Börsipäev 9.november

yanek - kõik on tegelt kinni ootustes ja raha hulgas.
5000 kroonist 10 000 on täitsa võimalik. samas andes endale aru on tegemist 100% tootlusega. ja ega kaua selline asi kesta ei saa.

Tahan öelda seda, et asi ennast ära tasuks on mingit ühikut raha vaja (kulusid tasa saada)
riq - ära jumala pärast müü. asi alles algab (alla tulek ma mõtlen).

see on muidugi ainult minu arvamus
riq, ma hästi ei mõista. Okey, teeb elu huvitavaks, mul ka. Mis eesmärgi riskimisel saavutad, kui kaotad? Mind börs ei toida - tähendab võid vabalt kõigest ilma jääda, mis siis tegema hakkad?
ka mina ei müü veel,
9:17--AT&T’s upcoming $5B debt deal expected next week had its debt rating cut one notch by S&P to BBB+ because the debt is expected to go with the communications services business if and when the broadband business is spun off.

9:15--Moody's cut Enron’s debt ratings, but not to junk. The long-term rating went to Baa3 and commercial paper rating was cut to not prime.

9:13--Pacific Crest upgraded the online travel sector saying that while the future is still fuzzy, it is getting clearer.

9:10--Macromedia was downgraded at Pacific Crest to buy from strong buy. Says that the company is trading at 63 times 2003 earnings.

9:00--Stocks weakening. The market’s inability to rally following supportive U of M Sentiment numbers and position squaring before a holiday weekend. Talk also that liquidity is now short.

8:50--University of Michigan sentiment 83.5 vs. 82.7. Expectations were around 78.0. Current index 94.9 vs. 94.0. Expectations 76.2 vs. 75.5. The stronger-than-expected reading suggests that the economy may begin to rebound sooner-than-expected and should be bearish for bonds and bullish stocks.

8:40--Enron was cut at Moody’s. We haven’t seen yet if it is down to junk status. If it is, Dynegy will try to use that as a way out of buying Enron.

8:00--Adelphia Communications will place a $125M convertible and sell 30 mln shares.

CNN ütles, et mingi Mazar el Sharif saadi Afganistanis kätte...
ma arvan, et Mazar el Sharif üle poole tunni ei koti ja 3% õhtuks all oleme, esialgu siiski paistab, et on ka veel neid, kes ka eile rongile ei saanud
riq on siuke omamoodi mees. aga, riq, mäletad seppo saario s6nu: ära mängi viimase rahaga. ja lihtsalt optsioonidega treidimine on puhas spekuleerimine, optsioonid on ikkagi riski maandamiseks, mitte v6tmiseks. aga kes tahab, palun... optsioonidega treidimine eeldab ikkagi head vaistu ja ajastamist: ehk siis neid kahte mida investeerimisteoorias ei eksisteeri. eriti kui put-id, ja veel pikalt.
Jay Shartsise kommentaarid realmoney.com'is on asjalikud optsioonide kohta ja see mees tõesti teab millest ta räägib. Ilmselt on võimalik optsioonidega korralikult teenida kyll, ainult see nõuab olulisemalt rohkem infot ja kogemust, kui Riq'l on. Aga lahe kui vähemalt ajutiselt teenida õnnestub, adrenaliin voolab:)
tundub, et afgaani poisi uudise mõju on selleks korraks möödas
nov puttidega pole m6tet teha. vaata naiteks mis qqqkk täna teeb..
ostan oopis dec putte. näen t6usutrendi täna. eks järgmine nädal on kukkumine.
mul siis hea oma putikollektsiooni otsas koos esimese lumega alla s6ita.
kavacen ka calle osta. just to make sure..

alvar, ma ei kaota :p st see pol eesmark. aga sa ei saa v6tta head ja jatta halba.. minuarust kaotusevärk teebki asja huvitavaks. ehki siin boordil on jutt juba lainud lapsikuks :))

v6ite on palju hullem taluda kui kaotusi. börs ei toida tahendab seda et ma panin mingi hulga raha börsile ja ei kavace seda sealt välja v6tta. ja ma elan ilma selleta ära. ja seega ma sealt ei saa ka raha, suva kuipalju seda on. aastavahetusel vaatab olukorra yle! m6nus oleks alginvesteering ära v6tta siis nagu polekski raha pannud :p

mina teen losside talumise sellega kergemaks et see toob niipalju emotsioone ja jutuainet.
siis on hea ettekääne miks naine peab maksma - sorry, mul nasdaq v6ttis raha. maksa täna ise.
Ma kujutan ette optsioonide väljakirjutamist, mis peaks olema tulusam äri kui optsioonide ostmine. Olles täielikult või vähemalt poole ulatuses kaetud ei tohiks erilist riski olla. Samas näiteks kirjutad välja puti ja siis tuleb krahh ... .

Kas järgmise aasta algusest on võimalik LHV-s optsioone välja kirjutada? Jään seda teenust igal juhul ootama ja hakkan ka kasutama, kui mingeid räigeid teenustasusid ei leiutata.
Nagu riqi viimane jutt ja veel teistest on jäänud mulje, et kõik peale minu on miljonäridena sündinud. Või siis annab vanaisa raha: näe poja siin on pool miljonit, tee sellega midagi ... .

Ma olen siis vastand, kes on lausa otses mõttes nullist alustanud ja nüüdseks end ülespoole vedanud, kuid see on alles algus.

See jutt läheb jah siin lapsikuks. Lähen chati, kui keegi suhelda tahab, siis palun.
alvar, mina elan lihtsalt kokkuhoidlikult ja säästan niipalju kui v6imalik.
mul on olnud väga tulusaid töid börsi hiilgeaegadel :)
aga ma pole seda raha laristanud.
sellest ka elan..
ja seda soovitaks teistelegi!

mul ei ole autot, elan jagatud yyrikorteris yhes toas, käin harva väljas,
tydruks6pra ei ole, pruudid on tartust, söön tagasihoidlikult, joon head konjakit.
ostan asju mis voimaldavad raha puudumisel end arendada.
k6ik nasdaqi nimel!!!

k6igetähtsam vist ongi pysikulude pisike oidmine ja säästmine!
mina olen kunagi 10 fimiga 10kilo kartuleid ostnud ja nädal aega ära elanud..
seega elan nagu eeskujulik ettev6te :) kes minusse investeerib? :p

raha=tulud-kulud+säästud
v6tsin dec putte: qqqxi, qavxh
v6tan juurde.
piilun calle qqqlo, qqqln

nov puttidest pooled myydud
no noh, ise panin kunagi viimasegi vaba sendi arvel aktsiate alla ja siis polnud enam kopikatki raha vahest, et süüa või midagi muud osta.Ei ostnud mitte 1000 või 4000 vaid 2451 või 14567
aktsiat.Ja ikka kõik säästud aktsiatesse, et kasum suurem oleks(lollakas).
Aga parem on elada lahedalt, 1/4 - 1/3 kasumist kulutada-investeerida enda heaolusse ja mitte
ajada taga igat üksikut aktsiat.
Ma alustasin börsikarjääri 17 EHP-ga 1997. aastal.
14000 sain muidugi ainult RLKd osta.
kas keegi teist kasutab Advanced Get`i ?
kui jah, siis kas tasub hankida ?
kahe viimase reede koopia, siis seekord esmaspäeval alla