Donald Trump 2024

Kui ma õigesti aru saan, siis tema kandidaati ei oldud üldse esitatutki. Vbl. järgmine kord siis?

oli esitatud küll, Iisraeli ja Pakistani poolt

Deadline for nominations

Nomination deadline is 31 January at 12 midnight CET. Nominations which do not meet the deadline are normally included in the following year’s assessment. Members of the Nobel Committee are entitled to submit their own nominations as late as at the first meeting of the Committee after the expiry of the deadline.

50 year secrecy rule

The Committee does not itself announce the names of nominees, neither to the media nor to the candidates themselves. In so far as certain names crop up in the advance speculations as to who will be awarded any given year’s prize, this is either sheer guesswork or information put out by the person or persons behind the nomination. Information in the Nobel Committee’s nomination database is not made public until after fifty years.

Kui ma ei eksi siis Pakistan ja Israel rääkisidTrumpi eest suvel.

Tal ei olnud isegi võimalust saada? Mida ta siis jahunud on kogu selle aja, keegi ei viitsinud talle selgitada reegleid?

1 Like

Mida võib apelsinilt oodata.

• Nobel ongi mõtetu ja tuleks üldse lõpetada
  • Tuleb hoopis Trump Peace Price ja see saab olema HUGE, the best ( selle saavad ainult mina ja vladimir)
17 Likes

Paistab et Hiina ja USA tolli sõda läks uuele ringile

Kui muidu olen seda jaskarit suht rahulikult võtnud, suures plaanis võõrad mured kõik, siis tänaseks vihkan Trumpi juures pmst kõige rohkem seda, et mul pole piisavalt investeerimata raha, et end igasse TACO langusesse normaalselt sisse osta.

3 Likes

Jeah, sellega on tõesti raske mitte nõustuda

Tänase päeva puhul:

4 Likes

IMHO äärmiselt lame nali, ehk postitaja selgitaks rumalale millega see obana oma Nobeli välja teenis ?

3 Likes

Taktikaliselt võib Trumpil olla kaval ja kuri plaan.
Government shutdown ettekäändel alustatakse masskoondamistega ning vean kihla et demmide poole kaldu olevad on esimesed > kõik nuhitakse välja.

Kui suurpuhastus tehtud, siis minnakse uuesti demmidega jutule ja ollakse oluliselt leplikumad. Tehalse bjuuutiful and the best diil ning siis täidetakse positsioonid MAGA meelsetega.

One step closer to the United States of Donald ehk USD

Siin pole isegi midagi nuhkida, 80% on demmid ja nüüd on demmid ise andnud Trumpile ideaalse võimaluse see soo ära kuivendada.
See on kogu läänemaailmas, sh Eestis, nii, et progressiivid on okupeerinud pea kogu avaliku sektori, sel ajal kui konservatiivid peavad tööd rügama ja neile maksude näol palgaraha teenima. Seetõttu on ka ühiskonnas tervikuna progressivide hääl ülevõimendatud ja ühiskond ise räigelt vasakule kaldu.

12 Likes

Nobeli võitja Maria Machado pühendab preemia Venetsueela rahvale ja…president Trumpile
https://x.com/MariaCorinaYA/status/1976642376119549990

Ma siis veidi selgitan:

• minu arvates oli see eile päris hea naljapilt;
  • rõhk siis sõnadel “minu arvates”, mis ei pretendeeri üldse absoluutsele tõele. Ma täiesti aktsepteerin, et on inimesi, kes ei pruugi nii mõelda ja kellele see ei tundunud naljakas;
  • olen ka täiesti nõus sellega, et Obamale anti see rahupreemia teenimatult, kusjuures ma siiamaani ei saa aru, miks talle see anti;
  • aga nende kahe mehe vahel on siiski üks väga suur erinevus: erinevalt Suurest Oranzhist ei käinud Obama enne preemia saamist maailmas ringi ja pasundanud igal pool, et talle tuleks kindlasti see preemia anda, sest ta on kümneid sõdu lahendanud. Pigem oli ta ka ise päris üllatunud selle saamisest.
4 Likes

Näitab ilmekalt selliste ordenite tegelikku väärtust!

Vot sellised tüübid istuvad kongressis :rofl: :rofl:

Ei teadnudki et Võru subsideerib Tallinnat

Võrukate maksudest ülalpeetavate riigiametnike maksud laekuvad valdavalt Tallinnasse.
Samuti on Tallinna ettevõtted üle-esindatud riigitellimuste võitmisel.

1 Like

…pluss võrukad (ja veel väga paljud kohad) plekivad oma maksude ja kütuseaktsiisiga isegi tallinnlaste rongitransporti kinni, mida noile 3/4 ulatuses riigieelarvest doteeritakse. Võrokeste endi jaoks jääb lähim Elroni progand 30+ km kaugusele.

need mõlemad eurod mis alampalgast maksudeks makstakse?

2 Likes