oot, oot
Dow futuuride kauplemine peaks olema peatatud.
Seda siis US börsil.
Kas siis lihtsalt noteeritakse?
See on nagu umbes hinna panemine?
Spets
edu sulle
edu sulle
Spets
Kas see TSIX järgib Nasd liikumist ka?
Hetkel Nasd100 futuuride müügilaine hakkab raugema ja tulla võib lühike tõusuke.
Kas see TSIX järgib Nasd liikumist ka?
Hetkel Nasd100 futuuride müügilaine hakkab raugema ja tulla võib lühike tõusuke.
kui ta nii vara päeval nii all on, ootaks õhtuks head põrget
on mul ikka eesti keel. futuuri tüüpid peaks olema ikka futuuritüübid, aga noh see selleks , suurel kiirusel kirjutades ikka juhtub.
Sander - ma ei oska öelda, mis toimub. tundub, et põrandal pangi kauplemine kinni aga elektrooniline kauplemine käis Dow futuuirdega edasi.
Sander - ma ei oska öelda, mis toimub. tundub, et põrandal pangi kauplemine kinni aga elektrooniline kauplemine käis Dow futuuirdega edasi.
Müüvad isuga - nojah pidi tükk aega ootama
:)
Spets, ei tea, langus jätkub....
Spets, ei tea, langus jätkub....
millest jutt?
esimesed tõusud on alati kiired kukkuma lõpuks tahavad kõik odavalt kätte saada ja siis tõustakse mõttetult palju.
üks on kindel kui koidab .85 on SPETS kahjuks juba out
Spets
suht laiapõhjaline äramüük.
Ja TSIX ju ka pole vist veel piisavalt äramüüdud?
suht laiapõhjaline äramüük.
Ja TSIX ju ka pole vist veel piisavalt äramüüdud?
ostsin Dow 10 949 pealt tagasi. enne close´i tahaks kõrgemalt uuesti lahti müüa.
võrdle eilse NOPT graafikuga
loodame täpselt sama ei kordu
loodame täpselt sama ei kordu
Täna võidakse mängida mängu - NYSE oli languses süüdi. Ja seega tuleb osta. Ajavad päeva lõpus indeksid jälle ülesse. Mõned hirmunud karud kah katavad kaotustega.
Ja osad karud kasutavad seda tõusukest päeva lõpus uueks shortimiseks.
...ja homme langus jätkub.
Eh , ei tea kas läheb ennustus täide ka või?
Ja osad karud kasutavad seda tõusukest päeva lõpus uueks shortimiseks.
...ja homme langus jätkub.
Eh , ei tea kas läheb ennustus täide ka või?
naljakas TSIXi suguste puhul on see, et kõik ostavad ennast täis poole maa pealt ja siis põhjast ainult müüakse ja ostetakse müüdut tagasi.
Ise olen .70 pealt sees ja passin kui vaja saab alt juurde võetud.
Ise olen .70 pealt sees ja passin kui vaja saab alt juurde võetud.
Spets
Ka võtsid eile NOPT positsiooni umbes 12:00 ?
Noh võib-olla on TSIX sisenemiseks hetkl küps.
näiteks natuke alla 0.7
Ka võtsid eile NOPT positsiooni umbes 12:00 ?
Noh võib-olla on TSIX sisenemiseks hetkl küps.
näiteks natuke alla 0.7
ah jõudsid juba sisse ronida
eks kardetakse et muidu jääb ilma
ja siis jälle kardetakse et kaotus tuleb liiga suur - vaja siva stop lossiga välja minna.
kui niimoodi iga päev teha siis pole ime et daytraderid vahel püsse paugutavad
eks kardetakse et muidu jääb ilma
ja siis jälle kardetakse et kaotus tuleb liiga suur - vaja siva stop lossiga välja minna.
kui niimoodi iga päev teha siis pole ime et daytraderid vahel püsse paugutavad
Mul tsix @ 0.82 ja 0.68.
Mis toimub? Kas kõik arvavad, et spets on leidnud kuldse tee rikkusele? :)
Einoh võib-olla tema ongi, a ma kahtlen, kas tema jälgedes käimine alati õige on.
Einoh võib-olla tema ongi, a ma kahtlen, kas tema jälgedes käimine alati õige on.
ostjate järjekord aina kasvab ja kasvab
ja kui saadakse aru et võib hiljaks jääda lendab aktsia tähtede poole.Korraks.
ja kui saadakse aru et võib hiljaks jääda lendab aktsia tähtede poole.Korraks.
ja veel...
1) TSIX on pankrotiohus. Huvitav palju LHV klientide raha GTSi (vahepeal üks lemmikaktsiatest) sisse jäi?
2) NOPT tõusis eile alles pärast pressiteate avaldamist, kus ta kategooriliselt eitas pankrotiohtu. (Maybe on Spets piisavalt kogenud, teadmaks, et nii tavaliselt lähebki - halb uudis > ost > firma "selgitav" pressiteade > tõus > müük). Aga antud juhul olnuks uudise peale ostmine tunduvalt turvalisem.
1) TSIX on pankrotiohus. Huvitav palju LHV klientide raha GTSi (vahepeal üks lemmikaktsiatest) sisse jäi?
2) NOPT tõusis eile alles pärast pressiteate avaldamist, kus ta kategooriliselt eitas pankrotiohtu. (Maybe on Spets piisavalt kogenud, teadmaks, et nii tavaliselt lähebki - halb uudis > ost > firma "selgitav" pressiteade > tõus > müük). Aga antud juhul olnuks uudise peale ostmine tunduvalt turvalisem.