BÖRSIKRAHH 2026

Võiksid siis panna siia foorumisse enda ostude-müükide tehingute väljavõtte, et lugejad saaksid sind siin tõsisemalt võtta. Läbi aastate ei ole see eriti õnnestunud.
Varasemalt sinu pakkumised ikka alati nagu kasiinos, varsti punane, siis must jne.
Ja kui ei lähe nii nagu mainid, siis oled kadunud enda kommentaaridega…

6 Likes

03.02->27.03

GOOGL -21%

Keegi ytleb midagi rõõmsat?

1 Like

Iga krahh on ostuvõimalus kui on pisut kuiva puru? :sweat_smile:

4 Likes

turu liideraksia NVDA, kes prindib raha on 2.2% miinuses…

ma ei tea, seems we are fkd, but we dont know it yet.

Tegelt, kui me nüüd järgmine nädal jalgu alla ei saa siis…

Keegi on üllatunud, lausa paanikas, kui NVidia (ja turg) kukub? Vabandust, aga ma olen hämmingus.

1 Like

Ma olen aasta algusest 100% rahas.
Päris rõõmus on praegu olla. Ei tea ainult, mida edasi teha.

4 Likes

Sama seis. Iraani sõja mõjul arvan, et tasub uuesti sisenemist veel oodata.

2 Likes

Natuke keeva konna tunne on. Oleks, et börss kuku 5-10% päevas, siis saaks aru, et on halb ja tõmbuks välja. Aga see 1% tekitab tunde, et pole hullu. Ja pärast kuu lõpus vaatad, et 30% läinud…

7 Likes

Ei tea, kust Te üllatuse või paanika suutsite vàlja lugeda. Ma siin juba mitu kuud arvanud, et asjad pole hästi ja positsioonid on vastavad. Üha rohkem tekib mulje, et saame pika vindumise, suht keeruline sellisel perioodil normaalset tootlust teha.

1 Like

See TACO veab põrkesse?

1 Like

Trump said put your head in the fire. The market said OK, we believe you.

2 Likes

Huvitav millal turud ükskord aru saavad, et Tola Donald valetab ja manipuleerib turuga.
Sest oi kuidas ta kardab turgude kukkumist.

https://www.youtube.com/watch?v=WBjpzQw53xU
Pathological liar, incompetent, deeply corrupt: Ex-CIA director blasts Trump as protests grow

3 Likes

1 Like

Aga vaata kui kiiresti aasta tagasi see asi uuesti üles ronis ja siis veel palju kõrgemale liikus. Tasub varuda kuiva püssirohtu. Trump, vahevalimised jne. Turg tuleb suruda sügiseks üles ja Trump juba teab, kuidas turu liigutamine käib.

1 Like

Piisab kui ta vait oleks.
Kuidagi inimesed, kellele ei meeldi et riik sekkub … nüüd jumaldavad et sekkub ja seda igale poole.

8 Likes

nh söltub hiinast ja taiwanist… trump hetkel hädas oma vahevalimiste positsiooni kaitsmisega… ag ex kuupäev paneb riskid uuesti lauda ja siis vast juba hiina poolelt… venemaal kh raha nüüd rohkem kui panka mahub mis pigem viitab, et pinged jätkuvad kuniks nafta suuna 30 usd- le taas vötab… millise ajaakna panuse teed, et nato vahetab usa ukraina vastu ja blokib läänemere naftaveod ? seegi taas stsenaarium kus USO pigem 200 kui 30… seega liig positiivne vaade, et köik mured laualt maha saaks lühemas vaates… vbla alles läbimurre vesinikuga vöiks nafta jöutelje nörgaks pöörata… mntea, see ootus vast veelgi kaugemal…

yx lisakaart on taasaktiveeruv vöidujooks kuule… sellele raske kulutada kui köik raha tuleb pommide alla panna… iseasi kui seal önnestux mingi uue tehnoloogiaga möju saavutada… paistab et elon ja nasa siiski panustavad just sellele suunale… LUNR kh loodab sealt oma tordiviilu saada… kui saad kuupealt kemplemata selle, mille pärast peab gröönimaa jää sulamist ootama, siis mixmitte üritada…

… samas ega ei imestax kui ukr odavalt ja täpselt vs usa hightech teiselt eelis aina kiiremini esimesele hakkab kanduma… ukr vaja vaid ka ballistilised raketid liinile saada ja voala… droonidega massiga peale ja ballistikaga kus vaja täpsem ja tugevam löök juurde…

nii koputab nato yxpäev ise ukr uksele…

1 Like

Mul jällegi selline vaade, et vastavalt näitele on seekord teisiti. Hetkel oleme tegemas lainet B, võibolla ka juba lõpetanud, misjärel peaksime ületama viimase tipu e. umb. 6600 ja liikuma kõrgemale eelviimasest tipust umb. 6750 (see oli küll vaid ES´ga nähtav), mida rohkem sellest alast kõrgemale jõuame, seda suuremaks tagasipöörde võimalus muutub ja alles siis tuleb lend lõunasse.

Järgneva 2 nädala jooksul õhkõrn selgus Iraaniga saavutatud, tullakse välja oma Kuuba plaaniga ja hopsti 6050. Järgmine hommik “Ahh tegin nalja, aga ma ju võin miskit ka teha.” Blablablaa. Nagu see viimasel ajal on. Mis nendest tariifidest nüüd saanud. On nüüd midagi kokku lepitud. Neid ehmatusi võib siia varrukast raputada.

1 Like

Lühidalt ja geniaalselt
The French president also accused Trump of constantly contradicting himself on the conflict.
“You have to be serious. When you want to be serious, you don’t say the opposite every day of what you said the day before. And perhaps you shouldn’t talk every day,” Macron said.

Kogu selle turu õnn ja õnnetus paaris lauses.

10 Likes

Ärge vaielge turuga. Kui mõistete pulliturg ja karuturg asemele on tulnud trumpiturg, proovige uutest reeglitest sotti saada ja enda kasuks pöörata. Isegi julgeks öelda, et see “trumpiturg” on olnud way more predictable, kui see kamm, mis enne käis.

9 Likes