"Börsihuviliste Kokkutulek 9-11 juuli"

Nii või naa, huumoriga või mitte, aga kehv maik on igatahes veel olemata üritusele sellega külge kleebitud. Sorry!
mina kleepisin või?
sorry, guys, see ei olnud mingil juhul mõeldud ette(taha)panek(uks) !
eesti keeles siis veel, see oli nali ! mis siis, et tundub, et ebaõnnestunud!

ja organiseerijatele: hoolimata kõigest sellest jurast (seda ma oma arust pilasingi) soovin jõudu - usun, et lõpuks tuleb teil ikkagi kokku piisavalt inimesi, keda eelkõige seob börsihuvi ja see jääb ka ürituse kandavaks ideeks.
palju head!
kes naiste värki veel meenutab on ment
ok, naised või mitte, nali või mitte, jätame siis selle.

Midagi konstruktiivsemat. Kas keegi viitsib midagi investeerimishuvilistele ka rääkida-presenteerida, ma mõtlen investeerimisvõimalusi, mõnest mineraalidest uputava tugeva positiivse kaubandusbilansiga riigist L-Ameerikas-Aasias, KIE olukorrast, mõnest uuest tehnoloogiapleist... Midagi sellist. Praeguse seisuga ei tundu nagu väga palju valikut investeerimishuvilistele või vähemalt on asi küllaltki segane veel.
Kui naised nii paljudele vastumeelsed on, siis võib ju ürituse rebrandida. Kuulutage see üritus perspektiivituks ja tehke uus ja parem samal kuupäeval.

Olles ka ise äärmiselt maitsetut nalja teinud raputan endale tuhka pähe, enam sel teemal sõna ei võta ja taandan end võimalike osalejate nimekirjast.
Käisin ükskord niiöelda sõjaväe kordusõppustel. Kaks nädalat õpet ja metsaelu. Mitte ühtegi naist seal küll polnud, kuid aeg oli sellegipoolest kenasti sisustatud. Ei ütleks, et oleks kasvõi korragi igav või tüütu olnud. Muuseas - peale naiste puudus sellelt ürituselt ka alkohol, kuid nagu juba ütlesin, et igav polnud.
MIks ma seda räägin? Pessimistid võiks nüüd ikkagi muremõtted peast pühkida, sest ma ei kahtlegi, et sellise täpselt väljatoodud kavaga üritusel saab igav olema. Naisosalejate käest palun siinkohal vabandust: "palun vabandust, meestel lihtsalt on selline tobe huumor".
Rebjata - davaite žit družno.
Parandan oma tobedalt väljakukkunud lause ehitust:
...sest ma ei kahtlegi, et sellisel täpselt väljatoodud kavaga üritusel igavust ei ole.
Ja nüüd natuke tõsisemalt asjast:
Börsihuviline Karumõmm ja börsihuviline Kristjan, et teil kah huvitav oleks, kelle loengut ja mis teemal teie sooviksite kuulata?
Äkki kutsuda pankade juurest finantsnõustajad loengut pidama? See veel tasuta kah.
kurat, nagu delfi juba.
Maitsetu oli see naistepuuduseilkumisevärk muidugi ja jättis natuke paha maitse suhu ent ma arvan, et sellepärast ei pea veel täiesti huumorimeelevabad tegelased kõrvale jääma. Nii nagu need, kes augunalju panid.
Ma olen investeerimises muidugi loll nagu lambistepsel ja kedagi seltskonnast ei tunne ka, aga kui emakese kodumaa pinnale juhtun sellal, tuleks kindlasti.

Alkoholist: üks vahvamaid jaanipäevasid, millel ma olen kunagi olnud, oli absoluutselt alkoholivaba. Korraldaja oli viitsind enne mõelda, mis õhtuga(päevaga) peale hakata. Usun, et alkoga oleks see jaanipäev poole magedam olnud. Siit ettepanek - teeks jah ilma kange alkoholita. Ma ei tea, kuidas see küll reaalsusesse rakendada... :-( Ma arvan, et naistele muutuks ka üritus kohe atraktiivsemaks.

Kohast: Piusa ürgorg üksi on sihuke kant, kus terve nädalavahetuse, mokk töllakil ringi vahtida ilma, et kordagi igav peaks hakkama. Laiendades piirkonda miski 30 km raadiuses ühele ja teisele poole, tatsaks seal heal meelel kuu aega ringi, ilma et internet kordagi meelde tuleks. Niiet kui tõesti ainult koledad inimesed oma koleda huumoriga kohal on, siis nädalavahetus küll sellest hoolimata hukka ei tohiks minna!

Nimest: mulle väga meeldib Blink'i idee see üritus ära jätta ja samal ajal samas kohas teha üks hoopis teine üritus. Sama kavaga.

Jälle alkoholist: hunnik üksteisele võõraid ja kaineid, eesti päritoluga mehepoegasid vist ilma igasuguse pudelita käes ka üksteisega rääkima ei kipu - õlled peaks vist ikka olema?!

Härrased ja prouased, kas te ei leia et on naljakas et teema "kas teha üritus õllega või ilma" jms jama saab rohkem vastuseid kui poliitikute tampimine ja kinnisvarakrahh.

Kui eestis oleks sel ajal tuleks igal juhul, lihtsalt selleks et näha inimesi, kes siia kirjutavad kuna praegu mingit pilti ei ole kuigi foorumist mõtteid lugeda on huvitav.

Kristajn ma soovitaks telefoni sul sees hoida ma arvan et varsti tv3 voi kanal2 helistavad sulle, "Investeerimiskunn otsib naist" Kohe naha ,et aprilli kuu on nalja kuu :))))))

Aga yritus iseenesest vagahea idee

edu
Velikij Re: "Börsihuviliste Kokkutulek 18-20 juuli" 08/04/08 17:22
Nii või naa, huumoriga või mitte, aga kehv maik on igatahes veel olemata üritusele sellega külge kleebitud. Sorry!

Ära muretse Velikij, ei ole mingit märki kleebitud. Kas LHV foorum on siis see otsustamise paik vä? Ma küll kardan, et ei ole, sest siin on käputäis inimesi kes kommivad, aga palju neid kes loevad pidevalt ja infot lihtsalt talletavad. mina üks nende hulgast:) Lihtsalt lugeda on ju palju kergem kui kirjutada ja ennast kulutada:)
madis43 Re: "Börsihuviliste Kokkutulek 18-20 juuli" 08/04/08 17:45
ok, naised või mitte, nali või mitte, jätame siis selle.

Midagi konstruktiivsemat. Kas keegi viitsib midagi investeerimishuvilistele ka rääkida-presenteerida, ma mõtlen investeerimisvõimalusi, mõnest mineraalidest uputava tugeva positiivse kaubandusbilansiga riigist L-Ameerikas-Aasias, KIE olukorrast, mõnest uuest tehnoloogiapleist... Midagi sellist. Praeguse seisuga ei tundu nagu väga palju valikut investeerimishuvilistele või vähemalt on asi küllaltki segane veel.

madis, naisi tuleb, seda võin öelda, asjalikud õrnema poole esindajad, kes on huvitatud üritusest ,kes on looduspargis looduskaitse all. Ja kes ligi tikub võõrale, saab trahvi, mis on suur ja hiljem visatakse mees üle parda jõkke ::)

Tegelt jube on see teema meie ühiskonnas, me oleme ju nii kõvad ju mehed, et kainena arad nagu hiirepojad ja ei julge teregi öelda teisele inimesele, pigem vaatame mujale ja siis kui julgus viinaga sisse imetakse, siis tullakse kallistama ja puistatakse kogu elulugu ära. Ja kui meri põlvini, siis need magedad augunaljad ja muu.... No ma olen piisavalt olnud üritustel, kus kohe imestad, et miks eesti mehepojad suhelda ja elu nautida ei oska, enne kui on vine all.

Aga tulles teema juurde, see algne mõte orgunnida midagi sellist tuli mul sellest, et näha, kas vastab tõele, et trader on terve päev maikas ja trussades lippav nohik, kes jõllitab üksnes helendavaid ekraane :) Kui asi on nii, siis tuleb öelda :Get some life. :)
Aga niipalju kui ma nüüd selles invest maailmas olen kolanud, olen kohanud väga palju tarku ja asjalikke inimesi, kellega tahaks natuke rohkem rääkida kui seminaril käies aeg seda võimaldab. Seepärast siis selline üritus mõttesse tuligi. Olen näinud kui palju äri ja tähtsaid kohtumisi elus on tehtud just restos söögilaua taga või üritustel vabas õhkkonnas. Aga seminari kava täieneb kogu aeg ja registreerujaid on juba tosin, nii et ma ei arva, et inimesi puudu tuleks.
MSM, ma kuulaks heameelega mõnda tõsist tehnilise analüüsi guru; Vahet pole, kas kohalik või import.

Minu 2 ettepanekut, mis niikuinii ei täitu, aga unistada ju võib...

Kutsuda rääkima Hardo Pajula. Teemaks Eesti majandus makroanalüütiku vaatevinklist. Siis saaks tema ja teised ausalt nagu kommunist kommunistile ära öelda, mis nad asjast arvavad. Seltskonna representatiivsuses ju tegelikult kahelda ei maksa.

Kutsuda rääkima keegi psühholoog või kes iganes asja valdav kodanik teemablokis "psühholoogia", mille esimene osa seletab lahti kauplemispsühholoogiat ja teine ettekanne annab vastuse küsimusele "...miks eesti mehepojad suhelda ja elu nautida ei oska, enne kui on vine all"
Kolm on kohtu seadus.
Meil on siin oma kangelased - kolmandaks esinejaks peaks kindla peale olema mees foorumi siseringist, "puruse power play" nimelise teema nimikangelane.
Kuidas Hiievanaga lood oleksid?
Alar Tamming ja Meelis Atonen võiksid ka esineda ... üritus oleks tunduvalt lõbusam
kunagi ammu-ammu käis Margus J. korraldusel Eestis ka aeg-ajalt koos mingi väärtpaberiturul tegutsevate kodanike seltskond. Hoolimata sellest, et Margus lubas aeg-ajalt ka kooskäimiskohaga samas majas asuvast modellikoolist miskit kohale organiseerida, jäigi see vaid tühjaks reklaamiks... Igatahes istuti koos, Marguse jõugukaaslased sõid vaikselt nurgas praadi ja teised arutasid tähtsalt sellel ajal turul olevatest Eesti aktsiatest (umbes kolm neid siis vast oligi). Kuni siis mingi targem mees käega lauale põrutas ja "Aitab aktsiatest!! nõudis. Ja siis "räägime nüüd võlakirjadest!" (mis tähendasid siis praktiliselt ainsana HF obligatsioone) soovis... Antud juhul tundub üritusel pisut rohkem jumet olevat, hoian algatusrühma ideede vormumisel igatahes silma peal, äkki saab seal kellegagi mõned foorumis ripakile jäänud asjad selgeks rääkida :-)
Jah! Raab, tiny, buratino, darwinx* jt on kõik ka kutsutud Kristjaniga foorumis ripakile jäänud asjadest rääkima :D muhahahaa. Samas, Kristjanil on paganama head argumendid, ma ilmuks kindlasti ainult undercover kohale :P

* Hea sõnaga meenutatud siin foorumis