Börsipäev 4. juuni

bubble:D

aga miks WNR täna alla tuli?
Eks ta kütuse hinna languse tõttu tuli.
Samas on ta kuu ajaga tõusnud ka 8 usd pealt 17 usd peale,eks toimub ka kasumi võtt.
Garmin murdis paar päeva tagasi langustrendi ja ka liigub ilusasti üles, täna 1,73 ja eile üle 2 usd
tegelt WNRi müüakse vast ikka ühe artikli pärast, kus:

Due to credit squeeze Western Refining approached lenders yesterday seeking an amendment to its Bank of America-led USD 2.1bn senior secured credit facility, said three lenders. The company proposed suspending all financial covenants for Q2 08, and is already facing a “vocal minority” of dissenters among holders of its Libor+ 175bps USD 1.3bn term loan, the lenders said
JOSB @30.30
läks hapuks
Mis krdi long MBI te tegite.. Was short ABK avg $2.62 hoopis, lihtsad 10 senti.
miks peaks ABKs short olema?
kui short siis juba MBI ..ABK on siuke tiba oddim case lihtsalt. secondary play-d on fishyd sel turul mu meelest.
ja Moodys may cut MBI ..selle peale short?
Abesiki, tee silmad lahti, ABK samamoodi Moody'se review alla :) Selle peale oli short. Minu meelest parem bet kui põhjaõngitsemine teise käkkfirma aktsial.
tean:) aga kas oleks nt. loogiline loota peale MBI potentsiaalset cuttimist, et ABK-d hoopis tõstetakse? ilmselt mitte. kui MBI potential cut siis see peaks võrduma samal hetkel "me ütleme seda ka ABK kohta"
abesiki, kas GRMN jääbki nii?
Abesiki, no seda enam ju oligi short :)

Lihtne case, ainus, mida need käkid müüvad, on nende (krt seda teab, mis kuradi loogika alusel saadud) triple A reiting. Kui see ära kaob või kasvõi oht selleks on, siis short. Lihtne elu.
GRMN ei tea (ei viitsi vaadata ka)
WNR on tegelt ilmselt selle pärast ka all, et nafta sellib ja refinerid veel enam

jim,
kõik ei ole nii targad, et teada mida MBI ja ABK müüvad:D siiani olen piirdunud teadmisega et mingi kuradi financial on:D
Fed, SEC not ordering Lehman to raise capital, official says
Official says Lehman not facing Bear Stearns-type run.
No ja kui see run-i oht reaalne oleks, siis seda ju nagunii ei tunnistataks. Keegi ei hakka ju kunagi ütlema, et: "Meil on tõsiseid probleeme kapitali adekvaatsusega ja ka olulisemad kliendid on lahkumas. Palun müüge kõik oma aktsiad maha, seni kui nende väärtus ületab veel viite senti!"
Mega reaalne oleks selline jutt ju :)
Sarnase arvamuse lugesin sellest teates välja ka mina, lisaks see, et FED-i ametnikud on iga päev kohtunud Lehmani juhtidega. Väike paanika jahutamine.
Short UAUA. AMR toob ilmselt kõik teised perses lennufirmad ka alla.
Avg 8.94
Long AMR (AMR) .36 ( suurem kogus)
no shit that an airline could file..... its a fkin airline for christ sake