Börsipäev 4. juuni

Speed: Kuidas tunne on?
tunnen end prügikalana
stop on 10 sendi kaugusel
Yeah, take it like a man :)

Üldiselt need kuulujutud ei toimi nagu eriti. Why waste the 10 cents?
Crocs jumps to session highs after analyst from Al Frank on CNBC highlights co's valuation of 6x earnings (10.15 +0.27)
midagi uut siin ei ole jah, aga turg on vahest nagu lambakari, ühed ees ja teised järgi
Enek, su paari päeva tagune idee HRS taastub tasapisi. Kas sul on "uus päev, uus idee" -tüüpi lähenemine või jääd mõne aktsia juurde pikemaks ka pidama?
MBI long?!
Moody's noted that the most likely outcome of the ratings review would be a downgrade, with MBIA's insurance financial strength rating likely to fall within the Aa range, although a downgrade to the single-A rating category is also possible.
tra up to 6.20 oleks saanus osta
tegelt peaks eemale hoidma MBIst ikka vist
see on väga toksiline ka minu arust abesiki...
tiba haige aga SPY tuli MBI peale 50 centi alla
Kui ma ei eksi, siis Moody's pole ainuke, kes suht neg on MBI osas.

Need suht radioaktiivsed asjad, milles on aga ka palju shorte. Samas need on ka high conviction shordid, mis ennast naljapärst ei liiguta.

Long 6.10 (small) - mul on igav.
Ja see, et Moody's MAY cut on olnud õhus ma ei tea kui kaua aega.Nad ütlevad seda kõige kohta, kus on vähimgi oht, et miski võib halvasti minna. MBI kesk 6.00
Kukub päris hästi. 15-20% on minu arvates line in the sand. MBI kesk 5.81
long 5.54
kindlustajad.... minu arust ainuke hea ja arvestatav asi neil oligi veel nende 'fiktiivne' kõrge krediidireiting. Nüüd, kui see reiting lõpuks sulama hakkab, mis järgi jääb... Radioactive-soon-to-be-small-cap-companies??
MBI keskmine nüüd .73
Selling from .8 iga 5 sendi tagant jupike kuni...6.00ni
Viimane läks hoopis .95

'One girl's Titanic is another girl's Love Boat'
- Carrie Bradshaw

Need insurerid on üks suuremaid pettusi üldse.
wnr on tipust 20% tagasi ning lühiajalise trendjoone peal.