Börsipäev 30. september

Joel
Käive jälle kadunud, kui õhtuks müügihuvilisi ei kogune siis võibki flat päev välja kujuneda. Ise siiski arvan, et päeva lõpetame uutes põhjades, kuid dip-buyereid ei tasu alahinnata.
EUR/USD graafiku järgi oleks ilus, kui testitaks 1,4550 taset ja see lubaks ES langust küll. Hetkel lubaks graafik sellist tulemust.
Nafta veab turgu ülespoole ja eur/usd samuti turgu tõstmas.
Alari, jah no loomulikult igasuguseid asju võib juhtuda. Kui õhtuks müügihuvilisi ei kujune, siis võib flat päev tulla... kui õhtuks kogunevad ostuhuvilised, siis võib ju ka new 52-week high tulla : ) Ja võime ju ka uutel viimase 2 nädala põhjadel sulguda. Aga eks see olegi aktsiaturgude võlu, et palju võimalikke tulemusi. Minu arvates jimi ja funi hommikused argumenteerimised selle üle, et kas AMSC puhul oleks õigem short või long positsioon, ongi seda hästi illustreerimas. Mõlemal olid väga head argumendid. Ilu on vaataja silmades... (ja ajastatuses).

Aga ei hakka siin häma ajama. Ootan lihtsalt turu langust täna (PMI lihtsalt liiga palju alla ootuste) ja kui turg lõpetab nullis või plussis... siis tuleb mul lihtsalt oma viga tunnistada ja ega ma siis ei ütle, et 'Näh, müügihuvilisi ei tulnudki välja vms' :D
Joel, ma ise olen samal arvamusel, et peale sellist PMI näitajat peaks ka kasumivõtjaid olema. Kui see nii on siis hetkel korraldatakse üsna kena pullilõks:)
Fed's Lockhart says worried about potential for relapse in credit markets - Reuters
Fed's Lockhart says Fed views differ on timing of exit strategy - DJ
Former Fed Chair Greenspan on Bloomberg TV says U.S. stocks may flatten out
Päris karm, turg ongi kohe 0-llis, käive kadunud, nafta rallib sirgelt üles, EUR/USD vastu samuti sirgelt üles. Päris kreisi ikka, pullid jätkuvalt hoos, kuid eks 23.00 on pilt selge.
Fed's Kohn says exit from rescue programs to depend on forecasts- DJ
Fed's Kohn says Fed could influence rates through asset sales- DJ
Fed's Kohn says exceptionally low interest rates likely to be warranted for extended period - Reuters
Fed's Kohn says can't predict pace of rate hikes- DJ
jah, homme 23:00 on kah jälle uued asjad selged. ja 31.12.2009 on kah ühtteist jälle selgunud. :)
Pidasin silmas tänast päeva, kas tõesti PMI väga kole number ei ole piisavaks katalüsaatoriks kasumivõtule?
aga mis me selle infoga pärast turu sulgemist peale hakkame?
Kas eelnevates postitustes ei ole piisavalt selgelt väljendatud arvamust tänase päeva indeksite seisu kohta turu lõpuks?
Toon siis SideKick-i jaoks veel eraldi välja -> Usun, et PMI näidu najal müüakse päevalõpp punaseks.
seega panen siis SPY shorti?
Kui nafta ei suuda $70 läbi minna ja seal püsida, siis pigem tiksub allapoole tagasi ja see juba võiks ka turgu omakorda allapoole tuua.
interco vs. lhv 2:0
pank või mitte, aga...
TICK püsib -800 juures, see ikka väga ekstreemne müük hetkel.
White Nigga, tibusid loetakse siis, kui neid loetakse...mitte varem. Aga ka Interco'l oli õigus, plussis käisime päeva jooksul ära.
Treasury's PPIP program aimed at toxic assets raises $1.13 bln so far - WSJ