Kas change appi konto saab tulevikus ka firmale teha? Maksutehnilistel põhjustel.
Huvitav algo juhib ordereid Change appis, nii buy kui sell orderid pannakse mitte ajaliselt ritta vaid suuruse järgi, seega kui tahad praeguse hinnaga olla esimeste müüjate või ostjate seas, siis tuleb teha väikseima kogusega orderid, et järjekorras eespool olla.
Tuleb silmas pidada, et automaatset ostu- ja müügipakkumuste sobitamist seal nagunii ei toimu, seega korralduse prioriteetsus muud eelist ei anna, kui vaid visuaalne järjestamine.
"tonis"
Change Group OÜ (14585955) osad tunduvad olevat ikka siinses depos. Mida sa seal Funderbeamis treidad?
Change kasutab Funderbeami platvormil n-ö esindajakonto (ingl nominee) mudelit, mille kohta on võimalik täpsemalt lugeda siit või vaata pilti allpool.
See tähendab, et kõik Funderbeami kaudu Change Group OÜ osasid omavad investorid on Nasdaq CSD SE poolt käitatavas väärtpaberite keskdepositooriumis ühe konto taga. Ehk kui teha tehing Funderbeami platvormil, siis keskdepositooriumi kontode tasandil sa seda ei näe, aga näed neid tehinguid, millega ettevõtte osasid Funderbeami platvormile kauplemiseks liigutatakse või kauplemiselt eemaldatakse.

Selge. Hetkel ei ole tehinguid nende osadega toimunud.
Idufirmade maailmas ei ole vist kombeks teha asju traditsioonilisi viise kasutades.
Sama käib nende osakutega kauplemise kohta. Cleveron on vist ainuke idu-OÜ kus on aru saada mida ostad ja müüd.
Või siis millel on juriidiline kindlus. Kõigi muude idu OÜde puhul on tavaliselt tegemist suvalise juriidilises mõttes plämaga millel on EW seadusandlusega minimaalselt pistmist.,
Sama käib nende osakutega kauplemise kohta. Cleveron on vist ainuke idu-OÜ kus on aru saada mida ostad ja müüd.
Või siis millel on juriidiline kindlus. Kõigi muude idu OÜde puhul on tavaliselt tegemist suvalise juriidilises mõttes plämaga millel on EW seadusandlusega minimaalselt pistmist.,
Osade liigutamine Fundebeami platvormile toimub makseta börsivälise tehinguna (Funderbeam ei ole börs vaid sarnane mitmepoolsele kauplemissüsteemile). Nagu minu eelmises postituses mainitud lingilt on näha, on kokku liigutatud osade suurus 219+331=550 eurot. Funderbeam omakorda rakendab kordajat 1000, et muuta instrument likviidsemaks. Seega on platvormil kaubeldavaid ühikuid kokku 550 x 1000 = 550 000, nagu on näha ka juuresolevalt pildilt.

Loomulikult on igal inimesel õigus oma parimaid teadmisi rakendades nii kehtiva õiguse kui ka investeerimisobjektide osas seisukoht võtta.

Loomulikult on igal inimesel õigus oma parimaid teadmisi rakendades nii kehtiva õiguse kui ka investeerimisobjektide osas seisukoht võtta.
Kristjan Kangro
Milline on olnud teie eelmiste investorite tootlus tänaseni, kes investeerisid teie ICO-sse $17,5M aastal 2017 ?
Milline on olnud teie eelmiste investorite tootlus tänaseni, kes investeerisid teie ICO-sse $17,5M aastal 2017 ?
"octopus"
Kristjan Kangro
:)
https://www.cnbc.com/2020/12/22/cryptocurrency-firm-ripple-expects-to-be-sued-by-the-sec-xrp-plunges.html
See "coinide" keeramine "convertible notedeks"... Aga ok.
Mind huvitaks ikkagi
According to Ripple, the SEC plans to argue XRP is a security and that Ripple violated U.S. laws by not registering the token with the SEC before listing it.
The agency has won other high-profile civil suits against start-ups Block.one and Kik, which it says violated securities laws by raising money through a controversial fundraising method known as an initial coin offering.
Mind huvitaks ikkagi
"Fish"
2. Revenue on üle 1 MEURi. Kus see raha pärineb, kui kodulehel on kirjas "no monthly fee" ja bitcoini jms ostmine on tasuta. Mis on teie hetkel olemasolev käivet genereeriv ärimudel?
"Fish"
https://www.cnbc.com/2020/12/22/cryptocurrency-firm-ripple-expects-to-be-sued-by-the-sec-xrp-plunges.html
According to Ripple, the SEC plans to argue XRP is a security and that Ripple violated U.S. laws by not registering the token with the SEC before listing it.
The agency has won other high-profile civil suits against start-ups Block.one and Kik, which it says violated securities laws by raising money through a controversial fundraising method known as an initial coin offering.
Mind huvitaks ikkagi"Fish"
2. Revenue on üle 1 MEURi. Kus see raha pärineb, kui kodulehel on kirjas "no monthly fee" ja bitcoini jms ostmine on tasuta. Mis on teie hetkel olemasolev käivet genereeriv ärimudel?
Same as Bolt etc: 1) Dump prices. 2) Get customers. 3) Investors cover expenses. 4) Maybe some day the business model will get work but then I'm already out of this. :)
"octopus"
Kristjan Kangro
Sooviks ka sellele küsimusele vastust palun.
Te tahate rehkendada startupi esimeste rahastusvoorude investorite tootlust olukorras kus ettevõte pole veel listitud. Konsulteerige parem arsti või apteekriga.
"Cynic"
Te tahate rehkendada startupi esimeste rahastusvoorude investorite tootlust olukorras kus ettevõte pole veel listitud. Konsulteerige parem arsti või apteekriga.
Ei. Probleem ei ole tootluses. Vaid kui suur on osalus eelmistel investoritel. Ma kahtlustan, et eelmised investorid lasid sellel startupil edasi toimetada, sest said 60% aktsiapakist/coinidest. 20%->60%. Uue raha tõstmine saab olema keeruline taolise struktuuriga...
Ja ikkagi ei saa ma aru, mis moodustab ettevõtte miljonilise käibe aruandluses?
Kas mitte esimene rahastusvoor ei saanud mingeid CAG tokeneid, mille hiljem sai CNG tokenite vastu vahetada, mis veel hiljem aktsiateks vahetatakse?
Kas käive ei tule äkki altcoinide vahendemisest ja vb frontrunnivad veel spreadi? Nagu valuutavahetus, et ostame 13 ja müüme 15.
Minu jaoks huvitav on see, et Kristjan Kangro paiskab oma osalust suure nõudluse tõttu funderbeamis turgu ja siis oma osaluse säilitamiseks ostab vist CNGde näol tagasi, sest hind müümiseks parem funderbeamis ja ostmiseks Changes, väike arbitraaž ehk.
Kas käive ei tule äkki altcoinide vahendemisest ja vb frontrunnivad veel spreadi? Nagu valuutavahetus, et ostame 13 ja müüme 15.
Minu jaoks huvitav on see, et Kristjan Kangro paiskab oma osalust suure nõudluse tõttu funderbeamis turgu ja siis oma osaluse säilitamiseks ostab vist CNGde näol tagasi, sest hind müümiseks parem funderbeamis ja ostmiseks Changes, väike arbitraaž ehk.
Meenutab Ripple'it.
Ma pole veel kogu loogikat lahti harutanud aga nende enda kommunikatsioonist saab aru, et
CNG = 79,184,115 tokens = 100% ettevõttest x 0.59€ = 46,718,627.8 mcap
Share = 21,995,000 share units = 100% ettevõttest x 3.07€ = 67,524,650 mcap
Kui keegi suudaks mulle selgeks teha kuidas mõlemad saavad paralleelselt eksisteerida ja koos moodustada kogu ettevõtte väärtuse, siis mu aju lõpetaks kärssamise.
CNG = 79,184,115 tokens = 100% ettevõttest x 0.59€ = 46,718,627.8 mcap
Share = 21,995,000 share units = 100% ettevõttest x 3.07€ = 67,524,650 mcap
Kui keegi suudaks mulle selgeks teha kuidas mõlemad saavad paralleelselt eksisteerida ja koos moodustada kogu ettevõtte väärtuse, siis mu aju lõpetaks kärssamise.
"marek84""tonis"
Selge. Hetkel ei ole tehinguid nende osadega toimunud.
Miks ei ole? Vaata siia.
Lenzer: käive on siin. Ülejäänud on folkloor.
https://www.teatmik.ee/et/personprivate/234891-Kristjan-Kangro