Börsipäev 8. oktoober - Globaalne intresside langetamine

S&P500 futuurid murdsid eilse päeva lõpuks korraks ka 1000 punkti taseme, kuid põrkasid sealt kiiresti tagasi. Öö jooksul on aga vajumist jätkatud ning praeguseks on indeks 2% punases 985 punkti peal. Washout on täielik.

pjõhi puudub või mis. Et paanika alles hakkab tekkima? Ei ole tore.
Jaapani Nikkei üle 7% miinuses ning Indoneesia turg oli vahepeal 10%lise limiidini jõudmise järel sunnitud end mõneks ajaks juba kinnigi panema.
dollari shortijad lihtsalt tapetakse ära, kaasa võetakse ka need, kes kaitsesid dollarit languse suhtes
Торги на ММВБ приостановлены до пятницы либо до иного решения ФСФР. Об этом AK&M сообщили на бирже.
õige otsus
SUVA jätkub, kuigi stabiliseerimise asemel tekitab see hoopis hirmu.
Aga mina hakkasin Balti börsil vaikselt ostma. Saagu või si......m.
Venemaa foorumis juba küsimus oli aga ei leidnud vastust
Kui LHV juba Vene turgu vahendab palun infot, mis on SBER ja SBERP vahe, mis põhjustab erineva hinna
praegu on hinnavahe kuskil 50% aga vaadates graafikut oli tipu ajal vahe palju väiksem
Võta odavam ja püsi vagusi. Varsti tuleb Putin ja tõstab hinna õigesse kohta tagasi.
ma siiski SUVA asemel kasutaks "XPEH BAM!" Toob asja sisu ilusamini välja. Sorry offtopicu pärast.
Sisetunne ütleb, et õhtul tuleb usas põrge, selle tõid välja ka mõned analüüsimajad, mida siin päevakokkuvõtetes tsiteeriti. See kindlasti annab tuge ka siinsetele turgudele. Teisest küljest usun, et tegelikult on ostuhuvi olemas, paljud ootavad õiget kohta, ja kui õhtul bouncib siis on homme meil ka roheline. Käibed on väikesed, kui keegi ostma tuleks liiguks hinnad suht kiiresti eest ära.
Tundub mulle, mida arvate?
Ma tahaks loota sama mis Dagnurm, kuna positsioonid räägivad. Igatahes on sul õigus et ASK pool on tglt väga hõre ja kui keegi peaks ostu alustama siis jooksb ASK väga kähku kõrgemale. Eks tulebki meil oodata millal selline närviline BIDi müük ära lõppeb.
Igasugused indeksid on no nii mutta tambitud hetkel. USis ei saa rääkida enam oversellist, see on lihtsalt midagi enamat.
Millest osadel see optimism,et kohe,homme,õhtul,talvel jne. tuleb põrge üles? On miskit muutunud?
Muutunud on see, et hinnad on oluliselt kukkunud.
yanek, SBERP on eelisaktsia ning erinevaid perioode vaadates ma suurt lahknevust küll ei näinud. Vahe ulatus maksimaalselt 10%-ni, mis on eelkõige tingitud likviidsusest.
austraalia dollari liikumine on lihtsalt uskumatu
Futuurid hüppasid järsku...Üle 2% plussis
Globaalne intressilangetamine!
Föderaalresercv on lõpuks läinud intressimäärade kallale. Uueks intressimääraks 1.5%.