Börsipäev 1. detsember

Sama siin. TA on põhiline. Samas lennufirmade põhikulu on kütusja kui nafta hind kõrge oli, siis jooksid lennufirmad ja nafta käsikäes. Enam mitte, millest järeldan, et see kedagi enam ei huvita antud tasemete juures.
Miks solarid täna nii tugevalt peksa saavad? Ka nafta või on mingi uudis, mida ma pole leidnud?
üldise turu tugevust taustal tõesti imelik....
rehatrader,

Nõustun su mõttekäiguga. Postitust kirjutades läksid mul mõtted mujale, kahjuks. Lennufirmade värk oli täielikult jura :D

lkev,

Kui kogu turg peksa saab, siis solarid küll puutumata ei jää... kõik trambitakse alla
Oh mis vallatut huumorit on tänane börsipäev täis =)
jälle plõksib...
Rõhk viimasele tunnile siis võib osta jälle.
Müügisurve on kogu päeva ühtlaselt väldanud, ei usu et puhas trendipäev alla kujuneb. Kas turud saavad Bernanke kõnest tuge?
võib olla oleks abiks väike statistika ... millal on Bernanke suuntnud turge üles rääkida? :)
Ma mõtlesin ka just, et Bernanke peale tavaliselt kipuvad turud kolistama.
Ärge olge nii pessimistlikud:D Minevikus on paar korda ka seda juhtunud ja arvestades kopsakat miinust võib turg sealtki mingi tera leida.
Fed's Bernanke says more interest rate cuts 'certainly feasible'
No nii ja ime kombel viimane tund lennatakse.
krt ma ei saa aru, mis maailmas osad siin sõnavõtjad elavad!?
üks räägib, kuidas nafta tõus sunnib ka aktsiad tõusma!
teine räägib mingist viimase tunni rallist, samas kui endiselt on langus ja lõpuni on hoopis jäänud 2 tundi. nõid nastja ise?
Sidekick, tee endale selgeks, kes on "Financial analyst" ning ära plõksi siin ;)
Nafta -10%. Sellised muutused olid vanasti aasta-paariga, mitte päevaga. Kuid see on meie tänapäeva kahetsusväärne tõsiasi, et hinnad liiguvad suurtel kiirustel ja hulgakaupa.
danelk,
aa sa tead ka üldse kellel sa palud termini "Financial analyst" selgeks teha?
aga kas ;) märk jäi märkamata? sorry kui plõksin
Ja kes on DanelK? kes teab?
Mitteplõksivad kommentaarid on õigus lhv `l tagasi saata, tea oma õigusi: http://www.consumer.ee/ :):)