Tänaseks on meil üks normaalne uudis: INTEL ei andnud kasumihoiatust, kuid vastukaaluks kaks halba uudist JNPR ja HAND
oma olulisuselt on tegu muidugi väga erinevate asjadega. ja intel tõepoolest ei andnud kasumihoiatust, vaid kordas vana, natuke kitsamas vahemikus (ülemine pool varasemast vahemikust lõigati ära).
ericssoni downgrade msdw poolt on ka vist halva maiguga uudis?
nii et meil on halvad uudised ja siis veel natuke halvemad. viimaste aegade kogemus näitab, et see ei sega turgu kokkuvõttes tõusmast.
sest investorite nägemus on niiii pikk. ja krediitkaardi limiite jagub neilt vist ka veel, mille arvel oma pikka nägemust välja elada :-)
ericssoni downgrade msdw poolt on ka vist halva maiguga uudis?
nii et meil on halvad uudised ja siis veel natuke halvemad. viimaste aegade kogemus näitab, et see ei sega turgu kokkuvõttes tõusmast.
sest investorite nägemus on niiii pikk. ja krediitkaardi limiite jagub neilt vist ka veel, mille arvel oma pikka nägemust välja elada :-)
nasdaq100 alla 1890ne on märgiks, et uus laine alla on hoo sisse saanud
jumal tänatud, kui see vaid nii oleks... ammu oli aeg.
Hearing from sources at the NYSE that posts 1-8 are down, causing delayed openings in a number of stocks and also distorting the levels on the Dow and S&P.
Graafik ütles:
"...normaalne uudis ....kuid vastukaaluks kaks halba uudist"
Kas halb ei ole normaalne?
Kas ainult hea on normaalne?
Eh, nii hea on närida, nii hea....
:)
Ühinen matrox-i arvamusega.
INTC puhul oli hea vaid see et ei tulnud õudselt halba. Ja kergendusest kruviti hind ülesse....
Samas INTC ei tõusnud midagi nii palju. Täpselt niipalju kui optimistlikest pullidest õnnestus veel mahla välja pigistada.
Tegelikult on minu arvates viimaste nädalate teated (firmade avaldused) igati normaalsed.
Ikka on nii et keskmiselt raskes seisu ühtede seis on väga halb ja teiste seis on vähe parem (ei ole nii halb).
Mis omakorda viitab sellele et põhi võib varsti tõesti kätte jõuda.
Lihtsalt need kes ootasid et turg tõuseb praegu veel ja veel - need kiirustavad asjast ette.
* igaks juhuks märkus ka. see oli puhtalt minu arvamus. kui ikka on palju raha mida turule toppida (ja kahju ei ole kui ilma jääb), siis saab veelgi edasi tõusu mängida.
olgu maj ja firmade seis milline tahes.
"...normaalne uudis ....kuid vastukaaluks kaks halba uudist"
Kas halb ei ole normaalne?
Kas ainult hea on normaalne?
Eh, nii hea on närida, nii hea....
Ühinen matrox-i arvamusega.
INTC puhul oli hea vaid see et ei tulnud õudselt halba. Ja kergendusest kruviti hind ülesse....
Samas INTC ei tõusnud midagi nii palju. Täpselt niipalju kui optimistlikest pullidest õnnestus veel mahla välja pigistada.
Tegelikult on minu arvates viimaste nädalate teated (firmade avaldused) igati normaalsed.
Ikka on nii et keskmiselt raskes seisu ühtede seis on väga halb ja teiste seis on vähe parem (ei ole nii halb).
Mis omakorda viitab sellele et põhi võib varsti tõesti kätte jõuda.
Lihtsalt need kes ootasid et turg tõuseb praegu veel ja veel - need kiirustavad asjast ette.
* igaks juhuks märkus ka. see oli puhtalt minu arvamus. kui ikka on palju raha mida turule toppida (ja kahju ei ole kui ilma jääb), siis saab veelgi edasi tõusu mängida.
olgu maj ja firmade seis milline tahes.
Arusaamatul kombel pole täna kuskilt saada GX tänaseid hindu, on vaid Order Book'is paar orderit. On kellegil aimu, mis jama?
10:30AM: Well the NYSE is now closed for another 45 minutes. Posts 1 through 8 (there are 17 posts on the floor) never opened due to system problems which had prevented trade activity on roughly half of NYSE issues. Ten of the 30 Dow components never opened for trading -- ticker symbols are as follows: AXP, BA, DD, EK, IBM, MMM, MO, SBC, UTX, XOM. The Dow and S&P futures have halted at 10:30 ET -- they had remained open but will be shut down until the NYSE is back up. The exchange made the move shut down entirely for the sake of fairness.
Võib-olla see.....
Võib-olla see.....
viies
Mis Dow väärtusest saab niimoodi?
On Sul mingeid täpsemaid andmeid?
Mis Dow väärtusest saab niimoodi?
On Sul mingeid täpsemaid andmeid?
viies, dow futuuridega ka kauplemine 17.15-ni peatatud
ei ole midagi. kõik pelab. kaubeldakse ja praegused indeksi tasemed oleks 10992 /97. Low oli 10 982.
viies
noh kui kaubeldakse nii nagu on siis hunt sellega.
Aga täna saab ilmselt kõvasti pulli.
Mul ühe Dow stokki Call optsioon.
Kõigepealt kadus noteering ära.
See on loogiline, kuna Dow-l on alusvaraga kauplemine peatatud. Nüüd hetk tagasi tuli noteering ja numberid olid eelmistest mitusada korda suuremad. Seega ma saan kohe väga, väga rikkaks.
noh kui kaubeldakse nii nagu on siis hunt sellega.
Aga täna saab ilmselt kõvasti pulli.
Mul ühe Dow stokki Call optsioon.
Kõigepealt kadus noteering ära.
See on loogiline, kuna Dow-l on alusvaraga kauplemine peatatud. Nüüd hetk tagasi tuli noteering ja numberid olid eelmistest mitusada korda suuremad. Seega ma saan kohe väga, väga rikkaks.
Thanks, Sander.
Leidsin Briefing'ust kah teate.
Leidsin Briefing'ust kah teate.
viies
kas Dow spread on suurenenud ka?
Nad ei saa ju ennast US futuuridega katta?
Seega kuidas nad suurenenud riski maandavad?
kas Dow spread on suurenenud ka?
Nad ei saa ju ennast US futuuridega katta?
Seega kuidas nad suurenenud riski maandavad?
ei ole midagi suuremaks läinud - 10 987 / 92. toksivad ühe koha peal.
uued low Dow´l - 10963/68
Kust sa seda Dow low-d võtad?
Mina näen et Dow on 11050 juures, vähe siia/sinna.
Seega see noteering on umbes -70 punkti madalamal?
Kas ma saan millestki valesti aru?
Mina näen et Dow on 11050 juures, vähe siia/sinna.
Seega see noteering on umbes -70 punkti madalamal?
Kas ma saan millestki valesti aru?
vist paras hetk TSIXi võtta
futuure noteeritakse. indeksis on praegu ainult mingi 50% aktsiatest avatud. futuuri tüüpid arvestavad nende kinni olevate aktsiate hinnad kah sisse.
Low jäi 10 960/65. krt tahaks juba oma lühikese kokku võtta, nii ahvatlev on. 10 945 juurest ostan tagasi, tulgu mis tuleb. Jah kuigi graafikud alles keeravad alla...
Low jäi 10 960/65. krt tahaks juba oma lühikese kokku võtta, nii ahvatlev on. 10 945 juurest ostan tagasi, tulgu mis tuleb. Jah kuigi graafikud alles keeravad alla...
viimaseid raputatakse põhja kandist välja