200 st üks teenib pappi langeval turul.
Oodake, oodake, et teie palka vähendataks , iga kolmas lahti lastaks jne.
Korter müüki pandaks ja kodulaen üles öeldaks.
Head unistamist sitast elust.
Uskumatu!
TNT
200 st üks teenib pappi langeval turul.
Oodake, oodake, et teie palka vähendataks , iga 3 lahti lastaks jne.
Korter müüki pandaks ja kodulaen üles öeldaks.
Head unistamist sitast elust.
kuidas on USA aktsiate käekäik seotud meie palga ja töötajatega? Kui liiga hästi läheb mujal ja intresse tõstetakse, sis see võib jah kodulaenu maksjate rahakotti tühjendada:D
Onju, kriis ja korrektsioon on erinevad asjad.
Teema nimi on lausa krahh.
Krahhile järgneb tavaliselt kriis või vastupidi.
USA börsikrahhile , mis neil seal nina veits vesiseks tõmbab järgneb siinkandis kooma laadne olukord.
Btw, mis meil oli pistmist mingi Lehmaniga. Mul polnud mingit aga tehase käive kukkus pärast Lehmani Pankorottot näituseks kahe kuuga mingi 50%. Sürr , eks?
Ahjah, olenemata sellest, et ma ei olnud oma kv asjadega võlgu jäänud liigutati see koheselt halbadesse laenudesse.
Ilgelt lahe oli olla.
See 200-300 000 turult oli pisihüvitis selle kepi eest, mis läbi tuli elada.
Teema nimi on lausa krahh.
Krahhile järgneb tavaliselt kriis või vastupidi.
USA börsikrahhile , mis neil seal nina veits vesiseks tõmbab järgneb siinkandis kooma laadne olukord.
Btw, mis meil oli pistmist mingi Lehmaniga. Mul polnud mingit aga tehase käive kukkus pärast Lehmani Pankorottot näituseks kahe kuuga mingi 50%. Sürr , eks?
Ahjah, olenemata sellest, et ma ei olnud oma kv asjadega võlgu jäänud liigutati see koheselt halbadesse laenudesse.
Ilgelt lahe oli olla.
See 200-300 000 turult oli pisihüvitis selle kepi eest, mis läbi tuli elada.
TNT. Ma räägin siin roosa Trumpi mannast. Krahhi ei oota, kuid meile meeldib ju kaupa madalamalt osta. Kas sa ei tahaks?
Pigem arvan, et toorained ja tööstus olid allahinnatud. Pangad sh. Ja muu umbluu liiga kallis.
Ma olen vana inimene, ma ei saa midagi hetkel osta, mul pole rahagi.
Pangad ka ei anna, ju siis pole usaldusväärne.
Ise teen , ise olen.
Ma olen vana inimene, ma ei saa midagi hetkel osta, mul pole rahagi.
Pangad ka ei anna, ju siis pole usaldusväärne.
Ise teen , ise olen.
Kõik turud on nagu koomahaiged keskpankade tilgutite otsas, niikaua turud aina tõused, sest raha aina odavneb. Huvitav, kas jäävadki, igaveseks. Kui tilgutid ära võetakse, siis vast tuleks see kauaoodatud krahh aga kellel seda vaja on?

Tere! Ma olen küll Postimehe välja mõeldud algaja investeerija, aga hakkan tegema reaalseid investeeringuid päris rahaga.
Ma lihtsalt ei saanud enam kauem kõrvalt pealt vaadata, kuidas kõik tuttavad aktsiaid ostavad ja silmade särades mõne ettevõtte dividendipoliitikast räägivad.
Mõtlesin alguses, et mingi pilauudis, aga vist ei.
Pean oma reedest arvamust korrigeerima: krahhi tõenäosus kasvas olulisel määral.
Pean oma reedest arvamust korrigeerima: krahhi tõenäosus kasvas olulisel määral.
Liblika tiivalöök Tallinnas võib põhjustada üleilmse orkaani.
Jep, kõik õige. Seniks aga kui peale tuleb nautigem sõitu. Ei ole mõtet närveldada.
Tore. Toomasele konkurent. Lihtsalt see mure, et Toomas on surfanud 09 alanud tõusutrendil, raha on kõvasti rohkem ja infot töötlevad rohkem inimesi. Hea mõte, kuid ei saanud nüüd omanikult mingit natukene normaalsemat summat välja räägitud?
Äripäev lisas veel õli tulle.
http://www.aripaev.ee/investor-toomas/2017/01/09/investor-toomas-muun-suure-portsu-aktsiatest
http://www.aripaev.ee/investor-toomas/2017/01/09/investor-toomas-muun-suure-portsu-aktsiatest
Algsumma on Postimehe "Investor Maril" kuidagi liiga väike: "... sai 7000-eurose päranduse, mille ta kavatseb lähiajal täies mahus investeerida". Samas on Postimehe poolt lubadus, et nad panevad portfelli raha pidevalt juurde: "Seejärel jätkab Mari investeeringuid juba igakuistest säästudest väiksemate summade kaupa".
Seega, ennustaks, et portfelli kasv tuleb juurde pandava raha arvelt, mitte investeeringutelt. Kõik Postimehe lugejad on rõõmsad - Mari on edukas.
Seega, ennustaks, et portfelli kasv tuleb juurde pandava raha arvelt, mitte investeeringutelt. Kõik Postimehe lugejad on rõõmsad - Mari on edukas.
Pigem kasvukonto, kui horisont on pension, siis polegi halb mõte. Osta ja hoia.
Toomas ruulib.
Täiesti vastutustundetu on see viimase aja ÄP labiilne käitumine nende samade väikeinvestorite suhtes, keda püütakse harida ja börsile lähemale tuue. Ainult emotsioonid ja pealkirjad, kuid mõtestatud sisu ei ole selle teksti taga. Seda sõna ''krahh'' ei peaks kasutama inimesed, kes tegelikult pole eelmist finantskriisi läbi elanud.
cash
Täiesti vastutustundetu on see viimase aja ÄP labiilne käitumine nende samade väikeinvestorite suhtes, keda püütakse harida ja börsile lähemale tuue. Ainult emotsioonid ja pealkirjad, kuid mõtestatud sisu ei ole selle teksti taga. Seda sõna ''krahh'' ei peaks kasutama inimesed, kes tegelikult pole eelmist finantskriisi läbi elanud.
Kohati on naljakas küll. SP500 langeb 0.8% ning pealkirjad on sinna kanti, mis viitavad nagu oleks 4 prosa langenud!
"Investor Toomase" veebilehelt on kadunud kõik graafikud, tabelid ja muu Toomase tegevuse üldist ajalugu kajastav träni, mis seal leheküljel varem oli. Nüüd on ainult posu tasulisi artikleid mis kõik trükitähtedehägusse sukelduvad. Ja siis üks alustav artikkel ka, mis ei sisalda midagi kasulikku. Palju õnne ajalehele!
Minu jaoks on väga huvitav, et kust on tekkinud ja miks hoitakse elus illusiooni ajakirjanduse (sh ÄP) inimesi harivast müüdist?
Minu arvates on ajakirjanikud tavalised inimesed, kes ennast tööga (raha teenides) elatada püüavad ja kahjuks on selles vallas kõik (meetodid) lubatud. See on kurb.
Minu arvates on ajakirjanikud tavalised inimesed, kes ennast tööga (raha teenides) elatada püüavad ja kahjuks on selles vallas kõik (meetodid) lubatud. See on kurb.
urmas13
Minu jaoks on väga huvitav, et kust on tekkinud ja miks hoitakse elus illusiooni ajakirjanduse (sh ÄP) inimesi harivast müüdist?
Sest selle müüdi elus hoidmine peaks ideekohaselt lugejaid juurde tekitama.
Kindlasti on siin organisatsioonisiseselt vastuolu ajakirjanike (töötegijate) ja äripoole vahel, viimane aga seab tingimusi mis alustel ja tingimustel raha firmasse sisse tuleb.
Kas "Investor Toomase" selline kohitsemine tekitab minus soovi Äripäeva tellida? Kindlasti mitte, pigem ma näen, et polegi enam midagi lugeda. Kohitsemine on aga kindlasti äripoole tegevuse tulemus.
Rääkimata sellest, et puudub igasugune paindlikkus näiteks mõnekümne sendi eest artiklit lugeda või päevapilet tellida. Mujal ajalehtedes on päevapileti hind aga kergitatud sama suureks kui terve kuu tellimus.