"Börsihuviliste Kokkutulek 9-11 juuli"

aga kui jäägitult aus olla, siis sellistel mulle istuvatel poolpidustel üritustel pööratakse mingil hetkel mitte jooma, vaid laulma. Nii et KristjanL ettekande ajal võiksin ma näiteksl B-laval joru ajada, et siis parajal hetkel ilmsüüta olemisega lähenenud tiny'le (või mõnele muule affile) kitarr pähe lüüa!
:-)
No ma räägin ju! Raab, tiny, buratino, darwinx it, undercover. Ilmuge undercover :D :D :D

B-lava idee on ka hea. Võik sinna mingid kulla mehed rääkima meelitada.
B/C-laval oleks veel füüsiliselt konservidesse, soola ja seepi investeerivad mehed.
Seltsimees kunstiteadlast oleme nõus kuulama tundide kaupa :))

O.
variant 1 - kristjan tunneb tinyt
variant 2 - kristjan ei lähe sinna päevadele
which is it?
mõlemad.
B lava

Alar Tamming ja Meelis Atonen
Peep Sooman ja .....?
Villu Parvet ja Peep Vain
no siis on muidugi hea niisama õiendada ;)
Palju click ok taaskokkutulemise ja esinemise eest $ tahab huvitav?
Need kes kokkutulekule minna ei saa kuna naisi pole siis... http://www.elu24.ee/?r=66&id=13006
ja karaokemasin peaks küll kohal olema.
nii, tänu aeropostale vihjele Investeerimis- ja ärikildude teemas on Peep Sooman endale B lavale partneri leidnud

1partner Kinnisvara tegevdirektor Martin Vahter räägib teemal "Kinnisvarasse on kindlam raha paigutada kui aktsiatesse"
Chucki tahaks kuulata.
Hmm. TI-s võeti see idee veidi paremini vastu. Kas tõesti NAISED saavad kellegile takistuseks??? Ütleme nii, et idee oli algselt planeeritud palju "ürgsemates" tingimustes, sellest arenes välja siis praegune variant. Ja käesoleva plaani puhul arvestati sellega, et inimestel oleks rohkem mugavusi ja võimalusi. Kui tahetakse midagi tõsisemat ette võtta, siis pigem rikuvad naised selle ära. Ja kui tegemist OLEKS isegi puhtalt õllejoomisega, siis on see tõsine asi ja naisi pole vaja :) Aga see on puhtalt minu arvamus. Ja nagu eespool Andrus mainis, siis on olemas ka väga kõrge libiidoga tegelastele peremaja kasutamise võimalus. Eesmärk pole ju siiski mitte "skoorida" , vaid teha väikene ühisüritus, õppida midagi juurde, veeta meeldivalt vaba aega nende inimeste seltskonnas, kellega meil on ühised huvid. Võib olla saavad kunagi ka teoks "investeerijate/kauplejate perepäevad" või siis "traders get laid" üritus aga see pole SELLE koosviibimise eesmärk. Ja kui till püksis ei seisa kolme päeva, siis veetke see nädalavahetus kusagil mujal.
-Lisaks on veel võimalik läbi viia paintballiüritus "bulls vs. bears", kui asja vastu huvi on.
-Veel on kokku lepitud ettekande osas futuuride teemal ühe esinejaga, kelle identiteeti praegu ei paljastaks, aga tema nõusolek oli olemas viimati, kui temaga suhtlesin.

CharlieF.
üks idee autoritest ja orgunnijatest (kuigi kahjuks viimasel ajal väga tihedate lähetuste tõttu on asjad suures osas teiste kaela jäänud, vabandan)
CharlieF, sinu jutust jääb mulje, et tõesti, üritus on investeerimishuvilistele, neile noortele, kes investerivad virtuaalis. Kas sa tõesti arvad, et 6-kohalise portfelliga pärisisinvestorid on õllejoomisest huvitatud? Minu meelest on neil kõigil hoopis teised huvid.
Ja need huvid oleks?

Beer - helping ugly people get laid since 1869
Et tõsised tegijad panevad õlle asemel juba narkotsi?
10 a tagasi liikusid jah niisugused linnalegendid.
MSM, mismoodi see välja paistab? Üritus on siiski mõeldud kõigile, pole mingeid piiranguid, et tegelased alates X suurusega portfellist jne. Kui keegi arvab, et au ei luba koos viibida tegelastega kes virtuaalis toimetavad või esimesi samme turgudel teevad, siis palun mitte üritust maha teha, vaid lihtsalt mitte osaleda! Jube lihtne on kohe virisema hakata ja puudusi otsida. Enda näitel võin öelda, et olen osalenud mitmetel seminaridel, mis võib olla ka liiga algajatele on mõeldud, kuid pole kunagi kahetsenud. Jah, koht on tallinnast kaugel. Ja mis siis? Mõnedes riikides käiakse sellise vahemaa kaugusele tööle.

Kordan veel, ärge virisege, vaid selle asemel ärge hoopis tulge.
Kas võitudele järgnesid peod kokaiini ja tüdrukutega nagu filmides, ta ei maini.
Kas sa tõesti arvad, et 6-kohalise portfelliga pärisisinvestorid on õllejoomisest huvitatud?

100 000 krooni on juba kuuekohaline portfell. Mina olen küll õllejoomisest huvitatud! Kui midagi kasulikku ka kuuleb, siis see on juba kaupan päälle!