Börsipäev 4. juuni

HeaTreader (tm) sülitab interpunktuatsioonile.
Street,
Küsi Spets-lt seda ja ta väidab sulle sama.
Omniture (OMTR) võib olla hea long siit 23 juurest. Üks väike analüüsimaja oli nende suhtes eile hommikul päris positiivne aga aktsia on sealt maalt 6-7% kukkunud. Mulle tundub, et müüja hakkab väikselt tühjaks saama. Stop mingi 10.15 senti jällegi.
naftaraportit pole veel tulnud?
Kõik, kes väidavad, et "ainult minu tradingstiil on õige", on kerge mentaalse puudega.
Aktsiad mis järgivad täpselt 100% indekseid,mida ma siis selle TA enam teen,vaata mida teeb index ja selle järgi ainult laksa.
Ma lihtsalt ei treidi neid karja aktsaid ,kus turg ainult määrab kuhu asi liigub.
see oli lihtne soovitus ja ei olnud väide
Street'i väitega nõus, sel teemal igasugune vaidlus on nonsenss.
Lehman (LEH) on nüüd 5% plussis ja mina läksin lühikeseks. Kesk 32.18
Nafta ja gaas on täna ja homme 5 minutit hiljem. Eelmine kord API avaldas by accident ca 20 sek varem ja praegu käib süsteemi ülevaatamine selliste errorite vältimiseks. Seega ettevaatusabinõuna 5min hiljem.
enekil juba teine tehing täna abesikiga sama :)
Tavaliselt on nii, et kui aktsia on kõva squeezi teinud ja siis hakkavad turul mingid imelikud positiivsed jutud liikuma, siis on aeg välja minna. Just nii Lehmani puhul ka juhtus.

Katsin .70 juures ära (48 senti)
test
Eneki treide on huvitav vaadata nende nahaalsuses. Et siis 80% averagemisest töötab, teenides rohkem neist huge kaotustest, mis juhtub kui kukkuva või tõusva noa pyydmine ebaõnnestub?
LEH upgrade!
40 minnutit tagasi avaldatud energia raporti numbrid olid sellised, kes ei ole veel originaalteksti ise lugenud.

Dept of Energy reports that crude oil inventories had a draw of 4802K (Bloomberg consensus is a build of 400K); gasoline inventories had a build of 2935K (Bloomberg consensus is a build of 825K); distillate inventories had a build of 2273K (Bloomberg consensus is a build of 1675K).

Vähenemised toornafta osas suuremad, kui oodati, kuid mootorkütuse varud kasvasid. Teist nädalat järjest reageerib naftahind raportile langusega. Barrel maksab $122 ja -1.8%.
Venemaal täna suhteliselt kõva kukkumine. Kas keegi põhjust teab?
Selle upgrade peale saab teha vist ainult ühte asja - short. Short Leh .80 (väga väike ülbe/nahaalne short)
Panin kinni (9 senti kahjumit). Ei tasu ülbeks ikka minna :)
crox long @ 10.3
natuke hiljaks jäin, aga siin on palju shorte sees