"Börsihuviliste Kokkutulek 9-11 juuli"

...mina olen pidanud käima sellistel "ainud mehed" üritustel. Suhteliselt jube. Sellest jubedam on ainult üritus, kus on kaks naist ja 15 meest. Seda jama jälgides võiks ilmselt paika panna pattern'eid, kuidas piiratud ressursside kontekstis turg käitub.

Ja viidades siisn mõnedele postitustele - ega siis kohe ei pea olema moraalitu soodom ja gomorra a la (finants?)asutuse suvepäevad, kus ei "saa" ainult see, kes ei tahagi (vabandan oma väljendust). Lihtsalt kogemus ütleb, et ega peale kalalkäigu ning antennipaigalduse palju muid üritusi ei ole, kus naistest olulisel hetkel puudus kätte ei tuleks.

Aga ürituse asjalikkuse nimel teeksin ma ettepaneku välistada sealt kange alkohol. Muidu läheb pull karuga kaklema, analüütik oksendab nurka ja hommikul vihkavad kõik kõiki, sest neil on paha olla.
Ohjah, algne idee oli väga hea, aga .......
ei kommentaari
Kuradi lasteaed. Kel munad liiga suured, kel tants ei tule välja, kellel kaisukaru jääb/jäi koju, kellele "börs" on kui pick-up line.
Üritus kui selline on asja väärt ning ei pea massid kohale tulema. Oluline, et oleks sisu ja osalejad jääks rahule.

Orgunnijatelt soovitan õppust võtta OK-Fest ja BBSummer üritustest, et välistada "joomapidu ainult" tiitlit.

Ise ei tule, kuna juuli on planeeritud.
Päris üllatav arutelu siin välja kujunenud. Mu meelest veidi teistsugune üritus, kui firma suvepäevad (või minu pärast ka klassiõhtu), kuhu peamiselt jooma ja naisi murdma minnakse? See ei tähenda, et kaks päeva peaks ainult Excelit kaevama ja Powerpointi seinale laskma, meelelahutust ikka ka, kui peamine rõhk ei oleks laaberdamisel. Kes laaberdada tahab, siis sõpradega klubisse või kuhuiganes.

Kui huvigrupp piisavalt suur siiski on, siis võib eraldi üritusena korraldada telesaate "Investeerimiskunn otsib naist" :)
Karum6mm,mis siis variandil 15 meest +2 naist häda on:) Lööb loomupärase dünaamika sassi?
Täiega läbu juu! :))) Palun , mitte ühegil kiimakollil ega viinaimejal kohale mitte tulla. No ma ei saa aru, kas teil tööd pole teha või? See foorumi teema on kõige kuumem hetkel. Aga noh.... mis seal teha, nagu keegi vana mulle kunagi ütles: "Suur mees aru peas ja till püksis, ise teab mis teeb! ":)
Ärge palun kohale tulge, ma tõesti palun -see paik on liiga kaugel teie jaoks, mõtleks Setumaal. Ja ausalt öeldes on seal väga igav kah, seminarid saavad olema kehvad, söök on pooleldi halvaks läinud ja pakume ainult mädanenud kala ja tähtaja ületanud õlut hommikuks ja lõunak ja õhtuks ....
privador...no mul on see jama, et kui ma selle ilusama tähelepanu endale saan, siis solvub nii "see koledam" kui 14 ülejäänud meest.

Aga kristjaniga nõus - järjekordset seaks joomise ning lampide kinnitagumise üritust ei tahaks. Tõesti ei tahaks. Siis jääks lihtsalt tulemata. See "naiste puudumise" teema sai naljaga pooleks õhku visatud, nüüd läks jälle arutelu käest ära. :-D
Võta oma abikaasa kaasa kui ei suuda kinni hoida nii kaua :) Seal om peremajasid kah, perepuhkus noh
väga hea.."Investeerimiskunn otsib naist"
pakkuda võib ka õlut, kotti ja koledamat meest..
:)
zak, meie tänapäeva maailmas (eriti Eestis) oleks oluliselt realistlikum, et "Naine otsib investeerimiskunni - " või isegi "Naised otsivad Investeerimiskunni ja lähevad tema pärast kaklema." :-D
reedertrade poolt 100% tunnustatamist väärt idee realiseerimine ja super orgunn - kõik potensiaalsele tulijaile peaaegu "kandikul " ette ära tehtud, koht super , ajakavas inspiratsiooniruumi varemplaneeritu kõrvalt n.ö. vabaks tegevuseks piisavalt . Täielik respect!!!

Oleks isegi peaaegu olnud registreerijate hulgas, kui sauna kohtate arvestust ei oleks ette jagatud vaid ja ainult meeste mõõdu/mahu järgi... ja muidugi hilisem diskussioon ei oleks lähtunud vaid vanusest, säärte pikkusest , jne, jne , jne.

NB! Ürituse algsest ideest lähtuvalt ei pretendeeri peaosatäitja ega ka kõrvalosatäitja rolli vabaõhuetenduses pealkirjaga : "Naine otsib Investeerimiskunni" , eriti aga "Naised otsivad Investeerimiskunni ja lähevad tema pärast kaklema". ..
Tõenäoliselt kahjuks sel ajal enam eestis ei paikne muidu tuleks kyll :(

Aga tegelt võiks traderite fightclubi korraldada, kus kari tradereid läheb lasnamäele või koplisse ja hakkab kohalike pättidega tyli norima :)

Aga naiste puudusel soovitan siiski kasutada vastavaid abinõusid, klubid, irc, dating agentuurid, ning kasvõi kuulutus maajas...
Üldiselt on netis üleval ka mingeid teenusepakkujaid hindavad foorumid kust võite vaadata kohalike (Setummaa) teenusepakkujate asukohti ja kontakte.
escape, ma väga vabandan, kui mu huumor suisa niivõrd negatiivseid emotsioone tekitas. Mu huumorimeel on veidi... Aga jah, algusest peale on jutt väga meestekeskne olnud! :-D
karumõmm,
ära vabanda - huumor oli täiesti ilmne ja lihtsalt antud kontekstis viiteks sobiv:)

Sama arvamus, mis escapel. Idee tundus huvitav ja oleksin ka olnud võibolla tulemas aga kogu see naiste teemal aasimine võttis igasuguse soovi osaleda...
Daamid. ärge nüüd nii poliitkorrektselt solvuge :-(
mina seevastu kaalun tulemist tõsiselt, eriti seetõttu, et kehvema huumorisoonega kujud tunduvad eemale jäävat:)
kui ühtegi naist ei tule,
siis ma tulen!
ja mängin naist...
mul lokkis juuksed ja puha!

how's that for humor!
leid, keegi ei ole siin tõsiselt rääkinudki, et peaks mingi sigimisfarmi tegema kusagile Tartust lõunapoole...
humor!