Börsipäev 8. oktoober - Globaalne intresside langetamine

ECB, BOE, Bank of Canada SNB, RiskBank also cut rates
Seesama stsenaarium, millest eile rääkisin, on nüüd siis realiseerunud.
Vist saamegi oma ralli
Eelturul korraks hommikupoole olid futuurid isegi -4%, nüüd siis 3,5 plussis. Eelturul päris hea liikumine.
Esimene reaktsioon on väga tihti petlik :o)
Futuur juba 2,5 prosa tipust allpool. Kas neil ÕNNESTUB juba rahaturg üles sulatada?
Nüüd saab ka Venemaa oma börsi homme lahti teha, et börs saaks tagasi üles liikuda. Lihtne! Vene börsi eripära.
Venemaa börsi osas... selline turu pidev lahti-tegemine, kinni-panemine sööb investorite usaldust nagu päiksepaiste suvel albiino selga... Samuti tõstab riskipreemiaid, kuna investor ei saa arvestada sellega, et kui vaja, siis saab raha turult ära võtta... Vot peab näiteks ootama 3 tundi, päev või miks mitte nädal...
Madis... Ma olen üritanud seda SUVA lahti defineerida...

Sulgeme Usinalt, Vahel Avame?
Õrnroosa SUVA
Medvedi pildiga sokid mille sisse saab (oleks kasulik) edaspidi oma säästusid paigutada.

Monsato (MON) kvartalitulemustega väljas:

Reports Q4 (Aug) loss of $0.03 per share, $0.10 better than the First Call consensus of ($0.13); revenues rose 35.1% year/year to $2.05 bln vs the $1.9 bln consensus. Co issues downside guidance for FY09, sees EPS of $4.20-4.40 vs. $4.60 consensus.

Kas OMXT mehed täna erakorraliselt uuesti avada ei tahaks (saaks)?
marko14,

Eiei, erakorraliselt küll mitte. Homme ka ju päev.
Marko14 homme ostad,aga kui aeglaseks jääd võivad aktsiad limiiti kinni jääda:)
privador... ma mõtlen vähe terviklikumast pildist ja võtan naabritelt eeskuju. Asja nimi võiks olla ostuöö või -ralli...
Privador, sa pead ikka alumist limiiti silmas OMX puhul?

Ma ei näe põhjust, miks täna peaks turg positiivsel poolel lõpetama. Nagu eile ütlesin, reaalsed intressimäärad kõiguvad väga tuntavalt target määradest, seega target määrade muutus.. well, keda see siis huvitama peaks?
Jep...juhul kui oleks OMXT erakorraliselt avanud võiks nüüd vaikselt juba sulgema hakata.
BAC on huvitav.. offering pandi $22 juurde, aktsia kaupleb aga praeguseks $19.50 juures. Ei märgita täis?

USA aktsiaturud avanevad kõigest hoolimata 3% altpoolt. Ülemüüdus ja down-open võrdub tavaliselt....

Saksamaa DAX -4.37%

Prantsusmaa CAC 40 -3.54%

Inglismaa FTSE 100 -3.50%

Hispaania IBEX 35 -2.99%

Venemaa MICEX -14.35%

Poola WIG -2.64%

Aasia turud:

Jaapani Nikkei 225 -9.38%

Hong Kongi Hang Seng -8.17%

Hiina Shanghai A (kodumaine) -3.04%

Hiina Shanghai B (välismaine) -4.00%

Lõuna-Korea Kosdaq -7.58%