jim ja ozbot, kas võtaksite mind ka kampa oma vestlustest ja õppetundidest? :)
tahaks ka targematelt õpetusi saada natuke
ma arvan,et see on 1k$ tund aga võin ka eksida
Pokerstrsis on coaching 200$+
Pokerstrsis on coaching 200$+
Mis tunnitasust te räägite. Need õpetussõnad on sellised, mida raha eest ei osta :)
Mõnitavad rsk.
Ozbot, vastan homme, täna eemale arvutist.
Ozbot, vastan homme, täna eemale arvutist.
Jim, mina seda ei mõelnud absoluutselt mõnitusena. Ma olen lihtsalt algaja, kes on aastakese asja uurind ja siiani korralikult peksa saanud börsidel. Praeguseks juba mõistan mõnda viga.
Oleks hea aegajalt teiste inimestega asju arutada, kellel oleksid sarnased huvid ja kogemused . Kui võimalik siis võiksite mind ka sinna maili vestlusesse võtta :)
Raskelt tahaks ka mõne krooni teenida kunagi :)
Oleks hea aegajalt teiste inimestega asju arutada, kellel oleksid sarnased huvid ja kogemused . Kui võimalik siis võiksite mind ka sinna maili vestlusesse võtta :)
Raskelt tahaks ka mõne krooni teenida kunagi :)
jim, vastupidi, ei mingit mõnitamist ;)
Kui keegi tahab full time kauplemisega tegeleda, soovitan soojalt mõne pro'ga (nt jim) mõtteid vahetada. See ei pruugi garanteerida edu (esialgu), aga vähemalt välistab gamblimisega raha huugama paneku.
Kui keegi tahab full time kauplemisega tegeleda, soovitan soojalt mõne pro'ga (nt jim) mõtteid vahetada. See ei pruugi garanteerida edu (esialgu), aga vähemalt välistab gamblimisega raha huugama paneku.
Madis
Andmed www.rts.ru lehelt
26.02.2007
Sber - 3.78
Sberp - 3.00
mis eeliseid Vene eelisaktsia annab?
Andmed www.rts.ru lehelt
26.02.2007
Sber - 3.78
Sberp - 3.00
mis eeliseid Vene eelisaktsia annab?
RTSi üksikaktsiate liikumist eriti ei jälgi, sest meie kaudu saab osta MICEXil noteeritud ettevõtteid (enamasti kauplevad suured ettevõtted mõlemal börsil). MICEXil on see vahe väiksem, kuigi keerulistel aegadel on loomulik, et eelisaktsiad langevad vähem. Põhjuseks nende kindlad (ja suuremad) dividendid ning eelisõigus varale ettevõtte pankroti korral, miinuseks hääleõiguse puudumine.