema
Siis oleks jah rohkem kiituse moodi.
Fish, sa räägid pikalt peeretamisest, Fox newsist ja jumal teab millest aga küsimusele ei vastanud. Sa linkisid siia fotod, mis pidavat näitama sama liigutust. Ma väidan, et need fotod on kontekstist välja rebitud ja lisasin sulle video. Küsimus ei olnud ju keeruline - kas videol nähtavad naine ja mees tegid sama liigutuse või erineva liigutuse?
Kui sa ei suuda sellele vastata, siis anna andeks aga su hala selle kohta, kuidas kõik Trumpi kohta kontekstist välja rebitakse, on kuidagi sisutühi ja silmakirjalik.
Proovin korra teistpidi ka: see, et BBC jäi video lõikamisega vahele ja BBC juht seetõttu pidi lahkuma, on väga hea ja puhastab natuke meediaruumi. Aga meil ei ole mõtet isegi alustada diskussiooni erinevate allikate aususe osas, kui standardid kehtivad ainult ühele. Kui ma sulle saadetud videot vaatan, siis on täiesti üheselt selge, et sinu saadetud stoppkaadrite võrdlemine on kontekstist välja rebitud kahe eri olukorra kõrvutamine.
Kui sa seda ka ei suuda tunnistada ja pead vajalikuks ainult hämada midagi sentimeetrite mõõtmise kohta, millele lisandub kiire ad hominem minu vaimse tervise teemal, siis ma võin sulle vihjena öelda, et sa ei ole sugugi nii iseseisev mõtleja, kui sa arvad, et sa oled. Vastupidi, see viitab, et sa oled vähemalt sama tugevasti propaganda mõju all, kui sa arvad teisi enda ümber olevat. Ja see kahjuks on asjaolu, mis küll ei välista diskussiooni sinuga aga muudab selle tarbetult keeruliseks. Ma võin vihjena öelda ka seda, et see on põhjus, miks sinu poolt esitatuid väited on minu jaoks juba a priori tugeva kahtluse all, kuna sinu taju objektiivsest reaalsusest ei ühti minu tajuga isegi mitte natukene.
Eestis polnud küll kellelgi 1914.a. mingit sõjavaimustust. Võib olla Prantsusmaal oli ja ka Saksamaal ja ka Austria-Ungaris. Alles oli Eestist üle käinud 1905.-1906. aasta revolutsioon, mille tsaaririik karmilt maha surus. Alles olid eestlased surnud Vene- Jaapani sõjas : ja nende omaksed küsisid : mille või kelle eest nad surid ?
? Paljud Eesti intelligentsist ja rahvuslastest pidid kodumaalt 1905 -1906 põgenema ja ka need, kes polnud mõisaid röövinud ja põletanud. Isegi Konstantin Pätsule mõisteti sõjakohtu poolt surmanuhtlus, mille tõttu pidi ta algul Shveitsi põgenema, hiljem asus Soome . Ta julges tagasi tulla alles 1909.a. kui võttis vastu pehmema karistuse, istus aastakese Krestõ vanglas, linnalegend räägib, et istus vangis koos Staliniga, mille tõttu see tundis teatavat vanglavendlust Pätsu suhtes ja ei lasknud teda mõrvata nagu Tõnissoni vaid määras koguni personaalpensioni “revolutsioonilise tegevuse eest 1905.a.” Päts elas kauem kui Stalin ja suri loomulikku surma .
Venestamine Eestis Nikaolai II ajal oli sama jube kui Aleksander III ajal.
Ja nüüd veel üks sõda, uus verevalamine Vene imperaatori eest ?
Eestlastel polnud kindlasti mingit soovi isakese imperaatori eest surra ja vaevalt oli seda ka enamusel venelastest. Bolshevikud ja esseerid olid küll head ässitajad, kuid nad poleks suutnud miljonilisi rahvahulki niiviisi üles keerata kui tsaarireziim ja hiljem ka Kerenski valitsus poleks olemuslikult olnud nii mäda ja sõda nii ebapopulaarne. Ka Saksamaal jäi keiser võimust ilma, ka Saksamaale oli sõja kaotus valus, kuid kommunistlikku režiimi sinna ei tekkinud .
Lõpeta ära. Sa oled samasugune baba nagu Moskva venememm. Näita talle kaadrit Ukrainast ja ta hakkab oma Putini veel rohkem igatsema.
Avalikult kommenteerib, et meeleldi materdab MAGA jms.
Ma olen täheldanud, et “vasakpoolsus” on tegelikult tee leidnud radikaalsed ja enesekibestunud inimesed. Kes otsivad tähelepanu ja põhjust, miks teisi vihata. Istuvad meediaruumis ja see pakub neile küllaldaselt põhjust vihata kedagi. Üldjoontes oma eluga nad hakkama ei saa.
#materdanMAGA - sest mulle ei meeldi maailmavaade
Sina oledki see “salliv” vasak. Ptüi.
Jättes kõrvale iroonia, et sa esitasid taas põhjaliku isikliku rünnaku, mille sisuks on, et isiklikud rünnakud on pahad, siis jubedalt torkab silma, et sa teed kõik endast oleneva, et jätta vastamata väga konkreetsele küsimusele.
PS! Materdan MAGAsid, sest neid esindavad tihti inimesed nagu sina. Sa valetad hommikust õhtuni, nõuad kõigilt moraalset puhtust ja käitud ise samal ajal nagu lasteaialaps. Igaüks, kes sulle ei meeldi on vasakpoolne või vasakäärmuslane, uue popi sõnana oled ära õppinud, et kõik on putinistid (kusjuures kui Trumpi kohta öelda putinist, siis on hala kogu foorum täis). See on kummalis-naljakas fenomen, kus suurimad lumehelbekesed käivad ringi ja näevad igal pool mujal lumehelbeid.
Minule on suure üllatusena tulnud, kui suurt populaarsust on kogunud kristlikud konservatiised koolid Eestis.
Pered Eestis näevad, kui palju vihkamist on koolides ja ühiskonnas. Mitte ainult õpilaste vihkamist, vaid ka õpetajate vihkamist. See õpetajate ahistamine ja maailmavaateline liin on ainult pinnapealsus, mida meedia kajastatakse. USAs 5/10 Charie Kirk surma peale “tagantkiitjad” just haridusvaldkonna töötajad. Kindlasti on Eestis olukord parem.
Aga siiski massiliselt on hakatud suunama oma lapsi konservatiivsetesse asutustesse. Ja tunglemisest eliitkoolidesse, ei hakka rääkima…
Ma olen igale “depressioonis” inimesele soovitanud. Liitu kirikuga. Lõpeta telefon. See ei käsu sul materdada kogu aeg kedagi, sest muidu saab maailma otsa.
Jumal käsud on ikkagi heatahtlikud ![]()
Vasak on “bad”. Parem on “good”. On uus trend!